Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Dagarrangementen in Rotterdam

Sorteer op:   

Te land, ter zee en in de lucht

Tijdens dit uitje beleeft u Rotterdam optimaal. U start met een stadsspel waarbij u uw teamgenoten flink uitdaagt, stapt vervolgens op de watertaxi voor een korte rit over de Maas en eindigt uw dag op grote hoogte: op de Euromast!

vanaf 10 personen

06:30 uur

vanaf 89,50 p.p.

Het beste van Rotterdam

Optimaal genieten van Rotterdam en de stad vanuit alle hoeken zien? Kies dan voor dit arrangement. U ziet de stad vanuit de lucht, vanaf de straat en vanaf het water! Uiteraard zorgen wij voor de beste gidsen en heerlijke hapjes en drankjes.

vanaf 15 personen

07:30 uur

vanaf 89,50 p.p.

Bij ons op Katendrecht

Zin om eens een ander deel van Rotterdam te ontdekken? Kies dan voor een dagje Katendrecht. Onze gids leidt u door de buurt en toont u de SS Rotterdam, Tante Tiny leert u plat Rotterdams en u smult van een heerlijk diner aan het Deliplein. Genieten!

vanaf 15 personen

06:30 uur

vanaf 79,50 p.p.

Citygame Rotterdam & diner

Actie en relaxen! Tijdens dit arrangement speelt u uw favoriete stadsspel en geniet u na afloop van een smakelijk diner naar keuze. De keuze van restaurants is helemaal aan u, wij adviseren u uiteraard graag over de beste opties.

vanaf 15 personen

05:30 uur

vanaf 54,50 p.p.

Fotogeniek

Rotterdam is een fotogenieke stad! Dit gaat u ervaren tijdens een bezoek aan het Nederlands Fotomuseum en een inspirerende fotografie workshop. Tussen de activiteiten door geniet u van een heerlijke lunch. Perfect voor een cultureel, actief bedrijfsuitje.

vanaf 15 personen

07:00 uur

vanaf 69,50 p.p.

Rotterdam vanaf het water

Het water en de havens: essentieel voor het karakter van de stad. Tijdens dit uitje maakt u kennis met het Maritiem museum, luncht u aan het water, verplaatst u zich per water taxi en bezoekt u de SS Rotterdam. Zo leert u de Maasstad echt kennen!

vanaf 15 personen

05:30 uur

vanaf 57,50 p.p.

Typisch Rotterdam

Leer het authentieke Rotterdam kennen! Met een cursus Plat Rotterdams van een echte Rotterdammer en een historische tramrit bent u binnen no-time ingeburgerd. De dag wordt afgesloten met een diner bij Las Palmas. Smullen!

vanaf 15 personen

08:00 uur

vanaf 89,50 p.p.

Actief bij de plas

Verheug u op een actieve dag met lekker eten aan de Kralingse plas. Waan u in het televisieprogramma Expeditie Robinson tijdens onze eigen Kralingse versie en maak kennis met de SUP-hype. Als beloning schotelen we u een heerlijke lunch en diner voor!

vanaf 15 personen

08:00 uur

vanaf 79,50 p.p.

Borrelen & proeven

Een arrangement voor de levensgenieters! Het uitje start met een vaartocht over de Maas met de borrelboot. Voordat u vervolgens aanschuift voor het diner, schotelen we u nog een heerlijk proeverijtje voor. Smullen!

vanaf 15 personen

05:00 uur

vanaf 79,50 p.p.

De slag om Rotterdam

Beleef geschiedenis tijdens dit uitje in Rotterdam. U start met een wandeling langs de plekken die belangrijk waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard met een deskundige gids. Na de lunch waant u zich in het verzet tijdens citygame The Great Escape

vanaf 15 personen

06:30 uur

vanaf 54,50 p.p.

Ontmasker Rotterdam

Dit is het ultieme actieve bedrijfsuitje in Rotterdam! De dag start met een zinderend potje lasergamen, waarbij u uw collega's even flink test. Na een relaxte lunch is het meteen tijd voor speuren, wantrouwen en fanatisme, want dan speelt u Herken de Mol.

vanaf 15 personen

06:00 uur

vanaf 54,50 p.p.

Op naar de top

Beleef de hoogtepunten van Rotterdam tijdens dit top arrangement. U start uw dag op de Euromast, waar u geniet van een fenomenaal uitzicht. Na een smakelijke lunch leert een schilderdocent hoe u de hoogtepunten van de stad op het witte doek vastlegt.

vanaf 15 personen

05:00 uur

vanaf 64,50 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam