Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Gek op Holland Quiz

Wat weet jij over Nederland? Test je kennis over ons koude kikkerlandje met de Gek op Holland quiz in Rotterdam! Neem jij de grote prijs mee naar huis?
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz
Gek op Holland Quiz

Waarom is de Gek op Holland Quiz in Rotterdam zo goed?

Welkom bij één van onze meest populaire quizzen: de Gek op Holland Quiz. Gebaseerd op het populaire televisieprogramma Ik Hou Van Holland, maar bij Puur* Rotterdam hoef je geen BN’er te zijn om mee te doen! Test je kennis van Nederlandse tradities, muziek, geschiedenis en sport. Stort jezelf op de hilarische opdrachten, zing mee met de Hollandse klassiekers en beleef lol met je team. Wie is het meest fanatiek? Wie zorgt voor hilarische taferelen? Welk team is de beste en gaat er met de bokaal vandoor? Welke teamleden zijn bloedfanatiek? Welke zorgen met hun gestuntel voor hilarische taferelen? Wie is de beste en gaat er met de bokaal vandoor? Je beleeft het tijdens de Gek op Holland Quiz!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De quiz vindt plaats op een gezellige locatie in het centrum van Rotterdam. Je avond wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster, de ruimte is in een Hollands jasje gestoken en de drankjes staan al klaar. Je gezelschap wordt opgedeeld in teams en dan kan je los! Graaf in je geheugen, wees slim bij de opdrachten en loods je team naar de overwinning! Heb je iets bijzonders te vieren? We maken de quiz ook op maat, bijvoorbeeld voor bedrijven of vriendengroepen. Informeer bij ons, wij maken met plezier je eigen quizronde waar je gezelschap nog lang over napraat.

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Rotterdam de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Rotterdam heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Rotterdam experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
  • Gezellige quizlocatie in Rotterdam
  • Presentatie door energieke quizmaster
  • Hollands decor, attributen en rad van avontuur
  • Quiz met geluid- en videofragmenten
  • Prijsuitreiking met prijzenpakket voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Dudok Wonen

Met een groep van 11 personen hebben we de "Gek op Holland quiz" gespeeld met een zeer enthousiaste spelleidster. Wat een ... Lees verderleuke middag hebben we gehad! Leuke vragen, veel gelachen en daarna nog heerlijk gegeten bij een Tapasrestaurant. Bedankt Puur voor het meedenken en een goed georganiseerd arrangement voor ons!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacqueline Handelaar | Dudok Wonen

We hebben met een groep van 11 personen het spel gespeeld. De quizmaster was erg enthousiast en de locatie was in ... Lees verderstijl aangekleed. Iedereen was zeer fanatiek en we hebben een hele leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Romy de Nas

surfevents

Ik wou iets leuks doen voor alle mensen die mee hadden geholpen aan een leuke evenement. ik kwam via via ... Lees verderbij Puur terecht. ik had een offerte aangevraagd en ik werd gelijk de dag daarna gebeld en ben ik er samen tot een mooi uitje gekomen. Op de dag zelf was het allemaal goed geregeld en kan niks anders zeggen dan dat we een geweldige dag hebben gehad met ze alle.
Deze review kreeg als cijfer een 5
surfevents

Software Improvement Group

We hebben erg genoten van ons feest afgelopen vrijdag, iedereen vond de quiz erg leuk! Complimenten aan jullie team :-)
Deze review kreeg als cijfer een 4
Software Improvement Group

Vanaf het begin tot het einde goed geregeld. Het contact met Puur Rotterdam was erg goed en duidelijk. De Gek ... Lees verderop Holland quiz is echt een aanrader. We waren erg aanwezig maar "Linda" de presentatrice ging daar lekker in mee
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marije Wesselman

RTHA

Speakerscorner 2.0. Een nieuwe invulling van een bestaand idee. Een moment waarop de medewerkers bij elkaar komen en waarin organisatienieuws met ... Lees verderiedereen persoonlijk wordt gedeeld. Vanaf nu hoort daar ook een stukje ‘informeel samenzijn’ bij; borrelen en een activiteit doen met elkaar. In dit geval de “Gek op Holland” quiz. Hoewel in het begin de reacties deels sceptisch waren, hebben Léon en Jennifer de medewerkers bewezen dat het heel tof is. Tevens waren degene die sceptisch waren het meest fanatieks aan het meespelen. Dat was leuk om te zien!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Stacey Timas | RTHA
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Vragen over geografie, popmuziek, sport, televisieseries en geschiedenis: tijdens de Pubquiz in Rotterdam komt alles voorbij!
Bekijk Pubquiz
Bekijk Mobiele Escape Room De Strijd
vanaf €29,00 p.p. excl BTW

Mobiele Escape Room De Strijd

Speel de Mobiele Escaperoom de Strijd in Rotterdam! Wij toveren iedere ruimte om in een bloedstollende belevenis!
Bekijk Mobiele Escape Room De Strijd
Bekijk Ranking the Company
vanaf €22,50 p.p. excl BTW

Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Kom erachter met Ranking the Company in Rotterdam!
Bekijk Ranking the Company
Bekijk Workshop Klompen Beschilderen
vanaf €48,50 p.p. excl BTW

Workshop Klompen Beschilderen

Creatieve activiteit met Hollands sausje! Dat kan tijdens klompen beschilderen in Rotterdam!
Bekijk Workshop Klompen Beschilderen
Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Lekker borrelen en varen op de Rotterdamse wateren. Geniet van de stad op de Borrelboot in Rotterdam.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Puur Rotterdam Fietstocht
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Puur Rotterdam Fietstocht

Fiets langs alle bezienswaardigheden van de Maasstad
Bekijk Puur Rotterdam Fietstocht