Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Rondleidingen in Rotterdam met gids

Sorteer op:   

De Euromast

Al bijna zestig jaar siert deze trots van Rotterdam de skyline: de Euromast. Hier heeft u het beste uitzicht op de stad. Leuk om uw uitje in Rotterdam te starten en perfect te combineren met een stadswandeling met gids of rondvaart.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 10,00 p.p.

Laurenskerk

Bezoek het enige Middeleeuwse monument van Rotterdam. Al sinds eind 15e eeuw is de Laurenskerk de trots van de stad. Breng een bezoekje en vergaap u aan historische pracht.Wilt u meer? Beklim dan de kerktoren voor een adembenemend uitzicht!

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 7,00 p.p.

Puur Rotterdam fietstocht

Stap op de fiets en geniet van de Maasstad tijden de fietstocht van Puur* Rotterdam! Met onze gids ziet u alle hoogtepunten van de stad en bent u lekker in beweging. Rotterdam op haar best!

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 24,50 p.p.

Puur Rotterdam wandeling

Rotterdam verandert bij elke stap. Een enthousiaste Rotterdamse gids neemt u mee langs de favoriete buurten van de Maasstad. Leer de échte stad en haar bewoners kennen en wandel langs het Stadhuis, de Kubuswoningen en de Oude Haven.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

SS Rotterdam

Een dagje Rotterdam is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de SS Rotterdam. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft dit schip vele wereldzeeën bevaren. Ga mee met onze gids en leer alles over de geschiedenis.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 18,50 p.p.

Architectuurwandeling

Rotterdam is dé architectuurstad van Nederland! Hier geen pittoreske grachtenpandjes, maar architectonische reuzen! De futuristische architectuur geeft het gevoel van een science fiction film, de hoogbouw zorgt voor de allure van een echte wereldstad.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Culinaire fietstocht met diner

Al fietsend de mooiste plekken van Rotterdam bewonderen en tussendoor genieten van een drie-gangen menu in drie verschillende restaurants. Onze gids brengt u van restaurant naar restaurant en vertelt u onderweg de sappigste details over de stad!

vanaf 15 personen

04:30 uur

vanaf 69,50 p.p.

Delfshaven wandeling

Wij laten u graag kennis maken met het mooiste stukje historisch Rotterdam: Delfshaven. Onze gids heeft alles in huis om u optimaal van deze wandeling te laten genieten! Bij elk huis een verhaal, op elke straathoek een anekdote over de stadsgeschiedenis.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Havenwandeling

Leer Rotterdam kennen aan de hand van dat waar ze beroemd om is: de haven! Tijdens deze gezellige havenwandeling bezoekt u zowel de historische Oude Haven als de moderne Leuvehaven. Zo heeft u het beste van twee havenwerelden!

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Instagramwalk

Wandel door Rotterdam en leer de stad perfect vast te leggen met Instagram. Onze Instagram-deskundige leert u hoe uw foto's nog mooier maakt en vertelt sappige anekdotes over de stad. Zo wordt Rotterdam nóg mooier!

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 19,50 p.p.

Katendrecht & Kop van Zuid

Over de brug naar Zuid: voor veel Rotterdammers uit Noord een wereldreis. Zonde, want hier valt veel te beleven! Tijdens de rondleiding over Katendrecht en de Kop van Zuid beleeft u een heel andere kant van Rotterdam.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Kijkkubus

Kunt u het zich voorstellen? Geen muur in uw huis is recht, de raampjes hebben verschillende vormen en geen hoek is hetzelfde. Dat ervaren de bewoners van het Blaakse Bos iedere dag. Deze rij woningen bestaan uit de zogenaamde kubuswoningen.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 5,00 p.p.

Maritiem Museum

Geïnteresseerd in het leven van een zeeman? Raakt u niet uitgekeken op modelschepen? Wilt u alles weten over de geschiedenis? Dan zit u in het Maritiem Museum goed! Dit museum gaat in op datgene wat Rotterdam groot heeft gemaakt: de haven.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 10,00 p.p.

Museum Rotterdam

Wilt u alles weten over de stad? Dan is Museum Rotterdam een ideaal uitje. De ontwikkeling van de stad, de totstandkoming van de havens en natuurlijk de Rotterdammers zelf: dit museum schetst de complete geschiedenis van de Maasstad.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 7,50 p.p.

Rotterdamse bijnamen wandeling

Van de Zwaan tot Fluitketel: dat de Rotterdammers goed zijn in het bedenken van bijnamen is een feit. Tijdens deze typische Rotterdamse wandeling leert u de stad beter kennen en vertelt de gids alles over deze bijzondere bijnamen.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Wandeling 1940-1945

Een bepalende periode in de geschiedenis: de Tweede Wereldoorlog. Voor Rotterdam helemaal, want het bombardement vernietigde alles en bepaalde zo voorgoed het stadsbeeld. Deze tour voert langs alle plekken die een bepalend waren voor deze periode.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Historische Tram

Beleef Rotterdam op een originele manier. Deze retro jaren '30 tram voert u langs alle hoogtepunten van de stad. Van Willemsbrug tot Weena: u beleeft het in stijl. Optioneel regelen we een deskundige stadsgids die u alles over de stad vertelt.

vanaf 10 personen

01:30 uur

vanaf 19,50 p.p.

Instagram fietstour

Uw creativiteit optimaal benutten, genieten van de stad en lekker in beweging zijn: dat zijn de drie hoofdingrediënten voor dit leuke groepsuitje. Onze fotograaf leert u hoe instagram werkt en toont u de beste plekken van Rotterdam.

vanaf 15 personen

04:00 uur

vanaf 29,50 p.p.

Kroegentocht

Deze wandeling leidt u van kroeg naar kroeg door Rotterdam. Van havencafé tot de nieuwste hotspots: elke plek heeft een eigen sfeer en oer-Rotterdammers aan de bar. Onze gids wandelt u door de stad en heeft een verhaal op iedere straathoek.

vanaf 10 personen

03:00 uur

vanaf 24,50 p.p.

Rondleiding Markthal

Een bezoek aan de Markthal is altijd leuk, maar met een gids wordt het extra bijzonder. Van de bouw tot het meest recente aanbod: onze gids weet alles over dit bijzondere gebouw. Sluit de rondleiding af met een gezellige proeverij of kookworkshop.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 13,50 p.p.

Walking dinner

Een walking dinner in Rotterdam is een verwenwandeling langs de mooiste plekjes van de stad in combinatie met heerlijk eten. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie tafelpartners. De stad op haar best!

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 52,50 p.p.

Walking Lunch

Op zoek naar een dynamisch uitje in Rotterdam? Kies dan voor onze walking lunch! Met een bevlogen gids wandelt u langs alle hoogtepunten van de stad, met uitgebreide tussenstops bij de lekkerste restaurants voor een heerlijke lunch. Puur genieten!

vanaf 10 personen

03:30 uur

vanaf 44,50 p.p.

Boijmans van Beuningen museum

Bezoek het Boijmans van Beuningen en maak een reis door de tijd. Jheronimus Bosch, Breugel de Oude, Salvador Dali: noem een naam en het Boijmans heeft het! Gelegen in hartje Rotterdam aan het Museumpark, dus makkelijk te combineren met andere uitjes.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 18,50 p.p.

Gek op Holland tour

Wandel door Rotterdam en leer alles over de Hollandse cultuur. Hèt uitje voor internationale gezelschappen en iedereen die zijn kennis over de Nederlandse cultuur wilt ophalen. Inclusief verhalen van een ervaren gids en heerlijke Hollandse proeverijtjes!

vanaf 10 personen

03:00 uur

vanaf 29,50 p.p.

Het Nieuwe Instituut

Probeer eens iets nieuws en bezoek het Nieuwe Instituut! Bijzondere architectuur, uitmuntend design en verbazingwekkende digitale cultuur: het komt allemaal aan bod in de tijdelijke exposities in dit museum.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 12,50 p.p.

Kunsthal Rotterdam

Van foto's van een Mexicaanse ramptoerist tot de beroemde schilderijen van Edvard Munch, van een kijkje in Arabische huiskamers tot "afvalkunst" van Jules Deelder. De Kunsthal heeft een rijke geschiedenis aan bijzondere tijdelijke tentoonstellingen.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 9,00 p.p.

Nederlands Fotomuseum

Bent u een fotografie liefhebber? Bezoek dan het Nederlands Fotomuseum op de Kop van Zuid. Van historisch tot hedendaags, van experimenteel tot documentair: hier komt iedere foto freak aan zijn trekken!

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 7,00 p.p.

Solextour

De Rotterdamse natuur in op een nostalgische solex, dat wil toch iedereen? Voel de ronkende motor onder uw stuur en tuf onder leiding van onze gids heerlijk onbezorgd richting het achterland van Rotterdam. Dat wordt genieten van groen en landerijen.

vanaf 10 personen

02:30 uur

vanaf 54,50 p.p.

Tapas tour

Ontdek de stad en geniet van een ruime selectie Spaanse hapjes tijdens de Tapastour! Een enthousiaste stadsgids neemt u mee op pad en wandelt u van restaurant naar restaurant, alweer uw favoriete tapas voor u klaarstaan. Viva Espana!

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 52,50 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam