Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Musea en attracties in Rotterdam

Sorteer op:   

De Euromast

Al bijna zestig jaar siert deze trots van Rotterdam de skyline: de Euromast. Hier heeft u het beste uitzicht op de stad. Leuk om uw uitje in Rotterdam te starten en perfect te combineren met een stadswandeling met gids of rondvaart.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 10,00 p.p.

Historische Tram

Beleef Rotterdam op een originele manier. Deze retro jaren '30 tram voert u langs alle hoogtepunten van de stad. Van Willemsbrug tot Weena: u beleeft het in stijl. Optioneel regelen we een deskundige stadsgids die u alles over de stad vertelt.

vanaf 10 personen

01:30 uur

vanaf 19,50 p.p.

Kunsthal Rotterdam

Van foto's van een Mexicaanse ramptoerist tot de beroemde schilderijen van Edvard Munch, van een kijkje in Arabische huiskamers tot "afvalkunst" van Jules Deelder. De Kunsthal heeft een rijke geschiedenis aan bijzondere tijdelijke tentoonstellingen.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 9,00 p.p.

Maritiem Museum

Geïnteresseerd in het leven van een zeeman? Raakt u niet uitgekeken op modelschepen? Wilt u alles weten over de geschiedenis? Dan zit u in het Maritiem Museum goed! Dit museum gaat in op datgene wat Rotterdam groot heeft gemaakt: de haven.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 10,00 p.p.

Rondleiding Markthal

Een bezoek aan de Markthal is altijd leuk, maar met een gids wordt het extra bijzonder. Van de bouw tot het meest recente aanbod: onze gids weet alles over dit bijzondere gebouw. Sluit de rondleiding af met een gezellige proeverij of kookworkshop.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 13,50 p.p.

SS Rotterdam

Een dagje Rotterdam is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan de SS Rotterdam. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft dit schip vele wereldzeeën bevaren. Ga mee met onze gids en leer alles over de geschiedenis.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 18,50 p.p.

Boijmans van Beuningen museum

Bezoek het Boijmans van Beuningen en maak een reis door de tijd. Jheronimus Bosch, Breugel de Oude, Salvador Dali: noem een naam en het Boijmans heeft het! Gelegen in hartje Rotterdam aan het Museumpark, dus makkelijk te combineren met andere uitjes.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 18,50 p.p.

Het Nieuwe Instituut

Probeer eens iets nieuws en bezoek het Nieuwe Instituut! Bijzondere architectuur, uitmuntend design en verbazingwekkende digitale cultuur: het komt allemaal aan bod in de tijdelijke exposities in dit museum.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 12,50 p.p.

Kijkkubus

Kunt u het zich voorstellen? Geen muur in uw huis is recht, de raampjes hebben verschillende vormen en geen hoek is hetzelfde. Dat ervaren de bewoners van het Blaakse Bos iedere dag. Deze rij woningen bestaan uit de zogenaamde kubuswoningen.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 5,00 p.p.

Laurenskerk

Bezoek het enige Middeleeuwse monument van Rotterdam. Al sinds eind 15e eeuw is de Laurenskerk de trots van de stad. Breng een bezoekje en vergaap u aan historische pracht.Wilt u meer? Beklim dan de kerktoren voor een adembenemend uitzicht!

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 7,00 p.p.

Museum Rotterdam

Wilt u alles weten over de stad? Dan is Museum Rotterdam een ideaal uitje. De ontwikkeling van de stad, de totstandkoming van de havens en natuurlijk de Rotterdammers zelf: dit museum schetst de complete geschiedenis van de Maasstad.

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 7,50 p.p.

Nederlands Fotomuseum

Bent u een fotografie liefhebber? Bezoek dan het Nederlands Fotomuseum op de Kop van Zuid. Van historisch tot hedendaags, van experimenteel tot documentair: hier komt iedere foto freak aan zijn trekken!

vanaf 10 personen

01:00 uur

vanaf 7,00 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam