Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

010-7271205
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Over ons

Puur Rotterdam is onderdeel van evenementenorganisatie Puur Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Puur Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers.

Een onvergetelijke belevenis

Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat je zelfs voor een klein budget een onvergetelijk bedrijfsuitje of dagje teambuilding kunt organiseren.

Check, dubbelcheck!

Puur Rotterdam is betrouwbaar. Onze eventmanagers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van jouw uitje in Rotterdam vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als jij onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, jij de voorpret.

Beide benen op de grond

Puur Rotterdam is Puur. Ook in ons contact met jou. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van. Onze visie is beleven, genieten, onthouden. Wij gaan voor een evenement wat in het geheugen gegrift blijft. Niet voor even, maar jaar na jaar. Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag voor!