Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Sportieve activiteiten in Rotterdam

Sorteer op:   

Expeditie Robinson in het park

Voor alle fans van het bekende televisieprogramma! Een speciaal survivalprogramma in een van de mooie Rotterdamse stadsparken. Evenwichtsbalken, vuur maken en trustgames: dit spel is perfect voor teambuilding. Wie is de Robinson van Rotterdam?

vanaf 15 personen

02:30 uur

vanaf 24,50 p.p.

Bubble voetbal

Een middag bubble voetbal staat garant voor plezier. Bubble voetbal hanteert alle regels van het reguliere voetbal, maar bij deze variant mag u uw tegenstander hinderen èn omgooien! Een populaire sport voor bedrijfsuitjes en teambuilding dagen.

vanaf 10 personen

01:30 uur

vanaf 19,50 p.p.

Highland Games

Teambuilden op z'n Schots in Rotterdam. Ja, dat kan want Puur* brengt de Schotse Highland Games naar de Maasstad. Samen met uw collega's test u elkaars intelligentie, behendigheid en oerkrachten.

vanaf 15 personen

02:30 uur

vanaf 24,50 p.p.

Sportdag

Rotterdam is perfect voor een bedrijfsuitje! Dit gaat zorgen voor een opgeruimd hoofd en een goed teamgevoel. Van stormbanen tot voetbal, van skilatlopen tot volleybal: wij zorgen voor een dag met al uw favorieten.

vanaf 15 personen

03:00 uur

vanaf 24,50 p.p.

Zeskamp

Leef u uit tijdens de zes sport- en spelonderdelen van dit leuke Zeskamp in Rotterdam. In een van de stadsparken, sportvelen of bossen van Rotterdam gaat u samen de strijd aan. Dé perfecte manier om teams te verbinden!

vanaf 15 personen

02:30 uur

vanaf 29,50 p.p.

Archery battle

Bloedstollende spanning, opperste concentratie en fanatisme: het komt allemaal voorbij tijdens de archery battle. Neem pijl en boog ter hand, bestudeer het battlefield nog eens goed en ga de strijd aan met uw vrienden, collega's of familie!

vanaf 8 personen

01:00 uur

vanaf 19,50 p.p.

Beachvolleybal

Beproef uw sportieve geluk tijdens een energiek potje beach volleybal! Een dynamische sport met kleinere teams zodat u het sportieve karakter van uw vrienden, collega's of familieleden nog beter leert kennen!

vanaf 15 personen

01:00 uur

vanaf 14,50 p.p.

Drakenboot varen

Bent u klaar voor een nieuwe teambuildinguitdaging? Neem dan plaats in onze drakenboot en roei over de Rotterdamse wateren. De trommelaar geeft het ritme aan waarop u moet roeien, dus samenwerking en aandacht staan voorop!

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 24,50 p.p.

Kasteelspelen

Ga terug in de tijd met de Kasteelspelen van Puur* Rotterdam. We kiezen een mooi kasteel uit, stellen een spelprogramma op maat samen en zorgen voor een goed gevulde verkleedkist. Uw enige taak? Genieten van de strijd!

vanaf 15 personen

02:30 uur

vanaf 24,50 p.p.

Pirates of the Caribbean

Leer uw team beter kennen tijdens deze onvergetelijke teambuilding in piraten thema. Uw collega's ontpoppen zich in no time tot nietsontziende zeerovers met maar één doel: als eerste bij die schatkist komen. Spannend, leuk èn teamversterkend!

vanaf 15 personen

02:30 uur

vanaf 24,50 p.p.

Suppen

Suppen is dé nieuwe hit waarbij u staand op een surfplank over het water peddelt. Een ultieme workout voor lichaam en geest, zonder dat u buiten adem raakt! Dus ga de uitdaging aan en trotseer samen met uw team de Kralingse plas.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 29,50 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam