Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Muzikale workshops in Rotterdam

Onze muzikale workshops zijn gezellig én verbindend. Samen zingen of dansen is the key to succes voor een geslaagd afdelingsuitje. In het begin is het natuurlijk spannend om dit (voor het eerst) in het bijzijn van jouw teamleden te doen, maar het gaat allemaal soepeler zodra het balletje rolt. Daarom zorgen onze workshopleiders voor een vertrouwde sfeer zodat iedereen zijn gang kan gaan. Samen sterk, dichter bij elkaar. Van smartlappenworkshops tot discodansen, van een lipdub maken tot percussie workshop, je kunt het zo gek niet bedenken maar wij hebben het!
Bekijk Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Smartlappen Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Een workshop met een snik. Je maakt op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het smartlappenrepertoire. In een gezellig bruin café of binnenstad wacht onze accordeonist op je om je de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren.
Bekijk Workshop Discodansen
Workshop Discodansen

Workshop Discodansen

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Voortaan iedereen verbazen met je uitstekende disco moves? Dan is de workshop Discodansen van Puur Rotterdam onmisbaar! Of je nu soepel bent of stijf: onze dansdocent zorgt ervoor dat iedereen plezier beleeft aan deze workshop.
Bekijk Percussie Workshop
Percussie Workshop

Percussie Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Op zoek naar een leuke muzikale activiteit voor het hele team? Boek dan de Percussie Workshop in Rotterdam! Deze bijzondere workshop omvat meer dan muziek maken, want voor percussie spelen is goede non-verbale communicatie nodig.
Bekijk Workshop Lipdub maken
Workshop Lipdub maken

Workshop Lipdub maken

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 32,50 p.p. excl. btw
Lipdub betekent: een videoclip maken in één take. Iedere deelnemer beleeft een paar seconds of fame! Kies je favoriete liedje, bedenk een ludiek plan en ga ervoor! Uiteraard zorgen wij voor een kist vol pruiken, gekke hoedjes en leuke accessoires.
Bekijk Salsa Workshop
Salsa Workshop

Salsa Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 01:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Welkom bij de leukste Salsa Workshop van Rotterdam! Stap voor stap leert onze enthousiaste salsadocent je alle danspasjes en bewegingen. Zo kan iedereen meedoen. Tijdens deze workshop kan niemand stil blijven staan, dus voetjes van de vloer!

Dans workshops Rotterdam

Maak je heupen los en spring de dansvloer op: vandaag gaan we lekker dansen! Onze dans workshops in Rotterdam zijn geweldig. Iedereen kan dansen! Los gaan op de lekkerste disco hits uit de jaren ’70 en 80’ met onze discodansen workshop. Op een leuke locatie in Rotterdam schitter je op de discovloer in beenwarmers en glitterkleding. Of ga je voor de salsa workshop? Voel de zomerse sferen en maak je heupen los. Feesten staat voorop, ongeacht of je ervaring hebt met salsa dansen. Zin in één van onze dans workshops in Rotterdam? Mooi, want onze professionele docenten staan al klaar!

Muzikale workshop ideeën

Kun je niet kiezen? Dan hebben wij genoeg ideeën voor jouw muzikale workshop! Zo kun je bijvoorbeeld leren disco dansen en daarna jouw nieuwe talent toepassen in een lipdub, of gooi je nieuwe salsa kunsten in de strijd tijdens de percussie workshop. Ook zijn deze muzikale workshops goed te combineren met een boottocht, wandeling of een heerlijk diner. Een echte aanrader: een smartlappen workshop op de borrelboot. Voor meer ideeën en mogelijkheden, neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons