Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Groepsuitje in Rotterdam

Wij hebben de leukste groepsuitjes voor je op een rijtje gezet!

Zoek en filter in alle uitjes

Wil je iets leuks doen met een groep in Rotterdam? Goed idee! Samen de stad ontdekken en genieten van het wereldse Rotterdamse leven aan de Maas. Bekend om de relaxte sfeer, de heerlijke Rotterdamse mentaliteit, de indrukwekkende architectuur en de historische gebouwen. Op deze pagina hebben we de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet. Alle lichten op groen voor een ontspannen en geslaagd groepsuitje in Rotterdam. Of je nu met je vrienden, je familie of je collega’s komt, Puur* Rotterdam weet de leukste plekjes en de beste combinaties voor elk budget. Ben je op zoek naar een bijzondere workshop, hou je van een interessante rondleiding, wil je Rotterdam bekijken vanaf de Maas, het kan allemaal! En natuurlijk denken wij aan eten en drinken. Vraag naar de mogelijkheden om je groepsuitje in Rotterdam te combineren met een heerlijke lunch of een bijzonder diner. Sinds 1996 verzamelen wij voor onze klanten bijzondere en verrassende mogelijkheden om van een groepsuitje in Rotterdam een plezier én een succes te maken. Zo organiseren we verschillende sportieve activiteiten, spellen en workshops. Veel ontspanning maar ook leuk voor de onderlinge competitie. Dat brengt iedereen dichter bij elkaar. Een ideaal voor teambuilding. Of je nu overdag of in de avond in Rotterdam wilt zijn, de Oude Gracht op wilt of liever in één van de parken, wij denken met je mee en organiseren graag jouw perfecte groepsuitje!

Leuke groepsuitjes

Leuke groepsuitjes zijn onze favoriet! Maak je keuze uit de leukste actieve groepsactiviteiten en outdoor uitjes, zoals Expeditie Robinson, een Zeskamp of een sportdag. Ook leuk met kinderen. Blijf je liever binnen? Verras je groep met de Mobiele escape room of een dinerspel. Leuke groepsuitjes, dat betekent plezier voor iedereen. Denk aan een Bob Ross workshop, een Mindfuck workshop of zelf een Lipdub maken met je groep.  En dan natuurlijk gecombineerd met een ontspannen lunch, borrel of diner. Wij van Puur* kennen als geen ander de weg in Rotterdam en willen dat je 100% happy bent! Wij het regelwerk, jij de voorpret. Alles voor geslaagde en leuke groepsuitjes vind je op deze pagina. Bel of mail als je vragen hebt! Wij zijn er en regelen het graag. Doe jij de voorpret, doen wij het werk.

Wat lijkt je leuk als groepsuitje?

Arrangementen
Varen
Citygames
Quizzen en spellen
Sportieve activiteiten
Workshops
Teamtrainingen
Rondleidingen
Themafeesten

Groepsuitje met lunch of diner

Een tip van ons: ben je met je groep in Rotterdam, organiseer dan een groepsuitje met lunch of diner. Bij Puur* Rotterdam combineren we naar hartelust, wat je groep, budget of voorkeur ook is. Heb je overdag een programma, dan kun je aan de Maas lunchen, of bijvoorbeeld in de Euromast. De catering die Puur* Rotterdam verzorgt is altijd speciaal. En met liefde en aandacht gemaakt en geserveerd. Vooraf selecteren we de locaties, de chef-koks en bedrijven die net als wij voor het beste gaan. En dat het kan met een iets kleiner budget bewijzen we dagelijks. We willen dat je in de watten wordt gelegd. Een leuke actieve dag eindigen met een floating diner is ook één van onze bijzondere opties. Kijk eens naar de mogelijkheden voor een groepsuitje met lunch of diner. Samen met Puur* kun je kiezen uit de beste en meest bijzondere opties die de wereldstad Rotterdam te bieden heeft.

Groepsuitje ideeën

Soms lukt het niet direct om voor je groepsuitje ideeën te bedenken. Je wilt iets anders, iets verrassends, iets anders dan anders. Leuke ideeën bedenken is wat wij dagelijks doen! Bij Puur* kennen we allemaal leuke activiteiten in Rotterdam. Wil je een dagprogramma? Wij organiseren verschillende stadspellen, zoals Escape Rooms en Herken de Mol, gecombineerd met vaartochten, rondleidingen of workshops. Aansluitend lunchen en dineren kun je bijvoorbeeld op een boot. Houd je van romantisch, feestelijk of sportief? Wij weten raad met elk thema, elk budget en elke groepsgrootte. Het kan allemaal. Groepsuitje ideeën genoeg bij Puur* Rotterdam. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina, kies je favorieten onderdelen en wij stellen graag samen met jou een onvergetelijk en mooi programma samen.

De top 3 populairste groepsuitjes

Bekijk The Great Escape
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

The Great Escape

Daag jezelf en je team uit met dit spannende stadsspel en ontsnap uit bezet Rotterdam. Speel The Great Escape in Rotterdam!
Bekijk The Great Escape
Bekijk Sloepen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Sloepen

In contact met de Rotterdamse wateren, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Kruip in de huid van de Happy Painter tijdens de Bob Ross Workshop in Rotterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop

Rondvaart diner

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. Absoluut voor herhaling vatbaar.
- Tata Steel IJmuiden

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons