Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Losse boothuur

Wil je lekker varen in Rotterdam, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we. Al die mogelijkheden voor catering, op- en afstapplaatsen en combinaties met andere activiteiten. Om over de diverse bootsoorten maar te zwijgen! Daarom helpen we je graag met het maken van de juiste keuze! We kennen het botenaanbod, helpen graag en denken mee. We snappen wat bij je past en bezorgen je graag een behouden vaart over de Maas!

Bekijk Klassieke Schepen
Klassieke Schepen

Klassieke Schepen

  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
In stijl varen over de Maas? Kies eens voor een Klassiek Schip. Ambachtelijke vaarkunst met de charme van toen en het comfort van nu. Wij kennen het botenaanbod, dus kies je favoriet en verheug je op een mooie rondvaart.
Bekijk Partyschepen
Partyschepen

Partyschepen

  • vanaf 40 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Feesten op een schip is een onvergetelijke ervaring. Puur Rotterdam heeft een ruime vloot en voor ieder wat wils. Van bedrijfsfeest tot receptie, van bruiloft tot zakelijk event: wij hebben altijd de boot die bij je past!
Bekijk RIB's
RIB's

RIB's

  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 47,50 p.p. excl. btw
Zin in een uitje buiten je comfortzone? Een vaartocht met RIB's brengt actie, spanning en adrenaline. Met honderd kilometer per uur zoef je over de golven en leer je de stalen zenuwen van je vrienden of collega's kennen. Ben jij er klaar voor?

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons