Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Walking Dinner

Ontdek het prachtige de Maasstad met een walking dinner in Rotterdam door wandelingen van restaurant naar restaurant. Drie gangen bij verschillende restaurants.
Walking Dinner

Waarom is het Walking Dinner in Rotterdam zo goed?

Een Walking Dinner in Rotterdam betekent drie wandelingen door de stad en een drie-gangen diner in drie verschillende restaurants. De gids toont je alle hoogtepunten van de stad, voorzien van bijzondere verhalen en anekdotes. Ook zorgt hij of zij ervoor dat je op tijd bij de verschillende restaurants arriveert. Uiteraard stellen we het menu graag in overleg met jou samen: laat ons je wensen weten, wij zorgen dat je alleen maar hoeft te genieten!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Jouw avond start in het eerste restaurant: tijd voor het voorgerecht! Na dit culinaire genot haalt de gids jullie op voor een wandeling. Van Stadhuis tot de Binnenrotte, van Oude Haven tot uitzicht op de Kop van Zuid: tijdens dit uurtje wandelen zie je het beste van Rotterdam! Aangekomen bij het tweede restaurant kan je zo aanschuiven. Neem een lekker drankje, geniet van het hoofdgerecht en klets lekker bij. Als je uitgegeten bent, komt de gids je ophalen voor de laatste wandeling. Je wandelt wat dieper de stad in. Op iedere straathoek een verhaal, bij ieder gebouw een unieke anekdote. Voor je het weet heb je het laatste restaurant bereikt. Geniet van het nagerecht en sluit de avond mooi af.

Voorbeeldprogramma

Onderstaande tijden zijn ter indicatie en kun je naar wens invullen.  Ter aanvulling van jouw diner een borrelboot? Het kan allemaal! Wij organiseren jouw uitje altijd op maat.

Tijd Activiteit
17.00-18.00 uur Voorgerecht op eerste locatie
18.00-18.45 uur Stadswandeling door Rotterdam
18:45-20:15 uur Hoofdgerecht op tweede locatie
20.15-21.00 uur Stadswandeling door Rotterdam
21.00-22.00 uur Nagerecht op derde locatie

 

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 05:00 uur
  • vanaf 59,50 p.p. excl. btw
  • Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
  • Wandelingen met een professionele gids, mogelijk in verschillende talen

Beoordeling van onze klanten

SFG, afd. Neonatologie

Walking Diner als afdelingsuitje met onze afdeling Neonatologie SFG. Het was een groot succes. Onze gids Jan Nass heeft met ... Lees verderenthousiasme over Rotterdam verteld en ons bijzondere plekken laten zien. Het samenstellen van het programma door Anne gaat in goed overleg en de wensen worden meegenomen in het programma. Bij een van de restaurants ( Humphreys ) werd goed geanticipeerd toen bij een deel van de groep de zalm risotto koud werd opgediend en vervangen werd door een nieuw risotto gerecht.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Louise Heusdens | SFG, afd. Neonatologie

We hebben een erg leuke teamavond gehad. Fijn dat jullie dit zo last minute hebben kunnen regelen voor ons. Het ... Lees verdereten was ontzettend lekker. Iedereen heeft gesmuld en alles was goed georganiseerd. De stadswandeling was ook leuk. Veel van ons komen uit Rotterdam en hebben toch weer nieuwe dingen geleerd over de stad. Bij één groep werd de wandeling wat ingekort, dat was jammer want het was erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elysia Goedegebuure

Het walking dinner is onze internationale groep (30 personen) erg goed bevallen. Het rondwandelen onder begeleiding van goede gidsen met leuke ... Lees verderen interessante verhalen was een zeer goede afwisseling van de twee dagen stilzitten tijdens de vergaderingen. Daarbij waren de restaurants erg gezellig en het eten lekker! Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mirjam Haanen

Alles vooraf goed geregeld en communicatie was direct en helder. Restaurant keuze was uitstekend en gevarieerd. Gewoon een leuke middag/... Lees verderavond met team gehad en tussendoor door de stad olv een gids gewandeld. Gaan we nog een keer doen maar dan hoop ik zonder regen (o;
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Paul van der Hagen

Een echte aanrader!! 'S middags op de borrelboot geweest, goede organisatie! s'avonds een heerlijk walking dinner gehad. We hebben de ... Lees verderstad echt leren kennen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Milou Post

PCI Nederland

Wat een toffe dag hebben we gehad afgelopen 20 april tijdens ''Walking Dinner in hartje Rotterdam''. Het eten was heerlijk en ... Lees verderalles goed georganiseerd in de restaurants. Wat een leuke gidsen hadden we, die zoveel grappige en interessante dingen vertelden. Kortom een zeer geslaagde dag. Vast niet de laatste keer dat wij een bedrijfsuitje laten verzorgen door PUUR. Dank je wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Irma Sloot | PCI Nederland

Veeva

Alles is goed verlopen en het team was erg te spreken over de walking dinner en vergaderlocatie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle | Veeva

Vrijgezellenfeestje

Was super leuk de Walking Dinner !!! En ook mede dankzij het weer wat we hadden zaterdag !!! Esther onze gids was ... Lees verdergezellig, spontaan en deed het ontzettend leuk ! Liep met diverse meiden op zodat die ook tussen door vragen konden stellen. Onze groep had zoiets nog nooit gedaan, maar iedereen vond het ontzettend leuk en waren op plekken geweest waar jezelf nooit langs zou gaan. De eet-tentjes waren prima en gezellig. Alles was prima geregeld ! Linda onze a.s. bruid heeft zich erg vermaakt en vond dit ook heel leuk om mee te maken. Ze heeft een geweldige dag / avond gehad en alle vriendinnen ook !!! Bedankt voor het regelen !
Deze review kreeg als cijfer een 5
Vrijgezellenfeestje

Vrijgezellenuitje

We hebben met 17 dames een geweldige wandeling gemaakt met gids Eveline. Wat hebben we gelachen. Ontzettend lekker gegeten in de 3 ... Lees verderverschillende restaurants en, zoals verzocht, geëindigd in een restaurant waar we konden blijven borrelen. Het was fantastisch geregeld. Dank daarvoor namens de PG-dames uit Eerbeek.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mety Went | Vrijgezellenuitje
Bekijk Riding Dinner
vanaf €99,00 p.p. excl BTW

Riding Dinner

Met een trammetje door de stad genieten van een heerlijk diner kan tijdens een riding dinner in Rotterdam
Bekijk Riding Dinner
Bekijk Walking & Floating Dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating Dinner

Het Walking & Floating Dinner in Rotterdam brengt je naar drie restaurants. Geniet van een heerlijk menu en van Rotterdam, zowel te voet als vanaf het water.
Bekijk Walking & Floating Dinner
Bekijk Dagprogramma | Het Beste van Rotterdam
vanaf €94,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Het Beste van Rotterdam

Zie de Maasstad vanuit alle hoeken!
Bekijk Dagprogramma | Het Beste van Rotterdam
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Kruip in de huid van de Happy Painter tijdens de Bob Ross Workshop in Rotterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Speeddaten met Collega's
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Speeddaten met Collega's

Leer je collega's op een intessante manier beter kennen. Verhoog de gunfactor onder collega’s!
Bekijk Speeddaten met Collega's
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Rotterdam. Vind jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol