Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Reviews

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel evenementen tot een groot succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven (kijk maar) en particulieren vonden in Puur* Rotterdam een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij u past. Sluit u aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat Puur* Rotterdam bedoelt met beleven, genieten, onthouden...

Teamdag

4 5 1
Hoi Caro, het was top afgelopen zaterdag! We hebben inderdaad ontzettend gelachen en Andrea deed het erg leuk! Helaas hadden beide groepen de oplossing niet juist, het blijkt toch lastiger voor ons dan gedacht... ;-) Voor de volgende keer weet ik hem in ieder geval!
★★★★☆

EagleBurgmann Belgium BVBA

5 5 1
Hallo Anouk, het was super! Iedereen was heel tevreden. Ivonne was ook een hele toffe gids. Hartelijk bedankt.
★★★★★

5 5 1
Vorige week hebben wij met ons team van 14 man een gezellig en actief teamuitje gehad in het centrum van Rotterdam. Het zonnetje scheen en de opdrachten werden fanatiek uitgevoerd, heel grappig om collega's op een andere manier te leren kennen. En de mollen hebben hun best gedaan! Herken de Mol is echt een aanrader als je iets actiefs in de stad wil doen, maar niet de zoveelste speurtocht.. dit uitje heeft een extra speels karakter. Leuk voor mensen die wel van een beetje strijd houden :-)
★★★★★

Brezan Automaterialen

5 5 1
Beste Anouk, we hebben zaterdag een erg leuke dag gehad. Iedereen was enthousiast, en we hadden er fantastisch weer bij! Hartelijk dank voor de goede organisatie. En we houden jullie organisatie in gedachten voor een eventueel volgend uitje. En ook bedankt voor de foto's. Die ga ik later even samen met een collega bekijken. Hartelijke groeten.
★★★★★

Antera Incasso

5 5 1
Beste Caro, allereerst bedankt voor je hulp ! Het uitje was zeer geslaagd! We hebben het erg gezellig gehad en de locatie was erg mooi!
★★★★★

Gemeente

5 5 1
We hebben genoten. Het was erg leuk. Iedereen vond het erg goed georganiseerd.
★★★★★

KOLOM

5 5 1
We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn ook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
★★★★★

5 5 1
Hi Caro, het was superleuk! We hebben zo gelachen. Vanaf het moment dat er verteld werd wat we gingen doen werden mensen onrustig en gingen ze geschrokken om zich heen kijken: zonder dat we het wisten waren er al drie mollen! Het weer zat ons mee en we hebben heerlijk twee en een half uur door de stad gezworven. Iedereen speelde het spel op zijn eigen manier. Sommigen afwachtend, sommigen mega-fanatiek, argwanend, onderzoekend. De mollen hadden ook alle drie hun geheel eigen tactiek. En het was natuurlijk joelen geblazen toen alle winnaars bekend gemaakt werden!! Het diner was ook dik in orde. Enige was dat de mensen blijkbaar moe waren van het slenteren en naar huis wilden want de 3-gangen maaltijd werd een 1-gang maaltijd. Kortom, een geslaagde dag! Super bedankt!
★★★★★

Royal Boon Edam International BV

4 5 1
"Hi Edward, we hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Michelle en Anna-Maria waren perfecte gidsen. Bedankt!"
★★★★☆

5 5 1
Enorme complimenten! Het was fantastisch! Ook een goede organisatie vanuit jullie.
★★★★★

Mazars

Pubquiz boot
4 5 1
Leuk teamuitje gehad op de pubquizboot! Stukje varen door Rotterdam & competitie met een spelletje. Prima combinatie. We hebben genoten! Bedankt voor deze leuke middag op het water van Rotterdam!
★★★★☆

Belastingdienst/Douane

5 5 1
De Walking en Floating Lunch was ondanks de bittere kou een succes! Leuke standswandeling en watertaxi. Lekkere gerechten op goede locaties. Aanbeveling!
★★★★★

Internationaal gezelschap

5 5 1
Hi Nadieh, the pub cruise was amazing! The experience was perfect, definitely worth it. Thanks again for all your help. Happy Holidays! Kind regards.
★★★★★

5 5 1
Op korte termijn hebben wij een geweldig uitje kunnen regelen. Snelle reactie en een uitgekiend programma waardoor we volop van het fietsen, varen en eten konden genieten.
★★★★★

Julia's Rotterdam

Expeditie Robinson in het park
5 5 1
Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens wat anders wilt doen dan bowlen :)
★★★★★

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

4 5 1
Beste Caro,ik was er zelf niet bij, maar heb begrepen dat het als heel gezellig werd ervaren. Was een mooie afsluiter van de dagen dat ze bij elkaar waren!
★★★★☆

Herken de Mol
5 5 1
Vorige week hebben wij met ons team van 14 man een gezellig en actief teamuitje gehad in het centrum van Rotterdam. Het zonnetje scheen en de opdrachten werden fanatiek uitgevoerd, heel grappig om collega's op een andere manier te leren kennen. En de mollen hebben hun best gedaan! Herken de Mol is echt een aanrader als je iets actiefs in de stad wil doen, maar niet de zoveelste speurtocht.. dit uitje heeft een extra speels karakter. Leuk voor mensen die wel van een beetje strijd houden :-)
★★★★★

Shell Downstream Services International B.V.

4 5 1
Hallo Anouk, uitje was zeer geslaagd, iedereen had het prima naar zijn zin en vermaakte zich prima. De kapitein en de hostess waren zeer efficiënt en legden alles prima uit. Restaurant was prima, al met al zeer geslaagd. Dank je wel voor het in elkaar draaien van een prima programma.
★★★★☆

Strandpaviljoen Deining

5 5 1
Hey Jordy, bedankt voor de leuke dag! We hebben het erg gezellig gehad en de opdrachten waren erg leuk! Bedankt voor de organisatie! Perfect!
★★★★★

Adee B.V.

5 5 1
Eline, we hebben afgelopen zaterdag een heerlijke dag gehad. Alles was prima geregeld, waarvoor dank!!!! Speciaal nog hulde voor de gids die er een gezellige en humorvolle tocht van heeft gemaakt en de schipper die met groot gemak het gevaarte door hele smalle gaatjes wist te loodsen. Erg leuk.
★★★★★

IDEXX

5 5 1
Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
★★★★★

5 5 1
Goedemiddag Eline, wil je langs deze weg even bedanken voor het verzorgen van ons personeelsuitje van afgelopen vrijdag. Het was allemaal prima geregeld, en we hebben erg genoten. Heb alleen maar positieve reacties teruggekregen en lachende gezichten gezien; prima dus! Nogmaals dank, ik zal Puur* zeker bij anderen aanraden op het moment dat zij iets leuks zoeken.
★★★★★

5 5 1
Hi Nynke, mijn collega's hebben het leuk gevonden, sommige mensen waren voor het eerst in Rotterdam. Dank je wel voor alles! Ik ben erg blij hoe snel je ons verzoek hebt behandeld en hoe duidelijk je communicatie was en hoe flexibel je was. Super service!
★★★★★

ABN AMRO

5 5 1
Hoi Nikki, het was echt superleuk, lekker eten, leuke boot, hele aardige mensen en mooie route gedaan met de boot. Bedankt voor het organiseren!
★★★★★

Rabobank

4 5 1
Goedemorgen Eline, Bij deze willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke avond. Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat ons betreft een dikke 9!
★★★★☆

Gemeente Barneveld

5 5 1
Hoi Nynke, het was perfect geregeld allemaal! Heel erg bedankt voor de organisatie!
★★★★★

Stichting

4 5 1
Wij waren vrij last-minute met onze aanvraag. Gelukkig werd er heel voortvarend gereageerd en binnen een werkdag ontvingen we de offerte. Op de dag zelf alles keurig geregeld. We hebben een ontzettend leuke middag gehad waarbij we veel hebben gelachen en eens een andere kant van onze collega's hebben gezien. Het verhaal zat goed in elkaar, de actrice was erg goed en de outfits en rekwisieten zorgden voor extra hilariteit en leuke foto's. Enige verbeterpunt dat we kunnen bedenken is dat het leeuwendeel bestaat uit het ombeurten oplezen van een script. Tip is om het speurwerk iets meer in de loop van het spel te integreren. Verder top, nette communicatie, super snel en correct geregeld.
★★★★☆

Verjaardag

5 5 1
Hi Nynke, we hebben een erg leuke avond gehad!! Enorm fijne reacties van familie en vrienden die dit geen van allen ooit gedaan hadden. Zelfs de kinderen deden leuk mee, zelfs veel beter dan van tevoren gedacht.Zeker aan te raden!! Bedankt voor de organisatie!
★★★★★

SCARLETT Entertainment

5 5 1
Hi Nadieh, the trip was amazing and everyone had a great time, thank you for your help with everything. Kind regards.
★★★★★

Vaararrangement

4 5 1
"We hebben en heerlijke vaart gehad! Weer was prachtig en erg vriendelijke schipper en dame."
★★★★☆

RWS

Historische Tram
5 5 1
Het was een ontzettend leuk programma en uitje op 25 juni. Het team vond het erg leuk onze complimenten. Lunch en diner was heerlijk. Op na een volgende keer bedacht voor het meedenken en de snelle afhandeling van onze vragen.
★★★★★

Liaison Technologies

5 5 1
Hallo Marieke. De City Game (De Erfenis) is een verrassende activiteit in Rotterdam. We waren met een groep van 10 personen (twee teams), waarvan de meesten de stad Rotterdam niet kennen. Dit spel stuurde ons naar mooie plekjes. Leuke opdrachten en instructies zorgden voor een verrassende competitie tussen de teams. We hebben genoten. Hartelijk dank.
★★★★★

Onmicrosoft

5 5 1
Dag Eline, de boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen een goede sfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
★★★★★

Cavex Holland BV

5 5 1
Ik wil iedereen van Puur Rotterdam hartelijk bedanken voor de onvergetelijke dag in Rotterdam ter gelegenheid van ons 110-jarige bestaan. Alles wat top geregeld waardoor ik zelf geen omkijken had naar rekeningen en/of andere zaken. Het programma liep naadloos in elkaar over en Rein was een hele prettige gids! Appelgebak bij Prachtig was een heerlijk en groot! Gelukkig dat we verder niets extra’s bij de lunch hadden want iedereen zat vol na een kom soep en 2 broodjes! De cursus plat Rotterdams was echt hilarisch en een aantal collega’s hadden dan ook compleet de slappe lach. Tja en dan met dat weer de Euromast op! Echt geweldig! De tram die we hadden was helaas niet de lijn 10 trams maar een iets modernere maar we hebben er niet minder om genoten hoor! Leuke was dat we met zijn allen in 1 tram pasten! De afsluiting bij Mooi was prima, we hebben heerlijk gegeten (en gedronken). Kortom, Rotterdam is weer eens op de kaart gezet en ik weet zeker dat mijn collega's eerdaags weer een dagje Rotterdam plannen! Rotterdam is weer eens op de kaart gezet en ik denk dat velen binnenkort toch weer eens een dagje die kant uit zullen gaan! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en het weer heeft daar zeker aan bij gedragen! Nogmaals bedankt en wie weet tot de volgende keer!
★★★★★

5 5 1
Een geweldige manier om met een vriendengroep een stad te leren kennen! Je wordt helemaal meegenomen in het spel en zelfs voor het echte begin, start de zoektocht naar De MOL! Professionele begeleiding. Ook heel flexibele organisatie die mee denkt en zich helemaal aanpast aan de noden van jouw groep. Echte aanrader!
★★★★★

5 5 1
"Een perfecte avond gehad. We waren iets vertraagd, maar de schipper stond rustig op ons te wachten. We waren een groep van 36 personen, met 18 verschillende nationaliteiten. Het personeel was fantastisch, fris en voorkomend, service gericht. Extra hadden we Fokko de accordeonist die een vrolijke (meezing) noot bracht en de gids Hans die ons zoveel op zo''n leuke manier wist te vertellen. Het eten was zo smakelijk. Wij kozen voor een Indonesisch buffert. Meer dan genoeg en bijzonder smaakvol. Complimenten ''Puur'' en collega''s, dit was voor ons een bijzonder geslaagde avond."
★★★★★

Britvic International

5 5 1
Het was erg gezellig, supergoed geregeld en het weer was uiteraard ook fantastisch! Dank voor de goede service!
★★★★★

NV Haagse Milieu Services

5 5 1
"Hallo Nadieh, het was super ! We hebben erg genoten van de privé rondvaart. De schipper, kok en bediening hebben ons prima verzorgd. Complimenten voor het eten, erg knap om in zo'n beperkte ruimte een heerlijke maaltijd te bereiden. Super bedankt!"
★★★★★

Speedlink Worldwide Expess B.V.

5 5 1
We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was tot in de puntjes. Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
★★★★★

5 5 1
Beste Eline, we hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door de goede uitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto's, een leuk souveniertje :).
★★★★★

Stryker

5 5 1
We hebben alweer een super ervaring met Puur* Events! Zodra ik een uitje moet organiseren voor ons bedrijf, schakel ik het prettige team van Puur* in. Contact met de vriendelijke Anouk Straver verliep heel soepel. We wilden graag een boottocht op 16 december. Echter was het zo dat er in het begin van de avond geen geschikte boten meer vrij waren voor ons. Puur* kwam toen met het goede idee om een after dinner cruise te doen. Dit was een echte hit! Hele mooie boot, kundige schipper en hostess Marije was heel gastvrij. Echt een top uitje!
★★★★★

Kinderopvang Juut & Co

5 5 1
Beste Eline, wij hebben een geweldig weekend gehad! De Floating Dinner was een groot succes!!
★★★★★

Teamuitje

4 5 1
He Caro, ja het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
★★★★☆

G-Star

5 5 1
Goedemorgen Caro, afgelopen zaterdag de rondvaart gehad. Was een geslaagde activiteit, iedereen was enthousiast en we hadden gelukkig ook goed weer! Bedankt voor het prettige contact en de organisatie!
★★★★★

Shell Rotterdam

Citygame de Erfenis
5 5 1
We played Citygame de Erfenis last week as part of our teambuilding day and everyone enjoyed it a lot. I am really glad Puur suggested we should do this game. We were able to tailor it so it met all our requirements (in English, in a certain area of Rotterdam and within a certain time-frame) and everything was possible. I got a lot of positive feedback the next day so I can highly recommend this game. Thank you so much for all your help and great service. We had a wonderful time!
★★★★★

BP Raffinaderij Rotterdam

5 5 1
Super gezellige teambuilding gehad. Ontzettend veel gelachen! Goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen.
★★★★★

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

5 5 1
We hebben zo''n heerlijke avond gehad. De actrice was super aardig en begon geweldig leuk (we zaten nog even op het terras te wachten op elkaar omdat er nog 2 auto''s in de file zaten) en de stemming was gelijk goed. Er waren 2 personen die een moorddiner bij voorhand niet leuk vonden en zelfs die 2 personen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en de bediening goed. Al met al, voortreffelijk. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.
★★★★★

NKI

5 5 1
Was top! Mooie locatie, alles goed geregeld, prima eten en leuke begeleiding. Dank voor het regelen!
★★★★★

Antes

The Great Escape
5 5 1
Goed geregeld en het spel was ontzettend leuk. Iedereen heeft ervan genoten!
★★★★★

Vrijgezellenuitje

5 5 1
Hoi Caro, dank je wel voor ons uitje. Het was echt super leuk! Heel goed geregeld alles en Max deed het echt heel erg leuk!!
★★★★★

Sanquin Bloedvoorziening

5 5 1
Goedemorgen Nadieh, ik wil jou graag nog hartelijk bedanken voor het organiseren van ons afdelingsuitje en de flexibiliteit m.b.t. de extra consumptiebonnen. Iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad. Sharon deed de presentatie / het spel leiden erg goed en had de hele groep goed onder controle. Larissa hield op de achtergrond de stand goed bij. Kortom, voor ons was het een hele geslaagde avond!
★★★★★

Vrijgezellenfeestje

4 5 1
De lipdub is echt heel leuk geworden! :) Alles was zeker naar wens, bedankt voor de organisatie!
★★★★☆

Ziekenhuis

5 5 1
Goedemorgen Anouk, het was fantastisch! De gastvrouw, schipper en het bootpersoneel waren erg vriendelijk en gastvrij, zij zorgden voor een uitermate gezellige sfeer op de boot. Ook in alle restaurants werden we op onze wenken bediend en het eten was heerlijk. Bedankt!!
★★★★★

Teamuitje

4 5 1
Heel leuk! Veel gelachen. Ik hoop dat de begeleidster niet een nervous breakdown eraan heeft overgehouden. Bedankt!
★★★★☆

Eneco

Moordspel diner
5 5 1
We hebben een superleuk teamuitje gehad! Veel gelachen met elkaar en leuk om te zien hoe serieus sommigen hun rol namen. Je ziet toch een andere kant van elkaar. Het eten tussendoor was ook heerlijk! Ik raad het Moordspel diner zeker aan!
★★★★★

DB Schenker Logistics Netherlands

5 5 1
Hi Anouk, het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt net na het etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer! :)
★★★★★

5 5 1
Dag Nynke, alles was helemaal naar wens. Peter was een prettige begeleider, het spel was erg leuk om te doen en daar heeft iedereen het nog over, het restaurant was qua sfeer geweldig en het eten prima. We hebben het erg gezellig gehad. Mijn complimenten !
★★★★★

Bedrijfsuitje

4 5 1
"Hi Anouk, de rondvaart was erg geslaagd en alles was naar wens. Goede en vriendelijke schipper en ook de jongen die de catering verzorgde was prima."
★★★★☆

Moordspel diner
5 5 1
We hebben een superleuk teamuitje gehad! Veel gelachen met elkaar en leuk om te zien hoe serieus sommigen hun rol namen. Je ziet toch een andere kant van elkaar. Het eten tussendoor was ook heerlijk! Ik raad het Moordspel diner zeker aan!
★★★★★

Select Totaal Bouw & Verbouw BV

4 5 1
Hele leuke dag gehad . Goed verzorgde lunch in de Euromast, gezellige wandeling met de gids en een boottocht met de borrelboot en Rotterdam eens van een andere kant gezien. Netjes ontvangen bij The Harbour Club door zeer gastvrije bediening. Eerst even gezellig een drankje gedronken en daarna heerlijk gegeten. Top dat er een mogelijkheid was om van het menu af te wijken indien iemand een gerecht niet lust.
★★★★☆

5 5 1
"Erg leuke en gezellige rondvaart gehad met een zeer enthousiaste schipper! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle communicatie met de organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf."
★★★★★

Security Officer SBS

4 5 1
Hoi Caro, het was erg leuk. Er waren een aantal echte Rotterdammers bij die goed de weg wisten, maar dan nog was het spannend. Ze zijn op plaatsen geweest waar je niet dagelijks komt en het heeft zeker goed gewerkt voor de teambuilding. Bedankt voor jullie aanbod en inspanning.
★★★★☆

4 5 1
Hi Nadieh, It was good, thanks! The service on the boat was great too. Best regards.
★★★★☆

Sanquin

4 5 1
"Goedemiddag Nynke, wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Het weer deed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''
★★★★☆

Bedrijfsuitje

4 5 1
Hoi Lisa, wij willen je laten weten dat wij afgelopen donderdag een ontzettend leuk en creatief teamuitje hebben gehad! Sanne heeft ons op een spontane manier kennis laten maken met de technieken van Bob Ross. Het is verbazingwekkend wat je in twee uur voor resultaat krijgt!
★★★★☆

Ministerie van Justitie

5 5 1
Hallo Caro, ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze meester heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft het heel leuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
★★★★★

Alpha Wax

5 5 1
Samen met collega's een lipdub gemaakt, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking naar de lipdub toe was fantastisch, ik kreeg geen speciaal vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
★★★★★

Gemeente Rotterdam

4 5 1
Enorm gelachen met Rotterdamse Sylvia. Tante Tiny was ff niet, maar van Sylvia hebben we plat Rotterdamse woorden geleerd waar we nog nooit van hadden gehoord. Locatie de Ouwehoer paste er heel goed bij. Team dag met 26 personen.
★★★★☆

Bedrijfsuitje

5 5 1
Hi Nadieh, Wilde je even wat feedback geven over de workshop. Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal los en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen maar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
★★★★★

Rabobank

5 5 1
"Hallo Anouk, Het was TOP. We hebben een borrel gedaan bij een café. Op het terras konden we niet want er kwam slecht weer aan, zeiden ze, maar er was nog niks te zien. De boot lag op tijd klaar, die zagen we al liggen. Om 17 uur aan boord gegaan, het voor gerecht stond al klaar. Prima verzorgd. Onderweg naar het restaurant zelfs een waterig zonnetje maar het was droog. Bij het restaurant stond de tafel al klaar. Prima verzorgd. Al vond een collega de biefstuk koud. Om 19:30 de boot weer op en daar stond het nagerecht klaar. De jongen (was het mathijs? Ik ben zijn naam kwijt) heeft zelfs koffie voor ons gemaakt, heel lief. Net voor het einde begon het hard te regenen. Zo hard dat we nog even in de boot mochten wachten bij de afstaplocatie. De bui duurde 5 min en toen konden wij naar CS lopen waar we nog in een café wat hebben gedronken. Toen kwam om 21 uur het echte regen, wind en flits werk. Maar daar hadden wij geen last meer van. Al met al een prima verzorgd evenement. Dit was voor ons een afscheid want veel collega's , waaronder ik ook, zijn vanaf morgen boventallig, helaas. Een mooie herinnering! Dank je wel voor de inspanningen, het was ook een mooie boot.
★★★★★

CB Caron Recycling

4 5 1
Hi Anouk, het was echt goed geregeld. Top, bedankt!
★★★★☆

Zorgorganisatie Levenswerk

Creativiteitstraining
5 5 1
Wij hebben de creativiteitsworkshop gevolgd met ons voltallige team, gevolgd door een hapje eten en drinken in restaurant Mooii. De workshop was vooral heel leuk en gezellig. We hebben veel lol gehad en er kwamen alleen enthousiaste reacties terug uit het team. Sharon, die de workshop gaf was ook erg vriendelijk en enthousiast! Kortom, een geslaagde teamdag! Dank Sharon en Puur Rotterdam!!
★★★★★

5 5 1
Hallo Lisa, wij hebben het heel leuk gehad. Het weer zat gelukkig ook mee, ondanks de slechte voorspellingen. Aan Erwin hadden we een hele leuke begeleider. Het was helemaal top!!
★★★★★

Debatinstituut

5 5 1
Hoi Eline, het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
★★★★★

Teamuitje

4 5 1
"Hi Eline, We hebben het heel leuk gehad! Eigenlijk duurde het te kort, een half uurtje erbij had best gekund. Bedankt voor alles!"
★★★★☆

Erasmus Universiteit Rotterdam

Expeditie Robinson in het park
4 5 1
Gezellige dag gehad met leuke en afwisselende activiteiten. Goed georganiseerd door Puur!
★★★★☆

Comparex Nederland BV

4 5 1
"Hoi Nynke, ik heb via Facebook leuke foto's voorbij zien komen. Alles is helemaal goed gegaan! Mocht ik weer een uitje hebben dan weet ik je te vinden. Dank voor jullie service en support!"
★★★★☆

BP Raffinaderij Rotterdam

Moordspel diner
5 5 1
Super gezellige teambuilding gehad. Ontzettend veel gelachen! Goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen.
★★★★★

TReNT Glasvezel

5 5 1
"Hai Caro, we zijn uiterst tevreden! De pubquiz was zeer geslaagd, het eten was lekker en de stemming zat er opperbest in. Heel erg bedankt!"
★★★★★

AKVO

5 5 1
Hoi Eline, wil je bij deze laten weten dat wij reuze tevreden zijn met de boottocht vrijdag. Iedereen was super blij met het eten, de service en ook de prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
★★★★★

KPMG

4 5 1
Dag Anouk, ze hebben een hele leuke avond gehad! De klant vond het gelukkig ook leuk. Bedankt voor alles.
★★★★☆

Software Improvement Group

5 5 1
Ha Lars, we hebben erg genoten van ons feest afgelopen vrijdag, iedereen vond het leuk! Complimenten aan jullie team :-)
★★★★★

Staatsbosbeheer

5 5 1
Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
★★★★★

Boetech

5 5 1
Echt top geregeld van te voren en een quiz met veel variatie in de vragen. Leuke en gezellige quizmaster echt een aanrader. Marieke bedankt!
★★★★★

SCOH

4 5 1
Top dag! Reuze gezellig en zat goed in elkaar. We hadden een door ons zelf samengesteld arrangement: Euromast (plus Lunch)-Splash Tours-Hilarische Bingo-3 gangen diner. Iedereen was na afloop erg enthousiast en niets als positieve reacties van de collega's. Enig minpuntje was de timemanagement van het restaurant waardoor niet ieders maaltijd gelijk werd opgediend (vlees ook niet goed klaargemaakt) en de warme chocoladesaus pas kwam toen de dame blanche al half op was... Dit is de enige reden waarom ik slechts 4 ipv 5 sterren geef.
★★★★☆

Bloemengroothandel W.Kempers BV

4 5 1
Wat een leuke manier om zo Rotterdam te ontdekken. Dit arrangement is geheel op maat gemaakt en naar onze wensen aangepast. Op deze manier zit je ook niet de gehele avond op 1 plek. Eten en drinken uitstekend verzorgd en zelfs de muziek aan boord zorgt voor een gezellig feestje. Iedereen binnen ons bedrijf vond het een verrassend evenement en heeft er erg van genoten!
★★★★☆

Ahold

4 5 1
Hoi Monique, we hebben 't echt super leuk gehad! Ondanks de regen, heel leuk gevaren en erg gezellig gehad. Kreeg erg leuke reacties! Dank voor al je hulp.
★★★★☆

British American Tobacco

5 5 1
Dear Monique, thank you very much for your support with arrangements of our team building event! We had a really great time! Best Regards.
★★★★★

IKEA B.V.

4 5 1
"Hey Anouk, het was erg leuk, en goed geregeld! De pubquiz was één groot schreeuwfestijn (in dit geval is dat positief) en het eten was lekker én gezellig. Het restaurant zag er prachtig uit. Echt een leuke locatie. Bedankt voor de goede organisatie."
★★★★☆

Oronite

Whiskyproeverij
4 5 1
Deze proeverij (+ diner) met onze PV (37 personen) gedaan. Was erg geslaagd. Ook de voorbereiding was professioneel; goede en duidelijke communicatie en toch flexibel genoeg om alles naar wens in te kunnen vullen. Aanrader!
★★★★☆

Zadkine Veiligeheidsacademie

Escape diner ‘De Vloek’
5 5 1
Heel erg geslaagd teamuitje! De spelmakers waren erg professioneel en het gehele event was goed aangekleed (aankleding ruimte, kleding voor alle deelnemers). De spelmakers waren erg gemotiveerd om er een leuke avond van te maken, het verhaal werd goed, met plezier en met humor (zonder flauw te zijn) overgebracht. Zeker een aanrader!
★★★★★

Van Roon Living

5 5 1
"Beste Eline, we hebben gisteravond genoten van de boottocht, het Kerstdiner en de enorm hartelijke ontvangst en service van jullie lieve medewerkers en het hartelijke welkom van de schipper! Het was super! We hebben een meer dan goede keuze gemaakt met PUUR ! Dank voor alle goede zorgen, wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen toe ! Hartelijke groet, Van Roon Living"
★★★★★

voortgezet onderwijs

5 5 1
Wij hadden een geweldige ochtend. Een korte inleiding waarin we uitgedaagd werden anders te kijken en helemaal los te gaan. Daarbij naar buiten, we bekeken de stad en elkaar opeens heel anders. En wat een verrassende en mooie resultaten leverde dat op! Aanbevolen!
★★★★★

Pameijer

Gek op Holland dinerspel
4 5 1
Goed en duidelijk georganiseerd. Leuke quizvragen en een leuk concept met een enthousiaste presentatrice! Veel gelachen en genoten :) Zeker aan te raden, als je van een origineel en kleurrijk personeelsuitje houd.
★★★★☆

Brakel Atmos B.V.

5 5 1
Hallo Eline, het was. F A N T A S T I S C H!! Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld, iedereen was zeer enthousiast. Heel erg bedankt daar voor!
★★★★★

Luxaflex Nederland B.V.

5 5 1
Hi Eline, hierbij wil ik jou en Laurens hartelijk bedanken voor afgelopen vrijdag. Het was top geregeld en inderdaad een onwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!
★★★★★

Gemeente

5 5 1
Wij hebben een erg leuke middag gehad. De speurtocht is met zorg samengesteld. Veel vragen en langs erg leuke plekjes. Ik heb weer nieuwe stukjes van de stad leren kennen. Super leuk!
★★★★★

Archstone BV

5 5 1
Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen en zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
★★★★★

Politie Nederland

Katendrecht & Kop van Zuid
5 5 1
Rondleiding (Katendrecht/Kop van Zuid) met een deskundige gids. Heerlijk onderhoudend (met een knipoog) en op z'n Rotterdams. Puur regelt ook arrangementen voor een compleet (dag)programma.
★★★★★

ASOV gemeente Capelle aan den ijssel

Walking & Floating dinner
5 5 1
Leuke restaurants! Heerlijk gegeten! Fantastische gidsen die ook nog een aantal nieuwe dingen vertelde. Heerlijke wandeling! Rotterdam met andere ogen bekeken! Kortom voor herhaling vatbaar! Iedereen was enthousiast!
★★★★★

Simmons & Simmons

4 5 1
Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor de organisatie!
★★★★☆

4 5 1
Goed georganiseerd (boottocht en workshop), lekker gegeten en ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt!
★★★★☆

Theater de Stoep

Herken de Mol
5 5 1
Wat een heerlijke dag! Het spel "Herken de mol" viel goed in de smaak en werd erg fanatiek door iedereen meegespeeld. Zowel voor Rotterdammers als niet Rotterdammers leuk om te doen. Ook het borrelen en de BBQ op het terras bij Prachtig was erg goed geregeld. Goed eten met een prachtig uitzicht! Bedankt voor de goede organisatie en zorgen!
★★★★★

Unilever Rotterdam

5 5 1
De schermworkshop is een zeer aan te raden teambuildingsactiviteit.
★★★★★

NKI

5 5 1
Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden we erin.
★★★★★

Vastgoedpro

5 5 1
De goochelworkshop was heel erg leuk. De goochelaar deed het heel goed, iedereen was enthousiast. Hij 'verklapte' aan de ene kant wat trucs, wat heel leuk was, want dan weet je nu hoe dat gaat. Maar aan de andere kant liet hij ook wat trucs on-uitgelegd en daardoor ging de magie niet verloren. Zeker een aanrader!
★★★★★

Liaison Technologies

Citygame de Erfenis
5 5 1
Hallo Marieke. De City Game (De Erfenis) is een verrassende activiteit in Rotterdam. We waren met een groep van 10 personen (twee teams), waarvan de meesten de stad Rotterdam niet kennen. Dit spel stuurde ons naar mooie plekjes. Leuke opdrachten en instructies zorgden voor een verrassende competitie tussen de teams. We hebben genoten. Hartelijk dank.
★★★★★

NKI

5 5 1
Hoi Nadieh, We hebben een heel leuk uitje gehad vrijdag. Wij vonden de jongens ook erg leuk. Het was prima georganiseerd. We zullen volgend jaar weer aan jullie denken als we weer wat gaan doen. Bedankt voor het regelen.
★★★★★

Boeter Kraanverhuur & Speciaal Transport

Rotterdam Dinner Experience
5 5 1
Afgelopen zaterdag 15 december 18 hebben wij een personeelsuitje gehad en hebben een Rotterdam Dinner Experience mogen ervaren. We begonnen op SS Rotterdam met een heerlijk voorgerecht. Vervolgens werden we hier opgepikt door onze gids voor een wandeling over Katendrecht en Kop van Zuid en wat was het koud maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Op de Watertaxi gestapt en op naar de volgende locatie. In restaurant Loos hebben we afscheid genomen van onze gids en hebben heerlijk verder getafeld. Na het diner en toetje nog even de benen gestrekt om vervolgens bij de Euromast uit te komen. Prachtig uitzicht gehad over de Stad Rotterdam. Het was super helder. Weer op de watertaxi gestapt die heeft ons weer heeft afgezet bij de SS Rotterdam. Daar nog een kopje koffie gedronken en de avond afgesloten. Wij hebben genoten en ons gezelschap ook. Top!
★★★★★

Glencore Agriculture B.V.

4 5 1
Wij wisten niet wat wij moesten verwachten van dit spel, maar toen wij om 18:00 uur allemaal bij elkaar geroepen werden, en het spel uitgelegd werd door een meneer in een leger uniform, toen nam de spanning en het enthousiasme toe tussen collega`s. Eigenlijk was 2 uur veels te kort. Het was een erg leuk spel, met leuke opdrachten, collega`s zijn tot elkaar gekomen.
★★★★☆

THNK School of Creative Leadership

4 5 1
"Dag Nadieh, allereerst de beste wensen! Alles is naar wens verlopen! Dankjewel voor de organisatie. Vriendelijke groet."
★★★★☆

5 5 1
Hoi Nadieh, het was geweldig !! Alex was meer dan top !! En locatie en bediening was ook super kortom een geweldige middag gehad!! Met vriendelijke groeten
★★★★★

Prodapt Consulting

4 5 1
Hoi, ja was super. Leuk geregeld. We hadden 1 last minute afmelding maar dat werd goed opgelost door de begeleider zelf. Bedankt voor alles!
★★★★☆

5 5 1
Beste Eline, het was een zeer geslaagde avond, kreeg tijdens de avond en na de avond veel positieve reacties. Ook (inmiddels mijn ex-baas) de afscheid nemende directeur vond het een bijzonder geslaagd event.
★★★★★

Techno Fasion

5 5 1
Hallo Eline, we hebben afgelopen zondag ons uitje gehad en het was helemaal geweldig. Alles klopte en was goed voorbereid, zeker geen klachten dus. Bedankt voor de goede zorg en wie weet tot een volgende keer.
★★★★★

5 5 1
"Hoi.... S U P E R.....S U P E R.....S U P E R!!! Geweldig echt waar...& echt compliment voor Menno! Wat heeft hij het super gemaakt!! Thx!! Van ons Allemaal!"
★★★★★

Nuon

5 5 1
Hoi Caro, het was super. Erg veel gelachen en de presentatrice deed het erg leuk. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt voor de organisatie en het meedenken.
★★★★★

Familie uitje

5 5 1
We hebben het dineren aan boord erg leuk gevonden en ik verwacht dan ook dat je ons nog wel eens terug gaat zien. Moeders heeft een geweldige 70ste verjaardag gehad. Bedankt voor jullie snelle service.
★★★★★

Ommoord

4 5 1
Beste Eline, nog heel erg bedankt voor alles! We hebben enorm genoten!! De boottocht was super met heerlijke broodjes. Goeie schipper. En de speurtocht was ook erg leuk.
★★★★☆

Kantooruitje

4 5 1
Ja het was geslaagd, wij hadden enkel acteurs verwacht, maar het bleek daar dat wij dat eigenlijk zelf waren. Het was erg leuk, en het eten was meer dan uitstekend! Wij hebben erg goed gegeten. Bedankt en groet.
★★★★☆

Floornet.nl

4 5 1
Beste Lisa, hartelijk dank voor het organiseren van het uitje! De boottocht was zeer geslaagd , leuke vrouw en een prima tocht. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!
★★★★☆

Uitzendbureau

4 5 1
We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar als groep beter leren kennen.
★★★★☆

Grodan

5 5 1
Beste Eline, het was een ontzettend leuk programma. De dames van de boot waren top, ook de locaties waren heel apart. Kortom een zeer geslaagde avond. Ik kan jullie aanbevelen.
★★★★★

Rabobank

BBQ Boot
4 5 1
We hebben erg genoten van de rondvaart en de BBQ op de boot. Aardig personeel, er is veel mogelijk en het geeft een knus huiskamergevoel als je de boot opstapt. De haven van Rotterdam is daarbij natuurlijk een fantastische entourage.
★★★★☆

Personeelsuitje

4 5 1
"Beste Anouk, we hebben een fijne dag gehad heel leuke boottocht met goed eten. Het was goed georganiseerd en alles liep op rolletjes."
★★★★☆

SBB Binnenafbouw b.v.

5 5 1
Het was super, bedankt voor de goede organisatie.
★★★★★

Rechtbank Rotterdam

The Great Escape
5 5 1
Een spel dat goed in elkaar zit! Een erg leuk en actief spel. We hebben veel gelachen tijdens sommige opdrachten. Duidelijke uitleg vooraf. Daar werd heel fijn even de tijd voor genomen. Al met al een hele gezellige middag gehad!
★★★★★

Gemeente Rotterdam

CSI Rotterdam
4 5 1
We hebben een hele leuke middag gehad waarin wij vragen moesten oplossen om tot een oplossing te komen wie de moord had gepleegd. Dit is echt aan te raden voor groepen die een uitje willen in Rotterdam.
★★★★☆

Educto

Pubquiz
4 5 1
Super leuke en gezellige pubquiz bij Puur! Gezellige locatie en leuke activiteit om als team onderling tegen en met elkaar te 'strijden'.
★★★★☆

Medical Delta

Floating dinner
5 5 1
De combinatie van borrelen tijdens een rondvaart met aansluitend het walking dinner was bijzonder geslaagd. Gids Eveline, een onvervalste Rotterdamse, heeft ons alle ins & outs verteld en laten zien van het mooie Rotterdam. Prima schipper, heerlijke hapjes en drankjes met aansluitend het walking dinner: het was allemaal super geregeld.
★★★★★

Bedrijfsuitje

5 5 1
Beste Eline, het was een zeer geslaagde avond. Goed georganiseerd, leuke boottocht en super eten. Zeker voor herhaling vatbaar. We houden contact!!!
★★★★★

AVR

5 5 1
Gek op Holland dinerspel is echt een aanrader! Leuke locatie, leuke presentatrice en erg leuke opzet van de quiz. Jenny, dank voor het organiseren! Tot een volgend event.
★★★★★

5 5 1
We hebben met 17 dames een geweldige wandeling gemaakt met gids Eveline. Wat hebben we gelachen. Ontzettend lekker gegeten in de 3 verschillende restaurants en, zoals verzocht, geëindigd in een restaurant waar we konden blijven borrelen. Het was fantastisch geregeld. Dank daarvoor namens de PG-dames uit Eerbeek.
★★★★★

Zedra Netherlands BV

5 5 1
Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en kregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten werden zeer vriendelijk ontvangen en werden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden, en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
★★★★★

Exiting Beheer BV

4 5 1
geweldige avond gehad. Leuke Gids, watertaxi, heerlijk gegeten. Top geregeld.
★★★★☆

Solextour
5 5 1
Goede uitleg, mooi materiaal, prettig geholpen!
★★★★★

SmartPort

4 5 1
Het moordspeldiner was bijzonder grappig en zorgt voor een ontspannen sfeer en brengt de acteur in de collega's naar boven! Leuke begeleiding vanuit Puur Rotterdam!
★★★★☆

Accenture

5 5 1
Hi Lisa, we hebben ons allemaal bijzonder goed vermaakt, het was echt heel erg leuk om te doen. Iedereen kwam vrij laat binnen maar gelukkig waren de dames lekker flexibel, dus het is helemaal goed gekomen. Afgelopen week heb ik nog complimenten van collega´s ontvangen, dus die geef ik graag door aan jou en de dames van de workshop.
★★★★★

Personeelsdag

4 5 1
Hoi Caro, het was echt ontzettend leuk! Iedereen die mee was vond het een heel leuk spel! Bedankt!
★★★★☆

Aflatoun

4 5 1
Beste Caro, dank voor de link naar de foto's. Ik heb ze reeds gedownload. Ja, het was erg leuk vreselijk gelachen en veel bewogen. Dank voor het geheel. Indien er weer iets opkomt, zal ik zeker aan Puur denken.
★★★★☆

5 5 1
Hoi anouk, we hebben in een woord een fantastische dag gehad!!! Onze dubbele complimenten voor tante sjaan, wat aan fantastisch mens is dat. We hebben ontzettende veel lol gehad en spierpijn hahaha.....de heren waar we de cockails hebben gemaakt waren ook super voor onze vrijgezel en de italiaan was ook zeer geslaagd.... En ik wilde jouw ook nog even heel erg bedanken voor alles, want goede communicatie is het halve werk toch???
★★★★★

Rijkswaterstaat

Pubquiz
5 5 1
Mijn collega’s en ik hebben genoten van de pubquiz. De voorbereiding was zorgvuldig en professioneel en de presentatrice deed het erg leuk. De sfeer zat er goed in!
★★★★★

Robert Half

Expeditie Robinson in het park
4 5 1
Twee keer Expeditie Robinson door Puur erg goed en leuk geregeld (1 keer voor collega's in Amsterdam en 1x voor collega's in Rotterdam). Goed Teambuilding Event! In teams ga je echte Robinson proeven doen die zorgen voor een leuke strijd. We hebben vooral ook veel gelachten. Echt een aanrader!
★★★★☆

Personeelsuitje

5 5 1
"Hi Nadieh, het boottochtje was super! We hebben erg genoten van het eten en de sfeer was zeer relaxt. Mijn complimenten voor de 2 mannen aan boord! :-)"
★★★★★

Vattenfall

4 5 1
"Goedemiddag Anouk, vanmorgen heb ik van de organisatie begrepen dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en heerlijk hebben gegeten. Dus alles is naar volle tevredenheid verlopen! "
★★★★☆

Calvijn Zuidermavo

Mobiele Escape Room ‘De Vloek’
5 5 1
Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super ervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha ;-) Zoek je een (mobiele) escape room op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
★★★★★

5 5 1
Beste Anouk, we hebben een geweldige dag gehad! Alles was prima geregeld. Bedankt voor de vlekkeloze organisatie.
★★★★★

Funk-e

BBQ boot
4 5 1
De BBQ boot aansluitend van het GoldRush spel was een groot succes. Voldoende ruimte om zittend en staand te eten. Lekker knullig interieur waardoor iedereen zich snel thuis voelde. Erg vriendelijk personeel en all inclusive bleek echt all inclusive! Fijne tocht gemaakt. Enige punt ter verbetering: muziek had wat harder gemogen.
★★★★☆

Novawhere

4 5 1
"Goedemorgen! Ja het was een geslaagde avond. Ontzettend leuke quiz dame vanuit Puur! Overall een geslaagde avond. Dank je wel voor de organisatie!"
★★★★☆

Gemeente Goeree-Overflakkee

5 5 1
Met ons beleidsteam hebben wij een heerlijke en geweldige avond mogen beleven. Het was echt super leuk en hilarisch. Begeleiding van Oscar was ook top!
★★★★★

Flinck & Stokkel

5 5 1
Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde dag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc. was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald ;) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
★★★★★

Quintilesims

4 5 1
Wij hadden een zeer geslaagde dag ondanks de regen. Voor beide teams was het niet duidelijk wie werkelijk “de Mol” was (missie geslaagd). Daarna gezellig met zijn allen gegeten bij Dudok met als afsluiting de beroemde appeltaart.
★★★★☆

Personeelsuitje

4 5 1
"Beste Anouk, het was erg leuk! We hebben met z''n allen enorm genoten:) Bedankt voor de organisatie!"
★★★★☆

NWO

4 5 1
Beste Monique, helaas was ik er zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord! Dank voor de goede service.
★★★★☆

Verjaardag

5 5 1
Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was super geregeld door Marieke!
★★★★★

4 5 1
Bedankt voor een hele fijne dag. Iedereen was erg enthousiast en vond het heel erg leuk. Waarschijnlijk tot volgend jaar met een ander spel.
★★★★☆

Yarden Uitvaartorganisatie

5 5 1
Samen met Anouk gekeken naar een passend arrangement voor ons bedrijfsuitje. Het voldeed aan alle verwachtingen en sloot mooi aan. We hebben niet lang hoeven wachten op ons eten en het personeel was enorm vriendelijk. Ook de gidsen brachten het heel leuk. Ik heb veel positieve reacties ontvangen en beveel dit zeker aan!
★★★★★

4 5 1
Wij hebben genoten van ons floating dinner, een zeer geslaagd uitje voor ons team en leuk om op deze manier met elkaar Rotterdam te doorkruisen. De boottocht en het eten op de boot en in de restaurants onderweg waren prima verzorgd, alles conform afspraak en voor ieder wat wils dankzij het goede advies bij het samenstellen van het programma. Zeker een aanrader!
★★★★☆

Stibbe N.V.

5 5 1
De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de tocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
★★★★★

Gemeente Bunnik

4 5 1
Beste Eline, we hebben het leuk gehad! Ondanks de kou heeft iedereen zich vermaakt. Bedankt voor de organisatie!!
★★★★☆

GC Project Management ltd

5 5 1
Thank you for everything Nadieh! It was all so organised and everyone really enjoyed themselves! :) Kind Regards
★★★★★

4 5 1
Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact van tevoren.
★★★★☆

4 5 1
Goedemorgen Nadieh, we hebben heerlijk genoten en krijg allemaal blije gezichten naast mijn bureau. We hadden mooi weer en niet koud. De puzzeltocht daar waren wat veel vragen dus we moesten echt zwoegen om alles voor elkaar te krijgen hoor. De tuktuk zijn ook bevallen de meeste van ons wilde nog wel een rondje. Het eten is bij iedereen in de smaak gevallen en geluiden dat ze daar vaker gaan eten. Dat is mooi. Prima geregeld en je collega deed het helemaal goed. Dank voor het regelen en de organisatie.
★★★★☆

Tata Steel IJmuiden

5 5 1
Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. Absoluut voor herhaling vatbaar.
★★★★★

TNT

5 5 1
Hoi Nynke, Ik kan alleen maar zeggen dat wij het erg leuk hebben gehad gisteren tijdens de Floating/Walking dinner. De keuze van de restaurants waren perfect, de kapitein was heel vriendelijk en de gids was een buitengewoon perfecte gids. Wat weet zij ontzettend veel over de geschiedenis van de panden. In kort - wij hebben genoten. Dank je.
★★★★★

CBRE B.V.

4 5 1
"Hi Eline, we hebben een hele geslaagde avond gehad afgelopen vrijdag en heerlijk gegeten. Bedankt voor de goede organisatie!"
★★★★☆

Cisco Systems

5 5 1
Bedankt voor het organiseren van twee events voor ons. Iedereen vond het fantastisch. De bus transfer, de borrelboot door de grachten, het eten bij het restaurant, de bowling en de BBQ, alles was perfect geregeld. We hebben veel plezier gehad met een zeer gevarieerde groep, met mensen uit Zuid Afrika, India, de US en Europa. Bedankt en groet.
★★★★★

Gemeente

5 5 1
Fantastisch! We hebben een geweldige middag gehad. Ver boven onze verwachtingen. Ondanks het weer, zat het goed met het enthousiasme van alle collega''s. De activiteit was uitstekend geregeld door de organisatie. Bovendien werd er snel gereageerd op last minute wijzigingen aan onze kant. Er werd nu al gevraagd om het volgende uitje... :)
★★★★★

DNV Global Shared Services

5 5 1
"Beste Monique, het varend diner was geweldig afgelopen donderdag. We hebben genoten. De boot was prachtig. De sushi was perfect en de schipper was ook super. Bedankt daarvoor."
★★★★★

Hello Fresh

5 5 1
Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book at least 4 hours.
★★★★★

Samskip

Gek op Holland dinerspel
4 5 1
Heerlijke avond gelachen met het Gek op Holland dinerspel. De "Hollandse" kennis is flink op de proef gesteld. De energie van Astrid was ook erg aanstekelijk. Al met al een geweldige avond beleefd.
★★★★☆

5 5 1
Hi Nadieh, we hebben het geweldig gehad. Alles was goed geregeld en georganiseerd. Verder was het eten ook goed. De volgende keer zullen we zeker terugkomen bij jullie. Top!
★★★★★

5 5 1
Hallo Anouk, het was zeker allemaal naar wens! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere groep. Leuk!
★★★★★

Stolt-Nielsen

Lunchboot
4 5 1
Wij hebben de lunchboot met onze afdelingscollega's gehuurd om een middag te varen op de Rotte. Het contact met Jenny verliep erg soepel en bij aanvang van de rondvaart was zij er om te kijken of alles goed liep. Erg klant gericht. Aan boord was de lunchvoorziening goed geregeld: lekkere broodjes en heerlijke hapjes/drankjes. Niks was teveel voor de kapitein, zelfs nog even aangelegd voor een sanitaire stop. Nu hadden wij enorm geluk met het weer dus al met al een heerlijke middag op het water gehad!
★★★★☆

Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

5 5 1
Wij hebben het Herken De Mol spel gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en aardig. Een aanrader voor een teamuitje!
★★★★★

Avean

5 5 1
Hoi Caro, het was enig! Blonde Sjaan deed het super. Bediening en hapjes op de boot ook prima verzorgd. Was trouwens ook een hele leuke boot. Bij het restaurant was het ook heel gezellig. Lekker gegeten.Kortom: Het was geslaagd. Ga zo door. Heb je nog een leuk idee voor volgend jaar? Met vriendelijke groet.
★★★★★

Teamuitje

4 5 1
"Goedemorgen Anouk, we hebben genoten afgelopen vrijdagavond. Mooie boot, leuke schipper en eten was prima. De schipper geeft als service nog een kwartiertje extra door gevaren! Kortom top."
★★★★☆

Politie Wassenaar

Instagramworkshop
5 5 1
Eigenlijk is de Instagram Workshop in één woord samen te vatten: geweldig! Vanuit de medewerkers krijgen wij alleen maar positieve reacties. Ook van diegenen die wel eens kritisch zijn op dergelijke activiteiten. Sommigen kwamen helemaal tot bloei tijdens hun jacht op de mooiste foto's! Anna-Maria en Gita hebben daar volledig aan bijgedragen: top hoe zij de workshop hebben verzorgd. Tot slot werkte het prachtige weer ook mee natuurlijk. Ook goed om te horen dat Anna-Maria en Gita hun complimenten uitspraken over de setting en de aanwezigen.
★★★★★

Vrijgezellenuitje

4 5 1
Hoi Anouk,het was heel erg leuk! We zijn door heel veel toeristen gefilmd en gefotografeerd maar we zijn uiteindelijk zelf enorm benieuwd naar het eindresultaat. Misschien een suggestie van mijn kant – zou heel leuk zijn wanneer er nog meer verkleedspullen zijn zoals jurken e.d. Maar we waren allemaal goed toegetakeld hoor! Veel groetjes en enorm bedankt.
★★★★☆

VoiceWorks B.V.

4 5 1
Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk en zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
★★★★☆

5 5 1
Hi Anouk, Het was echt geweldig! Sharon deed het super en heeft er echt voor gezorgd dat de sfeer er meteen goed in zat. Ze leek exact de juiste rollen uit te kiezen voor de juiste personen. Het spel zorgde dat we na een lang dagprogramma niet inkakten tijdens het eten maar actief en vol verwachting de avond hebben beleefd. Dank voor de goede zorgen, we gaan het zeker aanraden!
★★★★★

5 5 1
We hebben genoten! Het was gezellig en het weer werkte mee. De citygame werd erg leuk ontvangen door alle collega's. Enorm bedankt!
★★★★★

4 5 1
Vorige week tijdens een kantooruitje onder andere een boottocht en een gezellige salsaworkshop gehad. Onze groep van 17 personen, variërend in leeftijd, kwam goed in beweging onder begeleiding van een vrolijke salsadocente. De locatie was een oud café op de wallen en was wat krap, maar ook sfeervol. Zowel solo als met partner enkele basispassen van verschillende salsastijlen geleerd. Aanrader!
★★★★☆

Samskip

Gek op Holland dinerspel
4 5 1
Heerlijke avond gelachen met het Gek op Holland dinerspel. De "Hollandse" kennis is flink op de proef gesteld. De energie van Astrid was ook erg aanstekelijk. Al met al een geweldige avond beleefd.
★★★★☆

4 5 1
Dank jullie wel voor de leuke dag die wij hadden met de Instagram Walk! Hartelijke groet.
★★★★☆

4 5 1
Hoi Nadieh, het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega's alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie goede zorgen. Wil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
★★★★☆

Koster & De Waart

5 5 1
Beste Eline, via deze weg willen wij jullie bedanken voor een geweldige avond! Het wie is de mol aan tafel was een groot succes. Bij toekomstige bedrijfsuitjes zullen wij zeker weer aan jullie denken.
★★★★★

Huidkliniek Dionne Linskens

4 5 1
Hallo Caro, we hebben een super leuke avond gehad, echt genoten! Was goed geregeld, Sharon had ook dikke pret met onze groep. Ook de verzorging bij het restaurant was prima! Een aanrader dus!
★★★★☆

Atelier 49 BV

5 5 1
Beste Nadieh, Wij hebben een erg leuke dag gehad, het weer speelde hier natuurlijk ook een rol bij. De gidsen hebben ons leuke plekjes laten zien en de borrelboot was sowieso super!
★★★★★

4 5 1
Hoi Anouk, het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
★★★★☆
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam