Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Avondarrangementen in Rotterdam

Sorteer op:   

Rotterdam Dinner Experience

Een culinair uitje waarbij u geniet van alle hoogtepunten van de stad! Wij laten u genieten op de SS Rotterdam en het Westelijk Handelsterrein, met als extraatje een ritje met de Watertaxi en een bezoek aan de Euromast. De Maasstad op haar best!

vanaf 10 personen

05:30 uur

vanaf 69,50 p.p.

Escape diner 'De Vloek'

Een spannende escape room ervaring en een lekker diner na afloop. De perfecte combinatie! Tijdens onze Mobiele Escape Room bent u aan boord van VOC schip De Eenhoorn. Het is de laatste reis op weg naar Rotterdam. De scheepsbel luidt en het spel start.

vanaf 10 personen

03:30 uur

vanaf 49,50 p.p.

Floating dinner

Beleef Rotterdam optimaal! Dit arrangement brengt u per boot naar drie verschillende restaurants voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Wisselende tafelpartners, een heerlijk menu en de stad zorgen voor een dynamische avond.

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 64,50 p.p.

Gek op Holland dinerspel

Tijd voor een avondje oer-Hollandse gezelligheid in Rotterdam. Test uw kennis over Nederland, neem een lekkere borrel en geniet van een heerlijk 3-gangen menu. Speciaal voor uw gezelschap reserveren we een ruimte in een gezellig restaurant in Rotterdam.

vanaf 10 personen

03:30 uur

vanaf 49,50 p.p.

Moordspel diner

Een gezellige avond verandert plotseling in een moordspel waarin uw gezelschap compleet wordt meegenomen. Wie is de moordenaar aan tafel? U komt erachter tijdens dit moordspel in Rotterdam. Perfect als bedrijfsuitje!

vanaf 8 personen

03:30 uur

vanaf 49,50 p.p.

Varend Terras met BBQ

Op het varend terras is het altijd feest. Boek dit heerlijke arrangement en geniet van een heerlijke barbecue terwijl u de stad bekijkt vanaf de Maas. Na het eten kunnen de voetjes van de vloer, want dit schip heeft alle ruimte voor een feestje!

vanaf 50 personen

04:00 uur

vanaf 74,50 p.p.

Walking dinner

Een walking dinner in Rotterdam is een verwenwandeling langs de mooiste plekjes van de stad in combinatie met heerlijk eten. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie tafelpartners. De stad op haar best!

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 52,50 p.p.

Walking dinner Delfshaven

Dat Rotterdam ook hele mooie oude gedeeltes heeft bewijst historisch Delfshaven! Tijdens het walking dinner in Delfshaven wandelt u van restaurant naar restaurant om te genieten van een heerlijk drie-gangen diner.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 54,50 p.p.

Walking dinner with a view

Wandel van gang naar gang tijdens deze heerlijke walking dinner. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie verschillende tafelpartners. Met extra stop voor een bezoek aan de Euromast!

vanaf 10 personen

05:00 uur

vanaf 79,50 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam