Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Personeelsuitje in Rotterdam

Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier al onze personeelsuitjes

Ben jij op zoek naar de leukste personeelsuitjes in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk voor een echte, pure beleving. Al onze uitjes organiseren wij met liefde en passie én voor ieder budget. Wij geloven dat je zelfs met een klein budget een onvergetelijk personeelsuitje of teambuilding uitje met een maximaal effect kunt organiseren! Dus neem snel een kijkje in ons aanbod en voor je het weet staat er een heel tof personeelsuitje in Rotterdam op je planning!

De leukste ideeën voor je personeelsuitje in Rotterdam!

Ga jij binnenkort een personeelsuitje organiseren in Rotterdam en ben je nog op zoek naar een leuk en origineel uitje? Bekijk dan eens onze verschillende categoriepagina’s. Wil je graag iets actiefs doen met je collega’s? Bekijk dan eens onze sportieve personeelsuitjes. Denk hierbij aan onze actieve workshops, sportieve activiteiten of fietstochten. Liever wat meer ontspannen, maar toch samen met iets bezig zijn? Bekijk dan eens onze culinaire en actieve workshops Wij bieden veel verschillende uitjes aan, waardoor je echt alle kanten op kunt. Vertel ons jouw wensen en wij organiseren het meest ideale uitje voor jou en jouw team; voor elk budget!

Arrangementen
Varen
Citygames
Quizzen en Spellen
Sportieve Activiteiten
Workshops
Teamtrainingen
Rondleidingen
Themafeesten

Personeelsuitjes voor in de avond

De arbeidersstad Rotterdam komt in de avonduren echt tot leven. De mooie lichtjes in de haven, de drukte en gezelligheid in de cafés en er gebeurt altijd van alles in de straten. Dus waarom zou je dit niet combineren met je personeelsuitje? Om je hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij verschillende avondarrangementen aan. Op deze manier leren jullie Rotterdam echt goed kennen. Ontdek je de stad per boot en vaar je naar verschillende restaurants met een onvergetelijk floating diner. Of doorkruis je Rotterdam met de benenwagen, eet je bij verschillende restaurants en leer je meer over de prachtige stad met behulp van een gids? Ga dan voor een walking dinner. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om beide te combineren tijdens een onvergetelijk walking & floating dinner; het beste van twee werelden. Van een bezoek aan de Euromast tot een diner op de SS Rotterdam; alles is mogelijk!

De top 3 populairste personeelsuitjes

Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

De beste manier om Rotterdam te ontdekken? Varend natuurlijk! Vaar van restaurant naar restaurant met een Floating dinner in Rotterdam.
Bekijk Floating Dinner
Bekijk Citygame Rotterdam 2.0
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Citygame Rotterdam 2.0

Spannend en interactief stadsspel? Citygame 2.0 in Rotterdam!
Bekijk Citygame Rotterdam 2.0
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Kruip in de huid van de Happy Painter tijdens de Bob Ross Workshop in Rotterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop

Citygame 2.0

We hebben een superleuk event gehad dankzij jullie. We hebben erg veel lol gehad, mensen ging samen fanatiek aan de slag, er zat letterlijk en figuurlijk veel beweging in de goed. De game zat goed in elkaar, ook qua techniek en werd goed begeleid en aan elkaar gepraat. Het had nog veel langer mogen duren!
- Maaike Mulder

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons