Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Partyschepen

Vier je feest tijdens een rondvaart over de Maas!
Partyschepen
Partyschepen
Partyschepen
Partyschepen
Partyschepen
Partyschepen
Partyschepen

Waarom is varen op een Partyschip zo goed?

Over de Maas varen met een groot gezelschap? Puur organiseert graag jouw feest, receptie of etentje op een van onze Rotterdamse Partyschepen. Tegen een meerprijs verzorgen wij bijvoorbeeld een professionele DJ incl. apparatuur. Hij heeft jarenlang ervaring en weet bij iedere gelegenheid de juiste snaar te raken. Hij draait naar beleving, is origineel en toch vertrouwd. Ondertussen vaart onze schipper verder, hij weet de mooiste routes over de Maas en toont je de mooiste uitzichten op de stad voor een perfecte rondvaart in Rotterdam. Laat je wensen weten en wij zorgen dat je nergens aan hoeft te denken. Je enige taak is genieten van je tijd aan boord. Wij maken je feest compleet op maat en hebben voor ieder budget een geschikte oplossing.

Welk partyschip past bij jullie uitje?

Voor een geslaagde tocht op het water hebben we onze favoriete partyschepen voor jou op een rijtje gezet. Heb je vragen of wil je een partyschip aanvullen met bijvoorbeeld dag-en avondarrangementen? Onze experts nemen graag de mogelijkheden met je door!

Partyschip Rotterdam, 200 personen

Het Partyschip met een capaciteit van 200 personen is favoriet bij onze klanten omdat het recentelijk geheel is gerestyled. Het interieur biedt plaats aan verschillende samenstellingen van tafels, stoelen en statafels. Natuurlijk kan er ruimte gemaakt worden om de dansvloer naar wens in te richten. De 250 feestgangers op dit partyschip die zich kunnen begeven op het zonnedek, de dansvloer of één van de twee salons. Dit partyschip beschikt ook over een mindervalidentoilet en een (trap)lift.

Partyschip Rotterdam, 120 personen

Als je toch liever gaat varen in Rotterdam met 120 personen is Partyschip 2 ideaal. Dit partyschip heeft een gezellige uitstraling en beschikt over de nodige voorzieningen. Denk hierbij aan een goed gevulde bar, een professionele kombuis en bijbehorende kok. Afhankelijk van de groepsgrootte is het mogelijk om de dansvloer te benutten. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze als receptieruimte of zitgelegenheid te gebruiken. Tevens beschikt het schip over een groot zonnedek waar je bij mooi weer kan genieten van de omgeving. Kortom, ideaal voor een onvergetelijke boottocht in Rotterdam.

Partyschip Rotterdam, 70 personen

Ook te boeken voor losse boothuur in Rotterdam is partyschip 3. Het sfeervolle interieur en de bijkomende mogelijkheden bezorgen jou en je gezelschap een onvergetelijk bedrijfsuitje,  klanten dag of verjaardag! Met dit partyschip kunnen maximaal 70 personen meevaren. Benedendeks bevinden zich de bar, toiletten en de garderobe. Toch liever in het zonnetje? Dit schip beschikt ook over een zonnedek! Natuurlijk is dit niet compleet zonder een hapje en drankje.

Maak jouw boottocht door Rotterdam onvergetelijk met één van de leukste partyschepen in Rotterdam. Neem contact op met onze experts en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 40 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
  • Huur van privé schip
  • Schipper en bemanning aan boord
  • Varen over de prachtige Rotterdamse wateren
  • Bewonder de skyline van Rotterdam

Beoordeling van onze klanten

We hebben een erg leuke dag gehad en zijn super enthousiast over de gids en boot. We raden dit absoluut ... Lees verderaan om te boeken. Nogmaals dank en complimenten van ons.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Gerrit van Vliet

DJOPS

Het uitje is goed bevallen en goed gegaan! De partyboot was met name gezellig. Bedankt in ieder geval voor het ... Lees verdergoede regelen en op korte termijn schakelen. Deze service heb ik als prettig ervaren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frank Smits | DJOPS

Wij hebben een uitstekend personeelsfeest gehad via Puur. De ontvangst aan boord was heel hartelijk. Het eten van de BBQ ... Lees verderwas goed, en er was genoeg! Het was heel fijn om zoveel ruimte op de boot te hebben. Verder was de muziek en entertainment heel netjes verzorgd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marleen van Loozen

Secure Logistics B.V.

Ontzettend genoten van ons personeelsfeest op de boot die door de Rotterdamse haven heeft gevaren. Vriendelijk personeel, leuke pubquiz en ... Lees verderde catering heel netjes verzorgd. Absoluut een aanrader en komen in de toekomst vast nog eens terug! Ook door Puur alles netjes verzorgd en geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jessie Nieuwkoop | Secure Logistics B.V.
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart over de Rotterdamse wateren!
Bekijk Rondvaartboten
Bekijk Sloepen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Sloepen

In contact met de Rotterdamse wateren, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen
Bekijk Salonboten
vanaf €39,50 p.p. excl BTW

Salonboten

Huur een salonboot en geniet met jouw gezelschap van de Rotterdamse wateren.
Bekijk Salonboten
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Rotterdam. Vind jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Kruip in de huid van de Happy Painter tijdens de Bob Ross Workshop in Rotterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Kroegentocht
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Kroegentocht

Stadswandeling met gids en gezellig naar de kroeg in één
Bekijk Kroegentocht