Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vergaderlocaties in Rotterdam

Op zoek naar een fijne vergaderlocatie in Rotterdam? Wat is voor jou belangrijk bij het kiezen van een vergaderruimte? Veel ruimte of knus? Levendig uitzicht of alle rust? Wij weten precies waar je moet zijn. Een inspirerende omgeving zorgt voor sneller knopen doorhakken en een tevreden gevoel. Daarnaast draagt een goede vergadering bij aan de teambuilding van een bedrijf. Vergaderen op Katendrecht, vlakbij Centraal Station of toch liever uitzicht op de Erasmusbrug? Het kan allemaal! Kies uit onderstaande mogelijkheden en verheug je op een effectieve meeting.
Bekijk JACK
JACK

JACK

  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
Combineer muziek met nog een element dat mensen samenbrengt: goed eten, en je hebt een plek zoals JACK Rotterdam. JACK biedt mogelijkheden voor het perfecte (business) evenement. Bij JACK kunnen we de locatie zo vormgeven dat het perfect aansluit bij jouw wensen.
Bekijk Rotterdam View
Rotterdam View

Rotterdam View

  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 300,00 per dagdeel excl. btw
Inspirerend en effectief vergaderen in Rotterdam? Kies dan voor Rotterdam View: onze eigen vergaderlocatie aan de Boompjes! Rotterdam View zorgt voor jouw beste vergadering ooit, maar ook voor een workshop, training of borrel is deze locatie fantastisch.
Bekijk Tribes Blaak
Tribes Blaak

Tribes Blaak

  • vanaf 15 personen
  • Prijs op aanvraag
Tribes biedt inspirerende en professionele vergaderruimtes die aan alle eisen kunnen voldoen. Kies een van de vele training en vergaderruimtes voorzien van alle technische benodigdheden bij alle Tribes locaties.
Bekijk De Nieuwe Poort
De Nieuwe Poort

De Nieuwe Poort

  • vanaf 15 personen
  • Prijs op aanvraag
De Nieuwe Poort biedt de mogelijkheid om op een unieke plek rustig te werken en te vergaderen. Deze oase biedt de ideale ambiance voor werkafspraken, vergaderingen, brainstormsessies, presentaties, trainingen, besloten evenementen en diners.

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons