Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Wandelingen in Rotterdam met gids

Sorteer op:   

Instagramwalk

Wandel door Rotterdam en leer de stad perfect vast te leggen met Instagram. Onze Instagram-deskundige leert u hoe uw foto's nog mooier maakt en vertelt sappige anekdotes over de stad. Zo wordt Rotterdam nóg mooier!

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 19,50 p.p.

Katendrecht & Kop van Zuid

Over de brug naar Zuid: voor veel Rotterdammers uit Noord een wereldreis. Zonde, want hier valt veel te beleven! Tijdens de rondleiding over Katendrecht en de Kop van Zuid beleeft u een heel andere kant van Rotterdam.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Puur Rotterdam wandeling

Rotterdam verandert bij elke stap. Een enthousiaste Rotterdamse gids neemt u mee langs de favoriete buurten van de Maasstad. Leer de échte stad en haar bewoners kennen en wandel langs het Stadhuis, de Kubuswoningen en de Oude Haven.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Tapas tour

Ontdek de stad en geniet van een ruime selectie Spaanse hapjes tijdens de Tapastour! Een enthousiaste stadsgids neemt u mee op pad en wandelt u van restaurant naar restaurant, alweer uw favoriete tapas voor u klaarstaan. Viva Espana!

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 52,50 p.p.

Walking dinner

Een walking dinner in Rotterdam is een verwenwandeling langs de mooiste plekjes van de stad in combinatie met heerlijk eten. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie tafelpartners. De stad op haar best!

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 52,50 p.p.

Walking Lunch

Op zoek naar een dynamisch uitje in Rotterdam? Kies dan voor onze walking lunch! Met een bevlogen gids wandelt u langs alle hoogtepunten van de stad, met uitgebreide tussenstops bij de lekkerste restaurants voor een heerlijke lunch. Puur genieten!

vanaf 10 personen

03:30 uur

vanaf 44,50 p.p.

Delfshaven wandeling

Wij laten u graag kennis maken met het mooiste stukje historisch Rotterdam: Delfshaven. Onze gids heeft alles in huis om u optimaal van deze wandeling te laten genieten! Bij elk huis een verhaal, op elke straathoek een anekdote over de stadsgeschiedenis.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Gek op Holland tour

Wandel door Rotterdam en leer alles over de Hollandse cultuur. Hèt uitje voor internationale gezelschappen en iedereen die zijn kennis over de Nederlandse cultuur wilt ophalen. Inclusief verhalen van een ervaren gids en heerlijke Hollandse proeverijtjes!

vanaf 10 personen

03:00 uur

vanaf 29,50 p.p.

Havenwandeling

Leer Rotterdam kennen aan de hand van dat waar ze beroemd om is: de haven! Tijdens deze gezellige havenwandeling bezoekt u zowel de historische Oude Haven als de moderne Leuvehaven. Zo heeft u het beste van twee havenwerelden!

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Kroegentocht

Deze wandeling leidt u van kroeg naar kroeg door Rotterdam. Van havencafé tot de nieuwste hotspots: elke plek heeft een eigen sfeer en oer-Rotterdammers aan de bar. Onze gids wandelt u door de stad en heeft een verhaal op iedere straathoek.

vanaf 10 personen

03:00 uur

vanaf 24,50 p.p.

Rotterdamse bijnamen wandeling

Van de Zwaan tot Fluitketel: dat de Rotterdammers goed zijn in het bedenken van bijnamen is een feit. Tijdens deze typische Rotterdamse wandeling leert u de stad beter kennen en vertelt de gids alles over deze bijzondere bijnamen.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Wandeling 1940-1945

Een bepalende periode in de geschiedenis: de Tweede Wereldoorlog. Voor Rotterdam helemaal, want het bombardement vernietigde alles en bepaalde zo voorgoed het stadsbeeld. Deze tour voert langs alle plekken die een bepalend waren voor deze periode.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Architectuurwandeling

Rotterdam is dé architectuurstad van Nederland! Hier geen pittoreske grachtenpandjes, maar architectonische reuzen! De futuristische architectuur geeft het gevoel van een science fiction film, de hoogbouw zorgt voor de allure van een echte wereldstad.

vanaf 10 personen

02:00 uur

vanaf 13,00 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam