Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamuitje in Rotterdam organiseren?

Teamuitjes met maximaal effect voor elk budget!

Zoek en filter in alle teamuitjes

Samen onvergetelijke momenten beleven, daardoor ontstaat echte verbinding. Daarom helpen wij van Puur* Rotterdam jou graag om je teamuitje zo goed mogelijk te organiseren. Iets om naar uit te kijken! Even helemaal eruit met je team, zonder de dagelijkse drukte en stress van de werkvloer. De randvoorwaarden regelen wij: een ontspannen sfeer, de beste plekken en de leukste activiteiten. De metropool Rotterdam, met z’n schitterende architectuur, de wereldberoemde haven, de indrukwekkende historie en de bruisende binnenstad, leent zich bij uitstek voor quality time met elkaar. De keuze aan speciale locaties is enorm. Zo maak je je teamuitje waardevol en memorabel. Zeker als je lekker eten combineert met een goed spel, een boottocht of een inspirerende workshop. Of je nu aan het water zit, in één van de indrukwekkende torens of in één van de vele gezellige parken. Rotterdam heeft zoveel te bieden. Laat je teamuitje organiseren door Puur* Rotterdam en je krijgt de garantie dat de batterij van je team daarna weer helemaal is opgeladen! Wist je trouwens dat we jaarlijks honderden onvergetelijke teamuitjes organiseren in Rotterdam? Alle soorten teams, groot en klein, leren elkaar beter leren, groeien nog dichter naar elkaar toe. En daarna met nieuwe energie weer samen aan de slag! Dus of je nu op zoek bent naar een actief teamuitje, een sfeervol avondprogramma of een verrassende training of workshop, of een combinatie arrangement van alles in één, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij van Puur* Rotterdam kennen wel honderden creatieve en enthousiaste manieren om van jullie teamuitje in Rotterdam een plezier én een succes te maken. We verrassen je graag! En verzorgen jullie teamuitje van a tot z.

Originele teamuitjes

Wanneer is een goed teamuitje voor jou geslaagd? Waarschijnlijk antwoord je zoiets als: “het mag wel ontspannen en informeel zijn, maar we moeten de dag erna ook weer gewoon aan het werk..” Precies. And that’s where we come in. Wij hebben daar bij Puur* namelijk heel veel ervaring mee. Wij kijken met je mee, én we kijken verder en breder. Omdat we weten wat er allemaal kan. Zeker in Rotterdam, ons stadsie. En omdat we de leukste originele teamuitjes zelf organiseren! Bij Puur*Rotterdam leggen we niet jouw budget hoger, maar de lat. Het geheim van een goed teamuitje? Dat het verrassend is en origineel. Dat is de beste manier om je team even helemaal uit het dagelijkse patroon te halen. Beleven, genieten, onthouden. Met Puur*Rotterdam maak je er écht iets bijzonders van. En dat kan met elk budget, met elk team. Wat je wensen ook zijn. Samen gaan we in gesprek en luisteren we naar jouw verhaal en jouw wensen. Je kunt gebruikmaken van onze expertise en je laten verrassen door onze ideeën over originele teamuitjes in Rotterdam. In welk deel van Rotterdam je ook denkt, wij kennen de mooiste en meest bijzondere plekken. Teamuitjes waar je interessante kennis opdoet, waar je activiteiten kunt ontplooien, waar je samen op avontuur gaat en samen kunt ontspannen. Bij elk programma verzorgen we ook de details. We denken aan ‘de kop en de staart’. We regelen het allemaal: hoe je er komt, wat er tussendoor gebeurt, hoe je onderweg wordt ontzorgd en vermaakt, hoe je in de watten gelegd. Alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo doen we dat, bij Puur*.

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen?

Sportieve activiteiten ( activiteiten)
Citygames ( activiteiten)
Quizzen en spellen ( activiteiten)
Boottochten ( activiteiten)
Proeverijen ( activiteiten)
Creatieve workshops ( activiteiten)
Themafeesten ( activiteiten)
Dinerspellen ( activiteiten)
Wandelingen met gids ( activiteiten)
Fietstochten met gids ( activiteiten)

De leukste teamuitjes

Het meeste plezier beleef je natuurlijk door samen nieuwe dingen te doen, die een beetje anders zijn dan je gewend bent. In een andere setting, in een andere omgeving. Spellen doen het altijd goed! Wat dacht je van een escape room, samen op pad voor Herken de Mol of een stadsspel in het prachtige Rotterdam, vol raadsels en uitdagingen. Een beetje competitie onderling is gezond voor de team spirit. De garantie voor de leukste teamuitjes! Nieuwe dingen leren is ook een goede optie. Een verrassende training of een interessante workshop. De leukste uitjes in Rotterdam vind je op het water. Tijdens een boottocht is er van alles mogelijk, met een hapje en een drankje. Samen op het water, met uitzicht op de Rotterdamse Erasmusbrug. Je hoeft natuurlijk niet altijd iets te doen. Met elkaar in gesprek gaan, dat kan ook precies datgene zijn wat je team nodig heeft. Wij denken graag mee over de begeleiding ervan of origineel entertainment. Vraag maar raak: samen vinden we de perfecte match met wat het beste aansluit bij de belevingswereld van jouw team. We doen graag een voorstel en verzorgen jullie teamuitje tot en met de belangrijkste details.

Teamuitjes ideeën

Hele leuke reacties krijgen we altijd op de fietstochten in Rotterdam. Onze gids weet alles over de geschiedenis van de stad! De stad heeft prachtige plekjes en volop mogelijkheden voor de originele invulling van jouw teamuitje. Zoals een geheel verzorgd dagarrangement: eerst samen een proeverij, dan een speurtocht en aansluitend een sprankelend diner. Wandelen, varen en eten, kan ook allemaal in Rotterdam. Heb je al gehoord van Walking & Floating dinner? Dat doe je in het historische centrum van Rotterdam. Samen met je team in drie verschillende restaurants eten, een heerlijke belevenis! Zo leuk. Puur heeft voor elke wens een bijzonder arrangement.

De tien aanbevolen teamuitjes in Rotterdam volgens Puur*

De leukste Rotterdamse teamuitjes

Bekijk Herken de Mol aan Tafel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol aan Tafel

Ontmasker de saboteur tijdens dit spannende en lekkere etentje
Bekijk Herken de Mol aan Tafel
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Kruip in de huid van de Happy Painter tijdens de Bob Ross Workshop in Rotterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Kom erachter met Ranking the Company in Rotterdam!
Bekijk Ranking the Company

Expeditie Robinson in het park

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens wat anders wilt doen dan bowlen :)
- Thelma Boateng

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons