Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding activiteiten in Rotterdam

Teambuilding activiteiten met maximaal effect voor elk budget.

Bekijk hier alle teambuilding uitjes

Teambuilding organiseren in Rotterdam? Wij zorgen voor succes!

Tijd om een dag te connecten, tijd voor teambuilding. Even de koppen bij elkaar. Wanneer je écht verbindt, versterk je elkaar, durf je als team meer en neem je betere beslissingen. Door samen met Puur* Rotterdam een goede teambuilding activiteit te organiseren krijg je alle neuzen (weer) dezelfde kant op. Ook ideaal, om eindelijk kennis te maken met nieuwe teamleden, of iedereen bij te praten over recente ontwikkelingen. Puur* Rotterdam weet wat werkt, wat leuk is, wat blijft hangen. Samen op een leuke manier de schouders eronder zetten, is de beste manier om iedereen aan elkaar te verbinden. Puur* heeft de leukste en beste teambuilding activiteiten in Rotterdam voor je verzameld. Bijzondere dagen gevuld met zinvolle invulling, ontspanning en connectie. Teambuilding activiteiten in Rotterdam bieden jou de ideale mogelijkheden en voorwaarden om nieuwe kennis en energie op te doen, elkaar beter leren kennen en na afloop gezellig samen te chillen tijdens een borrel. Wat kies jij als teambuilding activiteit? Op deze pagina zetten we de beste opties en de mooiste combinaties op een rijtje. Maak je keuze en wij regelen het — altijd tot in de puntjes!

Teambuilding spellen met collega’s

Waar we bij Puur* Rotterdam veel ervaring mee hebben, is succesvolle teambuilding activiteiten organiseren waarmee je elkaar flink uitdaagt. Leuke opdrachten koppelen we aan een mooie locatie in Rotterdam. Daarbij bieden we altijd iets extra’s zodat je teambuilding uitje er één is om nooit meer te vergeten. Ludieke, sportieve, spannende of dinerspellen, wij bieden een uitgebreide keuze aan teambuilding spellen met collega’s, zowel indoor als outdoor. Work hard, play hard. We zetten de mooiste combinaties in elkaar. We zijn overal voor in. Voor elk idee, budget en doel dat je samen maar hebt. Eén van onze specialiteiten is het verzorgen van combinatie mogelijkheden zoals een mooi dag- en/of avondarrangement. Wat dacht je van floating diners door de haven of een heerlijke lunch langs de Maas. Hoe je een geslaagde teambuilding dag organiseert, daar weten we alles van. Laat de details door Puur* Rotterdam organiseren, dan houd jij je handen vrij om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

 

Wat lijkt je leuk als teambuildingactiviteit?

Vergaderlocaties
Workshops
Dagarrangementen
Avondarrangement
Citygames
Sportieve activiteiten
Quizzen en spellen
Boottochten
Rondleidingen

Teambuilding activiteiten outdoor

Even dat kantoor uit, de beeldschermen uit. Hang je pak maar aan de kapstok. We gaan naar buiten! Tijd voor een frisse neus. Puur* Rotterdam heeft een breed en aantrekkelijk assortiment aan teambuilding activiteiten outdoor. In een andere omgeving denk je out of the box. Buiten zijn, uit je dagelijkse patroon, helpt om met andere ogen naar elkaar te kijken, naar jezelf, je team en naar je gezamenlijke doel. Bij outdoor teambuilding activiteiten staan plezier, uitdaging en samenwerken voorop. Heerlijk, een dag flink aan de slag om de groepsdynamiek op te frissen en de teamgeest te versterken. Welke activiteiten passen daarbij? Hoe kun je je collega’s verrassen, op scherp zetten of laten ontspannen? Elke activiteit heeft een onderliggend thema. Hoe ga je om met veranderingen? Hoe creatief ben je in het vinden van oplossingen? De teambuildings dag zorgt voor een goede sfeer op het werk en meer gezamenlijk plezier. Aan het eind hebben je collega’s een sterkere band met elkaar. De adviseurs van Puur* Rotterdam slagen er elke keer om de perfecte combinatie te vinden van outdoor activiteiten met een heerlijke lunch of bijvoorbeeld een floating diner. Organiseer met ons je teambuilding activiteiten outdoor en we maken er voor iedereen een waardevolle, memorabele dag van! Rotterdam heeft zoveel moois te bieden.

Teambuilding ideeën

Een teambuilding uitje in Rotterdam is pas écht geslaagd, wanneer alles tot in de puntjes geregeld is. Wij worden blij als onze klanten nog lang napraten over een heerlijke dag in Rotterdam. Teambuilding ideeën genoeg! Heb jij al eens een bubble voetbal toernooi gespeeld samen met je collega’s? We zetten ook een complete sportdag voor je in elkaar. Leuk voor volwassenen én kinderen. En natuurlijk kan dat op je eigen locatie, voor elk budget en met thema’s of activiteiten naar keuze. We organiseren verschillende workshops, om nieuwe kennis of vaardigheden op te doen. Zoek je een bepaalde teamtraining in Rotterdam? Wij weten de weg. Teambuilding ideeën in Rotterdam die altijd werken zijn citygames, quizzen en stadsspelen, zoals het Herken de Mol of onze Mobiele Escape Room: De Strijd. Als team heb je een gezamenlijk doel voor ogen. Alleen door samen te werken en te communiceren vind je de oplossing. Zo bouwen je collega’s een sterkere band met elkaar. Iedereen doet mee! Spanning en spelen voor de winst brengt collega’s dichter bij elkaar. Vraag één van onze adviseurs naar de details. Natuurlijk kun je teambuilding activiteiten slim combineren. Tussendoor een rondleiding of boottocht, laat het ons vooral weten. Wil je de dag afsluiten met een gezellige proeverij of dinerspel? Geen probleem! Wij selecteren op bijzonder en betaalbaar. Natuurlijk kennen wij de leukste cafés en beste restaurants in Rotterdam. Ook op het water! Wij regelen een geslaagde teambuilding in Rotterdam!

De populairste teambuilding activiteiten van dit moment

Bekijk VR Escape Game La Casa de Papel
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

VR Escape Game La Casa de Papel

Ontsnap uit het Muntgebouw met stapels geld. Welk team werkt het beste samen en wint? Olé!
Bekijk VR Escape Game La Casa de Papel
Bekijk Dagprogramma | Citygame Rotterdam en Diner
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Citygame Rotterdam en Diner

Spanning, teamgevoel en lekker smullen in Rotterdam.
Bekijk Dagprogramma | Citygame Rotterdam en Diner
Bekijk Dagprogramma | Borrelen en Proeven
vanaf €79,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Borrelen en Proeven

Het gezelligste arrangement voor een uitje in Rotterdam
Bekijk Dagprogramma | Borrelen en Proeven

Moordspel diner

Super gezellige teambuilding gehad. Ontzettend veel gelachen! Goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen.
- Ilse Hendriks

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons