Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Reviews

Met een vriendengroep hebben we een moorddiner gedaan in Rotterdam. Nadat iedereen verkleed was en zodoende in zijn rol was Lees verdergestoken was het lachen, gieren en brullen. Erg aan te raden voor een origineel vermakelijk avondje uit!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Casper Kranenborg

Douane

Een geweldig leuke dag gehad met het hele team ! De dame van de rondwandeling op de KAAP was echt super Lees verdergaaf met haar Rotterdamse accent, we hebben zo gelachen! Als een van de organisatoren heb ik vele malen complimenten gekregen. Nou vele malen complimenten aan PUUR Events, ook omdat er zo veel mogelijk was mbt het regelen en financiën. Echt een aanrader ! Super Goed!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Parmanand Sadhoe | Douane

Gemeente Rotterdam

Super avond gehad. Als organisator van ons teamuitje is het door Puur Events mij heel makkelijk gemaakt. Nadat ik aan Lees verderhad gegeven wat ik wilde en met hoeveel mensen we zouden komen hebben zij verder alles voor mij geregeld, heerlijk makkelijk en volledig naar tevredenheid van het hele team. Het Ik Hou Van Holland Spel is leuk voor iedereen. Wij hadden een top presentator Dion die zorgde voor een goede sfeer. De locatie NRC was ook top met heerlijk eten en super vriendelijk personeel.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- P Roth | Gemeente Rotterdam

Movares BV,

Het was een super leuke team uitje, georganiseerd door Puur Rotterdam. Iedereen uit ons team was goed over te spreken, Lees verderover hoeveel plezier zij hadden beleeft tijdens de action painting workshop en aansluitend een etentje bij een restaurant vlakbij... Het was top!! Wij hadden genoten. Dankjewel.
Deze review kreeg als cijfer een 3.5
- Betty PIetersz | Movares BV,

CVO te Rotterdam

Donderdag hebben wij het spel "Herken de Mol" gespeeld. Iedereen heeft het erg naar zijn/haar zin gehad en ondanks Lees verderhet weer hebben we een top middag beleefd! De spelen zijn ontzettend leuk opgezet en super georganiseerd. Alleen vertrouwen we elkaar nu niet meer ;-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mandy Both | CVO te Rotterdam

Fugro N.V.

Puur Rotterdam heeft ons team een onvergetelijke team outing bezorgd. Een echte aanrader.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelien de Bruin | Fugro N.V.

Gemeente Rotterdam

onlangs hebben we een geweldige teambuildingsmiddag gehad met ons team. Lekker door de stad gelopen, opdrachten uitgevoerd, en hilarische foto's Lees verdergemaakt, én nog een mooi stukje van Rotterdam gezien. Het was een groot succes, waar iedereen met plezier op terugkijkt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- I. vd E | Gemeente Rotterdam

B.V. Recreatie Centrum oostervant

Wij hadden gisterenavond een floating diner op de maas met ruim 50 personen en het was top! Alle locaties, het eten, Lees verderde watertaxi ritten iedereen was erg enthousiast. Wat een geweldige manier om Rotterdam te beleven!!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Corry Nell | B.V. Recreatie Centrum oostervant

CIC

Geweldige ervaring gehad met Puur Rotterdam. Gastvriendelijk, flexibel en accuraat met de reservering. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Nina van den Broek | CIC

Havenbedrijf Rotterdam

Geweldige ervaring zo'n Pubquiz!! Dion deed het heel leuk, er waren gevarieerde vragen, voor elk wat wils en als ik Lees verderde reacties van mijn collega's lees, dan heeft iedereen het naar zijn/haar zin gehad en vonden ze het leuk, gezellig en ontspannen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elisa van Velde | Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Geweldige middag gehad tijdens ons afdelingsuitje met de veelzijdige pubquiz!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Peter Hoenderop | Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Hartelijk dank voor jullie goede service! Voor een bedrijfsuitje van 70 mensen zochten we naar een leuke activiteit en Jenny heeft Lees verderheel goed met ons meegedacht. Het was een geslaagde ochtend met een heerlijke lunch als afsluiting! Ik kan Puur zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ardine van den Ende

Complimenten voor de organisatie !! Alles was uitstekend geregeld. We hebben een hele leuke middag/avond gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- OBS De Meerwaarde

Met het schoolteam hebben we een leuke en actieve teamactiviteit gedaan. We hebben Wie is de Mol gespeeld in het Lees verdermooie Rotterdam. Erg gezellig en uitdagend om samen met de collega's te spelen en zeer aan te raden.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jeroen Mulder

OBS de Tweemaster

Heel leuk teamuitje gehad met ons team van leerkrachten. Leuke spellen, goede organisatie en een heerlijk diner achteraf. De spellen Lees verderwerden goed begeleid en zat ook goed in elkaar. Wij hebben een leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia Spruijt | OBS de Tweemaster

Hireserve

Het spel spelen in twee teams was hilarisch. Goede verhalen gehoord over elkaar, flink gelachen en de spelbegeleidster vanuit Puur* Lees verderwas gezellig en betrokken. Leuke avond gehad!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Barbara van Nimwegen | Hireserve

Empathon

We hebben ontzettend veel lol gehad. Het was heel fijn georganiseerd. Onze spelleider, Charida sloot goed aan op ons als Lees verderteam. De bediening is goed verlopen en de voorbereidingen waren goed. Vandaag heb ik nog niet alle collega's gesproken. We zijn blij dat we voor zo een teamuitje hebben gekozen. Wat mij betreft houden we dit er jaarlijks in. Het is op een ludieke wijze je collega's beter leren kennen. Dank aan puur event die het mogelijk hebben gemaakt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Özlem Yildiz | Empathon

Van Geloven

Het floating dinner is een absolute aanrader! Ik heb dit georganiseerd voor het afscheid van een collega en werd overladen Lees verdermet complimenten...die waren dus eigenlijk voor Puur Rotterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ramona de Vos | Van Geloven

Creativ Company

Je wordt een beetje in het diepe gegooid maar op een leuke manier. Je leert anders kijken en denken. Vond Lees verderhet een suoe rleuke middag en heb dingen geleerd
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Safira De Meza | Creativ Company

R.Breure BV

We hebben een goed verzorgde boottocht gehad op de borrelboot in de havens van Rotterdam, het weer was ook prima Lees verderzodat we heerlijk met ons hele gezelschap op het bovendek konden vertoeven. Prima geregeld allemaal.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Yvonne Breure | R.Breure BV

AXS Techniek BV

Vrijdag 12 april hebben wij met 14 collega's deelgenomen aan het Herken de Mol spel via Puur Rotterdam. Een ontzettend leuke ervaring, Lees verderzeer interactief spel! Veel 'engagement' bij de collega's en de organisatie door Puur maakte de ervaring helemaal compleet. Hulde, ook voor de Mollen in onze groep die bij de meeste collega's onder de radar door glipten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Rutger Duivenkate | AXS Techniek BV

Anoniem

Hoi Anouk,het was heel erg leuk! We zijn door heel veel toeristen gefilmd en gefotografeerd maar we zijn uiteindelijk Lees verderzelf enorm benieuwd naar het eindresultaat. Misschien een suggestie van mijn kant: het zou heel leuk zijn wanneer er nog meer verkleedspullen zijn zoals jurken e.d. Maar we waren allemaal goed toegetakeld hoor! Veel groetjes en enorm bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Anoniem

Politie Wassenaar

Eigenlijk is de Instagram Workshop in één woord samen te vatten: geweldig! Vanuit de medewerkers krijgen wij alleen maar positieve Lees verderreacties. Ook van diegenen die wel eens kritisch zijn op dergelijke activiteiten. Sommigen kwamen helemaal tot bloei tijdens hun jacht op de mooiste foto's! Anna-Maria en Gita hebben daar volledig aan bijgedragen: top hoe zij de workshop hebben verzorgd. Tot slot werkte het prachtige weer ook mee natuurlijk. Ook goed om te horen dat Anna-Maria en Gita hun complimenten uitspraken over de setting en de aanwezigen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Bert van Tongeren | Politie Wassenaar

Mijn collega’s en ik hebben genoten van de pubquiz. De voorbereiding was zorgvuldig en professioneel en de presentatrice deed Lees verderhet erg leuk. De sfeer zat er goed in!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marijke Drost

Afgelopen zaterdag 15 december 18 hebben wij een personeelsuitje gehad en hebben een Rotterdam Dinner Experience mogen ervaren. We begonnen op SS Lees verderRotterdam met een heerlijk voorgerecht. Vervolgens werden we hier opgepikt door onze gids voor een wandeling over Katendrecht en Kop van Zuid en wat was het koud maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Op de Watertaxi gestapt en op naar de volgende locatie. In restaurant Loos hebben we afscheid genomen van onze gids en hebben heerlijk verder getafeld. Na het diner en toetje nog even de benen gestrekt om vervolgens bij de Euromast uit te komen. Prachtig uitzicht gehad over de Stad Rotterdam. Het was super helder. Weer op de watertaxi gestapt die heeft ons weer heeft afgezet bij de SS Rotterdam. Daar nog een kopje koffie gedronken en de avond afgesloten. Wij hebben genoten en ons gezelschap ook. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mariëlle Boeter

Julia's Rotterdam

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thelma Boateng | Julia's Rotterdam

Antes

Goed geregeld en het spel was ontzettend leuk. Iedereen heeft ervan genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elisa Bes | Antes

Theater de Stoep

Wat een heerlijke dag! Het spel "Herken de mol" viel goed in de smaak en werd erg fanatiek door iedereen Lees verdermeegespeeld. Zowel voor Rotterdammers als niet Rotterdammers leuk om te doen. Ook het borrelen en de BBQ op het terras bij Prachtig was erg goed geregeld. Goed eten met een prachtig uitzicht! Bedankt voor de goede organisatie en zorgen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jantien Vuijk | Theater de Stoep

Pubquiz boot

Leuk teamuitje gehad op de pubquizboot! Stukje varen door Rotterdam & competitie met een spelletje. Prima combinatie. We hebben genoten! Lees verderBedankt voor deze leuke middag op het water van Rotterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ilse Belterman | Mazars | Pubquiz boot

Sam's Kip

Heerlijke avond gelachen met het Gek op Holland dinerspel. De "Hollandse" kennis is flink op de proef gesteld. De energie Lees verdervan Astrid was ook erg aanstekelijk. Al met al een geweldige avond beleefd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marc van Halderen | Sam's Kip

Oronite

Deze proeverij (+ diner) met onze PV (37 personen) gedaan. Was erg geslaagd. Ook de voorbereiding was professioneel: goede en duidelijke communicatie Lees verderen toch flexibel genoeg om alles naar wens in te kunnen vullen. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ronald Brand | Oronite

Funk-e

De BBQ boot aansluitend van het GoldRush spel was een groot succes. Voldoende ruimte om zittend en staand te eten. Lees verderLekker knullig interieur waardoor iedereen zich snel thuis voelde. Erg vriendelijk personeel en all inclusive bleek echt all inclusive! Fijne tocht gemaakt. Enige punt ter verbetering: muziek had wat harder gemogen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lois D | Funk-e

Katendrecht en Kop van Zuid

Rondleiding (Katendrecht/Kop van Zuid) met een deskundige gids. Heerlijk onderhoudend (met een knipoog) en op z'n Rotterdams. Puur regelt Lees verderook arrangementen voor een compleet (dag)programma.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Politie Nederland | Katendrecht en Kop van Zuid

Calvijn Zuidermavo

Super leuke gastvrouw met haar compagnon! De aankleding was super en in combinatie met het thema was het een super Lees verderervaring. Iedereen heeft genoten, en wat ook meehelpt is dat ons team had gewonnen, haha :-) Zoek je een (mobiele) escape room op maat dan zou ik dit zeker doen. Puur, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Quint de Ruijter | Calvijn Zuidermavo

SmartPort

Het moordspeldiner was bijzonder grappig en zorgt voor een ontspannen sfeer en brengt de acteur in de collega's naar boven! Lees verderLeuke begeleiding vanuit Puur Rotterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Joan van Winsen | SmartPort

Floating dinner

De combinatie van borrelen tijdens een rondvaart met aansluitend het walking dinner was bijzonder geslaagd. Gids Eveline, een onvervalste Rotterdamse, Lees verderheeft ons alle ins & outs verteld en laten zien van het mooie Rotterdam. Prima schipper, heerlijke hapjes en drankjes met aansluitend het walking dinner: het was allemaal super geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne Hagenaars | Medical Delta | Floating dinner

Lunchboot

Wij hebben de lunchboot met onze afdelingscollega's gehuurd om een middag te varen op de Rotte. Het contact met Jenny Lees verderverliep erg soepel en bij aanvang van de rondvaart was zij er om te kijken of alles goed liep. Erg klant gericht. Aan boord was de lunchvoorziening goed geregeld: lekkere broodjes en heerlijke hapjes/drankjes. Niks was teveel voor de kapitein, zelfs nog even aangelegd voor een sanitaire stop. Nu hadden wij enorm geluk met het weer dus al met al een heerlijke middag op het water gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Vivienne Franse | Stolt-Nielsen | Lunchboot

Citygame de Erfenis

We played Citygame de Erfenis last week as part of our teambuilding day and everyone enjoyed it a lot. I Lees verderam really glad Puur suggested we should do this game. We were able to tailor it so it met all our requirements (in English, in a certain area of Rotterdam and within a certain time-frame) and everything was possible. I got a lot of positive feedback the next day so I can highly recommend this game. Thank you so much for all your help and great service. We had a wonderful time!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anja | Shell Rotterdam | Citygame de Erfenis

RWS

Het was een ontzettend leuk programma en uitje op 25 juni. Het team vond het erg leuk onze complimenten. Lunch en Lees verderdiner was heerlijk. Op na een volgende keer bedacht voor het meedenken en de snelle afhandeling van onze vragen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chantal Iesberts | RWS

Erasmus Universiteit Rotterdam

Gezellige dag gehad met leuke en afwisselende activiteiten. Goed georganiseerd door Puur!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Yvonne de Groot | Erasmus Universiteit Rotterdam

Gemeente Rotterdam

We hebben een hele leuke middag gehad waarin wij vragen moesten oplossen om tot een oplossing te komen wie de Lees verdermoord had gepleegd. Dit is echt aan te raden voor groepen die een uitje willen in Rotterdam.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ron Pijpers | Gemeente Rotterdam

Rabobank

We hebben erg genoten van de rondvaart en de BBQ op de boot. Aardig personeel, er is veel mogelijk en Lees verderhet geeft een knus huiskamergevoel als je de boot opstapt. De haven van Rotterdam is daarbij natuurlijk een fantastische entourage.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ingrid | Rabobank

ASOV gemeente Capelle aan den ijssel

Leuke restaurants! Heerlijk gegeten! Fantastische gidsen die ook nog een aantal nieuwe dingen vertelde. Heerlijke wandeling! Rotterdam met andere ogen Lees verderbekeken! Kortom voor herhaling vatbaar! Iedereen was enthousiast!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Conny Scheenstra | ASOV gemeente Capelle aan den ijssel

Bedrijfsuitje

Goede uitleg, mooi materiaal, prettig geholpen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- I. Doomernik | Bedrijfsuitje

Rechtbank Rotterdam

Een spel dat goed in elkaar zit! Een erg leuk en actief spel. We hebben veel gelachen tijdens sommige opdrachten. Lees verderDuidelijke uitleg vooraf. Daar werd heel fijn even de tijd voor genomen. Al met al een hele gezellige middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Denise Goedhart | Rechtbank Rotterdam

Belastingdienst/Douane

De Walking en Floating Lunch was ondanks de bittere kou een succes! Leuke standswandeling en watertaxi. Lekkere gerechten op goede Lees verderlocaties. Aanbeveling!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Fabienne Peersman | Belastingdienst/Douane

Cavex Holland BV

Ik wil iedereen van Puur Rotterdam hartelijk bedanken voor de onvergetelijke dag in Rotterdam ter gelegenheid van ons 110-jarige bestaan. Lees verderAlles wat top geregeld waardoor ik zelf geen omkijken had naar rekeningen en/of andere zaken. Het programma liep naadloos in elkaar over en Rein was een hele prettige gids! Appelgebak bij Prachtig was een heerlijk en groot! Gelukkig dat we verder niets extra’s bij de lunch hadden want iedereen zat vol na een kom soep en 2 broodjes! De cursus plat Rotterdams was echt hilarisch en een aantal collega’s hadden dan ook compleet de slappe lach. Tja en dan met dat weer de Euromast op! Echt geweldig! De tram die we hadden was helaas niet de lijn 10 trams maar een iets modernere maar we hebben er niet minder om genoten hoor! Leuke was dat we met zijn allen in 1 tram pasten! De afsluiting bij Mooi was prima, we hebben heerlijk gegeten (en gedronken). Kortom, Rotterdam is weer eens op de kaart gezet en ik weet zeker dat mijn collega's eerdaags weer een dagje Rotterdam plannen! Rotterdam is weer eens op de kaart gezet en ik denk dat velen binnenkort toch weer eens een dagje die kant uit zullen gaan! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en het weer heeft daar zeker aan bij gedragen! Nogmaals bedankt en wie weet tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Renate Kes | Cavex Holland BV

Pameijer

Goed en duidelijk georganiseerd. Leuke quizvragen en een leuk concept met een enthousiaste presentatrice! Veel gelachen en genoten :) Zeker aan Lees verderte raden, als je van een origineel en kleurrijk personeelsuitje houd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Fernando Dell'Avo | Pameijer

AVR

Gek op Holland dinerspel is echt een aanrader! Leuke locatie, leuke presentatrice en erg leuke opzet van de quiz. Jenny, Lees verderdank voor het organiseren! Tot een volgend event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim Rijckenberg | AVR

Herken de Mol

Een geweldige manier om met een vriendengroep een stad te leren kennen! Je wordt helemaal meegenomen in het spel en Lees verderzelfs voor het echte begin, start de zoektocht naar De MOL! Professionele begeleiding. Ook heel flexibele organisatie die mee denkt en zich helemaal aanpast aan de noden van jouw groep. Echte aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Johan DK | Herken de Mol

Boetech

Echt top geregeld van te voren en een quiz met veel variatie in de vragen. Leuke en gezellige quizmaster echt Lees verdereen aanrader. Marieke bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Job Wagenmans | Boetech

Gemeente Goeree-Overflakkee

Met ons beleidsteam hebben wij een heerlijke en geweldige avond mogen beleven. Het was echt super leuk en hilarisch. Begeleiding Lees verdervan Oscar was ook top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelyn | Gemeente Goeree-Overflakkee

Liaison Technologies

Hallo Marieke. De City Game (De Erfenis) is een verrassende activiteit in Rotterdam. We waren met een groep van 10 personen (Lees verdertwee teams), waarvan de meesten de stad Rotterdam niet kennen. Dit spel stuurde ons naar mooie plekjes. Leuke opdrachten en instructies zorgden voor een verrassende competitie tussen de teams. We hebben genoten. Hartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pieter Roskam | Liaison Technologies

Liaison Technologies

Hallo Marieke. De City Game (De Erfenis) is een verrassende activiteit in Rotterdam. We waren met een groep van 10 personen (Lees verdertwee teams), waarvan de meesten de stad Rotterdam niet kennen. Dit spel stuurde ons naar mooie plekjes. Leuke opdrachten en instructies zorgden voor een verrassende competitie tussen de teams. We hebben genoten. Hartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Pieter Roskam | Liaison Technologies

Select Totaal Bouw & Verbouw BV

Hele leuke dag gehad . Goed verzorgde lunch in de Euromast, gezellige wandeling met de gids en een boottocht met de Lees verderborrelboot en Rotterdam eens van een andere kant gezien. Netjes ontvangen bij The Harbour Club door zeer gastvrije bediening. Eerst even gezellig een drankje gedronken en daarna heerlijk gegeten. Top dat er een mogelijkheid was om van het menu af te wijken indien iemand een gerecht niet lust.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Patricia Hultermans | Select Totaal Bouw & Verbouw BV

SCOH

Top dag! Reuze gezellig en zat goed in elkaar. We hadden een door ons zelf samengesteld arrangement: Euromast (plus Lunch)Lees verder-Splash Tours-Hilarische Bingo-3 gangen diner. Iedereen was na afloop erg enthousiast en niets als positieve reacties van de collega's. Enig minpuntje was de timemanagement van het restaurant waardoor niet ieders maaltijd gelijk werd opgediend (vlees ook niet goed klaargemaakt) en de warme chocoladesaus pas kwam toen de dame blanche al half op was... Dit is de enige reden waarom ik slechts 4 ipv 5 sterren geef.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- P.M. Hellemons | SCOH

Exiting Beheer BV

geweldige avond gehad. Leuke Gids, watertaxi, heerlijk gegeten. Top geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Monique Raven | Exiting Beheer BV

Gemeente Rotterdam

Enorm gelachen met Rotterdamse Sylvia. Tante Tiny was ff niet, maar van Sylvia hebben we plat Rotterdamse woorden geleerd waar Lees verderwe nog nooit van hadden gehoord. Locatie de Ouwehoer paste er heel goed bij. Team dag met 26 personen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Carlie Methorst | Gemeente Rotterdam

Expeditie Robinson

Twee keer Expeditie Robinson door Puur erg goed en leuk geregeld (1 keer voor collega's in Amsterdam en 1x voor collega's Lees verderin Rotterdam). Goed Teambuilding Event! In teams ga je echte Robinson proeven doen die zorgen voor een leuke strijd. We hebben vooral ook veel gelachen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Elina van Rijswijk | Robert Half | Expeditie Robinson

Vrijgezellenuitje

We hebben met 17 dames een geweldige wandeling gemaakt met gids Eveline. Wat hebben we gelachen. Ontzettend lekker gegeten in de 3 Lees verderverschillende restaurants en, zoals verzocht, geëindigd in een restaurant waar we konden blijven borrelen. Het was fantastisch geregeld. Dank daarvoor namens de PG-dames uit Eerbeek.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mety Went | Vrijgezellenuitje

Teamuitje

Vorige week hebben wij met ons team van 14 man een gezellig en actief teamuitje gehad in het centrum van Rotterdam. Lees verderHet zonnetje scheen en de opdrachten werden fanatiek uitgevoerd, heel grappig om collega's op een andere manier te leren kennen. En de mollen hebben hun best gedaan! Herken de Mol is echt een aanrader als je iets actiefs in de stad wil doen, maar niet de zoveelste speurtocht.. dit uitje heeft een extra speels karakter. Leuk voor mensen die wel van een beetje strijd houden :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mette Visser | Teamuitje

Herken de Mol

Vorige week hebben wij met ons team van 14 man een gezellig en actief teamuitje gehad in het centrum van Rotterdam. Lees verderHet zonnetje scheen en de opdrachten werden fanatiek uitgevoerd, heel grappig om collega's op een andere manier te leren kennen. En de mollen hebben hun best gedaan! Herken de Mol is echt een aanrader als je iets actiefs in de stad wil doen, maar niet de zoveelste speurtocht.. dit uitje heeft een extra speels karakter. Leuk voor mensen die wel van een beetje strijd houden :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Mette Visser | Herken de Mol

Glencore Agriculture B.V.

Wij wisten niet wat wij moesten verwachten van dit spel, maar toen wij om 18:00 uur allemaal bij elkaar geroepen werden, Lees verderen het spel uitgelegd werd door een meneer in een leger uniform, toen nam de spanning en het enthousiasme toe tussen collega`s. Eigenlijk was 2 uur veels te kort. Het was een erg leuk spel, met leuke opdrachten, collega`s zijn tot elkaar gekomen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Lisette Birkhoff | Glencore Agriculture B.V.

BP Raffinaderij Rotterdam

Super gezellige teambuilding gehad. Ontzettend veel gelachen! Goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Hendriks | BP Raffinaderij Rotterdam

Kantooruitje

Vorige week tijdens een kantooruitje onder andere een boottocht en een gezellige salsaworkshop gehad. Onze groep van 17 personen, variërend Lees verderin leeftijd, kwam goed in beweging onder begeleiding van een vrolijke salsadocente. De locatie was een oud café op de wallen en was wat krap, maar ook sfeervol. Zowel solo als met partner enkele basispassen van verschillende salsastijlen geleerd. Aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Esther | Kantooruitje

Vaararrangement

We hebben en heerlijke vaart gehad! Weer was prachtig en erg vriendelijke schipper en dame.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Vaararrangement

Familie uitje

We hebben het dineren aan boord erg leuk gevonden en ik verwacht dan ook dat je ons nog wel eens Lees verderterug gaat zien. Moeders heeft een geweldige 70ste verjaardag gehad. Bedankt voor jullie snelle service.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique | Familie uitje

Rondvaart diner

Beste Anouk, we hebben een fijne dag gehad heel leuke boottocht met goed eten. Het was goed georganiseerd en alles Lees verderliep op rolletjes.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Rutger Willemse | Rondvaart diner

Rondvaart diner

Goedemorgen Anouk, we hebben genoten afgelopen vrijdagavond. Mooie boot, leuke schipper en eten was prima. De schipper geeft als service Lees verdernog een kwartiertje extra door gevaren! Kortom top.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Moniek Kramer | Rondvaart diner

Bedrijfsuitje

Hi Anouk, de rondvaart was erg geslaagd en alles was naar wens. Goede en vriendelijke schipper en ook de jongen Lees verderdie de catering verzorgde was prima.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Bedrijfsuitje

DNV Global Shared Services

Beste Monique, het varend diner was geweldig afgelopen donderdag. We hebben genoten. De boot was prachtig. De sushi was perfect Lees verderen de schipper was ook super. Bedankt daarvoor.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | DNV Global Shared Services

Hi Edward, we hebben een heel leuke event achter de rug dat prima aansloot bij onze international sales meeting. Michelle Lees verderen Anna-Maria waren perfecte gidsen. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Comparex Nederland BV

Hoi Nynke, ik heb via Facebook leuke foto's voorbij zien komen. Alles is helemaal goed gegaan! Mocht ik weer een Lees verderuitje hebben dan weet ik je te vinden. Dank voor jullie service en support!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Comparex Nederland BV

Hi Nadieh, het boottochtje was super! We hebben erg genoten van het eten en de sfeer was zeer relaxt. Mijn Lees verdercomplimenten voor de 2 mannen aan boord! :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Teamuitje

Hi Eline, We hebben het heel leuk gehad! Eigenlijk duurde het te kort, een half uurtje erbij had best gekund. Lees verderBedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Teamuitje

Personeelsuitje

Beste Anouk, het was erg leuk! We hebben met z''n allen enorm genoten:) Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Personeelsuitje

NV Haagse Milieu Services

Hallo Nadieh, het was super ! We hebben erg genoten van de privé rondvaart. De schipper, kok en bediening hebben ons Lees verderprima verzorgd. Complimenten voor het eten, erg knap om in zo'n beperkte ruimte een heerlijke maaltijd te bereiden. Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | NV Haagse Milieu Services

Vattenfall

Goedemiddag Anouk, vanmorgen heb ik van de organisatie begrepen dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en heerlijk Lees verderhebben gegeten. Dus alles is naar volle tevredenheid verlopen!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Vattenfall

CBRE B.V.

Hi Eline, we hebben een hele geslaagde avond gehad afgelopen vrijdag en heerlijk gegeten. Bedankt voor de goede organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | CBRE B.V.

Rondvaart diner

Beste Eline, we hebben gisteravond genoten van de boottocht, het Kerstdiner en de enorm hartelijke ontvangst en service van jullie Lees verderlieve medewerkers en het hartelijke welkom van de schipper! Het was super! We hebben een meer dan goede keuze gemaakt met PUUR ! Dank voor alle goede zorgen, wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen toe ! Hartelijke groet, Van Roon Living
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Van Roon Living | Rondvaart diner

THNK School of Creative Leadership

Dag Nadieh, allereerst de beste wensen! Alles is naar wens verlopen! Dankjewel voor de organisatie. Vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | THNK School of Creative Leadership

Samen met Anouk gekeken naar een passend arrangement voor ons bedrijfsuitje. Het voldeed aan alle verwachtingen en sloot mooi aan. Lees verderWe hebben niet lang hoeven wachten op ons eten en het personeel was enorm vriendelijk. Ook de gidsen brachten het heel leuk. Ik heb veel positieve reacties ontvangen en beveel dit zeker aan!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Debbie Van der Waard

Rondvaart diner

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Tata Steel IJmuiden | Rondvaart diner

Verjaardagsuitje

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was Lees verdersuper geregeld door Marieke!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura E. | Verjaardagsuitje

Rondvaart Diner

Op korte termijn hebben wij een geweldig uitje kunnen regelen. Snelle reactie en een uitgekiend programma waardoor we volop van Lees verderhet fietsen, varen en eten konden genieten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans van Schaik | Rondvaart Diner

Rondvaart diner

Een perfecte avond gehad. We waren iets vertraagd, maar de schipper stond rustig op ons te wachten. We waren een Lees verdergroep van 36 personen, met 18 verschillende nationaliteiten. Het personeel was fantastisch, fris en voorkomend, service gericht. Extra hadden we Fokko de accordeonist die een vrolijke (meezing) noot bracht en de gids Hans die ons zoveel op zo''n leuke manier wist te vertellen. Het eten was zo smakelijk. Wij kozen voor een Indonesisch buffert. Meer dan genoeg en bijzonder smaakvol. Complimenten ''Puur'' en collega''s, dit was voor ons een bijzonder geslaagde avond.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Monique de Jager | Rondvaart diner

Rondvaart diner

Erg leuke en gezellige rondvaart gehad met een zeer enthousiaste schipper! Alles was goed geregeld, goed oppikpunt, goede en snelle Lees verdercommunicatie met de organisatie en een goede catering. Zeker aan te raden voor een groepsuitje met je vrienden of een bedrijf.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Derek Bakkum | Rondvaart diner

TRENT Glasvezel

Hai Caro, we zijn uiterst tevreden! De pubquiz was zeer geslaagd, het eten was lekker en de stemming zat er Lees verderopperbest in. Heel erg bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | TRENT Glasvezel

Sanquin

Goedemiddag Nynke, wij hebben het erg naar onze zin gehad. Alles is goed verlopen en iedereen heeft zich goed vermaakt. Lees verderHet weer deed ook heerlijk mee. Hartelijk dank voor het organiseren!''|none
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Sanquin

Goedemorgen! Ja het was een geslaagde avond. Ontzettend leuke quiz dame vanuit Puur! Overall een geslaagde avond. Dank je wel Lees verdervoor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

IKEA B.V.

Hey Anouk, het was erg leuk, en goed geregeld! De pubquiz was één groot schreeuwfestijn (in dit geval is dat Lees verderpositief) en het eten was lekker én gezellig. Het restaurant zag er prachtig uit. Echt een leuke locatie. Bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | IKEA B.V.

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

We hebben zo''n heerlijke avond gehad. De actrice was super aardig en begon geweldig leuk (we zaten nog even op Lees verderhet terras te wachten op elkaar omdat er nog 2 auto''s in de file zaten) en de stemming was gelijk goed. Er waren 2 personen die een moorddiner bij voorhand niet leuk vonden en zelfs die 2 personen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en de bediening goed. Al met al, voortreffelijk. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Carla | Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

Hi Anouk, Het was echt geweldig! Sharon deed het super en heeft er echt voor gezorgd dat de sfeer er Lees verdermeteen goed in zat. Ze leek exact de juiste rollen uit te kiezen voor de juiste personen. Het spel zorgde dat we na een lang dagprogramma niet inkakten tijdens het eten maar actief en vol verwachting de avond hebben beleefd. Dank voor de goede zorgen, we gaan het zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Malou

Verjaardagsuitje

Hi Nynke, we hebben een erg leuke avond gehad!! Enorm fijne reacties van familie en vrienden die dit geen van Lees verderallen ooit gedaan hadden. Zelfs de kinderen deden leuk mee, zelfs veel beter dan van tevoren gedacht.Zeker aan te raden!! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Verjaardagsuitje

Hoi, ja was super. Leuk geregeld. We hadden 1 last minute afmelding maar dat werd goed opgelost door de begeleider zelf. Lees verderBedankt voor alles!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Teamuitje

Heel leuk! Veel gelachen. Ik hoop dat de begeleidster niet een nervous breakdown eraan heeft overgehouden. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Teamuitje

Kantooruitje

Ja het was geslaagd, wij hadden enkel acteurs verwacht, maar het bleek daar dat wij dat eigenlijk zelf waren. Het Lees verderwas erg leuk, en het eten was meer dan uitstekend! Wij hebben erg goed gegeten. Bedankt en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Kantooruitje

DB Schenker Logistics Netherlands

Hi Anouk, het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt Lees verdernet na het etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer! :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | DB Schenker Logistics Netherlands

Ommoord

Beste Eline, nog heel erg bedankt voor alles! We hebben enorm genoten!! De boottocht was super met heerlijke broodjes. Goeie Lees verderschipper. En de speurtocht was ook erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Ommoord

De lipdub is echt heel leuk geworden! :) Alles was zeker naar wens, bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Annemarie

Hoi.... S U P E R.....S U P E R.....S U P E R!!! Geweldig echt waar...& echt Lees verdercompliment voor Menno! Wat heeft hij het super gemaakt!! Thx!! Van ons Allemaal!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Claudia

Vrijgezellenuitje

Hoi Caro, dank je wel voor ons uitje. Het was echt super leuk! Heel goed geregeld alles en Max deed Lees verderhet echt heel erg leuk!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Vrijgezellenuitje

Quintilesims

Wij hadden een zeer geslaagde dag ondanks de regen. Voor beide teams was het niet duidelijk wie werkelijk “de Mol” Lees verderwas (missie geslaagd). Daarna gezellig met zijn allen gegeten bij Dudok met als afsluiting de beroemde appeltaart.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Quintilesims

Alpha Wax

Samen met collega's een lipdub gemaakt, onder begeleiding van Menno, Menno je bent een topper! Ook de samenwerking naar de Lees verderlipdub toe was fantastisch, ik kreeg geen speciaal vervoer geregeld, dus dit is geregeld door Anouk van Puur. Onze pensionaris heeft een topdag gehad. Wij denken aan een volgend uitje zeker weer aan Puur. Menno en Anouk, dank jullie wel!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Patricia | Alpha Wax

Antera Incasso

Beste Caro, allereerst bedankt voor je hulp ! Het uitje was zeer geslaagd! We hebben het erg gezellig gehad en de Lees verderlocatie was erg mooi!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Antera Incasso

Kantooruitje

Goed georganiseerd (boottocht en workshop), lekker gegeten en ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Cynthia | Kantooruitje

Afdelingsuitje

Dank jullie wel voor de leuke dag die wij hadden met de Instagram Walk! Hartelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Afdelingsuitje

Vrijgezellenuitje

Hoi Anouk, we hebben in een woord een fantastische dag gehad!!! Onze dubbele complimenten voor tante sjaan, wat aan fantastisch Lees verdermens is dat. We hebben ontzettende veel lol gehad en spierpijn hahaha.....de heren waar we de cockails hebben gemaakt waren ook super voor onze vrijgezel en de italiaan was ook zeer geslaagd.... En ik wilde jouw ook nog even heel erg bedanken voor alles, want goede communicatie is het halve werk toch???
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Vrijgezellenuitje

Avean

Hoi Caro, het was enig! Blonde Sjaan deed het super. Bediening en hapjes op de boot ook prima verzorgd. Was Lees verdertrouwens ook een hele leuke boot. Bij het restaurant was het ook heel gezellig. Lekker gegeten.Kortom: Het was geslaagd. Ga zo door. Heb je nog een leuk idee voor volgend jaar? Met vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Avean

Herken de mol aan tafel

Beste Eline, via deze weg willen wij jullie bedanken voor een geweldige avond! Het wie is de mol aan tafel Lees verderwas een groot succes. Bij toekomstige bedrijfsuitjes zullen wij zeker weer aan jullie denken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Koster & De Waart | Herken de mol aan tafel

Techno Fasion

Hallo Eline, we hebben afgelopen zondag ons uitje gehad en het was helemaal geweldig. Alles klopte en was goed voorbereid, Lees verderzeker geen klachten dus. Bedankt voor de goede zorg en wie weet tot een volgende keer.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Techno Fasion

Kantooruitje

Enorme complimenten! Het was fantastisch! Ook een goede organisatie vanuit jullie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Katinka | Kantooruitje

Speedlink Worldwide Expess B.V.

We hebben een super dag gehad! Het spel, de begeleiders, het terras en restaurant zijn erg goed bevallen. Alles was Lees verdertot in de puntjes. Super geregeld, heel erg bedankt hiervoor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim | Speedlink Worldwide Expess B.V.

KOLOM

We hebben een hele leuke middag gehad onder begeleiding van Erin, een leuke enthousiaste dame! Wij zijn erg tevreden. Fijn Lees verderook dat wij tussendoor even hebben kunnen afstemmen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Karin | KOLOM

Uitzendbureau

We vonden het allemaal een leuke dag en goed spel en een goede begeleiding gehad van Oscar. We hebben elkaar Lees verderals groep beter leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Sarah | Uitzendbureau

Teamdag

Hallo Lisa, wij hebben het heel leuk gehad. Het weer zat gelukkig ook mee, ondanks de slechte voorspellingen. Aan Erwin Lees verderhadden we een hele leuke begeleider. Het was helemaal top!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Teamdag

Bedrijfsuitje

Bedankt voor een hele fijne dag. Iedereen was erg enthousiast en vond het heel erg leuk. Waarschijnlijk tot volgend jaar Lees verdermet een ander spel.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Bedrijfsuitje

Teamuitje

Hallo Anouk, het was zeker allemaal naar wens! Geen bijzonderheden, erg leuk en voor herhaling vatbaar met een eventuele andere Lees verdergroep. Leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Teamuitje

Personeelsuitje

Beste Eline, we hadden het echt super naar onze zin! Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door Lees verderde goede uitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel (Laurens was een ideale gids). Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto's, een leuk souveniertje :).
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Chris Zegers | Personeelsuitje

Debatinstituut

Hoi Eline, het uitje was een groot succes! Goed geregeld, leuk concept erg leuk om te doen. Hartelijk dank!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Debatinstituut

Kantooruitje

Dag Nynke, alles was helemaal naar wens. Peter was een prettige begeleider, het spel was erg leuk om te doen Lees verderen daar heeft iedereen het nog over, het restaurant was qua sfeer geweldig en het eten prima. We hebben het erg gezellig gehad. Mijn complimenten !
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Kantooruitje

Teamdag

Hi Caro, het was superleuk! We hebben zo gelachen. Vanaf het moment dat er verteld werd wat we gingen doen Lees verderwerden mensen onrustig en gingen ze geschrokken om zich heen kijken: zonder dat we het wisten waren er al drie mollen! Het weer zat ons mee en we hebben heerlijk twee en een half uur door de stad gezworven. Iedereen speelde het spel op zijn eigen manier. Sommigen afwachtend, sommigen mega-fanatiek, argwanend, onderzoekend. De mollen hadden ook alle drie hun geheel eigen tactiek. En het was natuurlijk joelen geblazen toen alle winnaars bekend gemaakt werden!! Het diner was ook dik in orde. Enige was dat de mensen blijkbaar moe waren van het slenteren en naar huis wilden want de 3-gangen maaltijd werd een 1-gang maaltijd. Kortom, een geslaagde dag! Super bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Teamdag

Teamdag

Hoi Anouk, het was een geslaagde dag! Dank voor de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Teamdag

Bedrijfsuitje

Hoi Nadieh, het was zaterdag erg leuk! Ik heb van de collega's alleen maar positieve reacties gekregen... mede dankzij jullie Lees verdergoede zorgen. Wil je Ellen nogmaals bedanken namens ons? Wie weet tot ziens. Groet, Wilma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Wilma | Bedrijfsuitje

Het was zeker geslaagd! Herken de Mol was erg leuk en goed begeleid door Nora. Het spel was zeer leuk Lees verderen zouden we zeker aanraden bij anderen. Super bedankt voor alle organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Wij hebben het Herken De Mol spel gedaan met 80 personen. We hebben enorm genoten! De organisatie was erg goed en Lees verderaardig. Een aanrader voor een teamuitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Iris Welten

Fantastisch! We hebben een geweldige middag gehad. Ver boven onze verwachtingen. Ondanks het weer, zat het goed met het enthousiasme Lees verdervan alle collega''s. De activiteit was uitstekend geregeld door de organisatie. Bovendien werd er snel gereageerd op last minute wijzigingen aan onze kant. Er werd nu al gevraagd om het volgende uitje... :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ammar

Wat een super leuk spel! Gedaan met een vrijgezellenfeest en iedereen werd super fanatiek! Heel goed geregeld en duidelijk contact Lees verdervan tevoren.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Desiree Duijvesteijn

Thank you so much! We had a great day and the event was fantastic.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- David

De goochelworkshop was heel erg leuk. De goochelaar deed het heel goed, iedereen was enthousiast. Hij 'verklapte' aan de ene Lees verderkant wat trucs, wat heel leuk was, want dan weet je nu hoe dat gaat. Maar aan de andere kant liet hij ook wat trucs on-uitgelegd en daardoor ging de magie niet verloren. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Aline

Hoi Nadieh, het was geweldig !! Alex was meer dan top !! En locatie en bediening was ook super kortom een geweldige Lees verdermiddag gehad!! Met vriendelijke groeten
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Je eigen feestthema

Ha Lars, we hebben erg genoten van ons feest afgelopen vrijdag, iedereen vond het leuk! Complimenten aan jullie team :-)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Hendrik | Je eigen feestthema

Was top! Mooie locatie, alles goed geregeld, prima eten en leuke begeleiding. Dank voor het regelen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Roel

Hoi Caro, het was super. Erg veel gelachen en de presentatrice deed het erg leuk. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt Lees verdervoor de organisatie en het meedenken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Goedemorgen Nadieh, ik wil jou graag nog hartelijk bedanken voor het organiseren van ons afdelingsuitje en de flexibiliteit m.b.Lees verdert. de extra consumptiebonnen. Iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad. Sharon deed de presentatie / het spel leiden erg goed en had de hele groep goed onder controle. Larissa hield op de achtergrond de stand goed bij. Kortom, voor ons was het een hele geslaagde avond!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Hallo Caro, we hebben een super leuke avond gehad, echt genoten! Was goed geregeld, Sharon had ook dikke pret met Lees verderonze groep. Ook de verzorging bij het restaurant was prima! Een aanrader dus!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Dear Monique, thank you very much for your support with arrangements of our team building event! We had a really Lees verdergreat time! Best Regards.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Fotoworkshop

Wij hadden een geweldige ochtend. Een korte inleiding waarin we uitgedaagd werden anders te kijken en helemaal los te gaan. Lees verderDaarbij naar buiten, we bekeken de stad en elkaar opeens heel anders. En wat een verrassende en mooie resultaten leverde dat op! Aanbevolen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Helma Sjamaar | Fotoworkshop

Hallo Anouk, Het was TOP. We hebben een borrel gedaan bij een café. Op het terras konden we niet want Lees verderer kwam slecht weer aan, zeiden ze, maar er was nog niks te zien. De boot lag op tijd klaar, die zagen we al liggen. Om 17 uur aan boord gegaan, het voor gerecht stond al klaar. Prima verzorgd. Onderweg naar het restaurant zelfs een waterig zonnetje maar het was droog. Bij het restaurant stond de tafel al klaar. Prima verzorgd. Al vond een collega de biefstuk koud. Om 19:30 de boot weer op en daar stond het nagerecht klaar. De jongen (was het mathijs? Ik ben zijn naam kwijt) heeft zelfs koffie voor ons gemaakt, heel lief. Net voor het einde begon het hard te regenen. Zo hard dat we nog even in de boot mochten wachten bij de afstaplocatie. De bui duurde 5 min en toen konden wij naar CS lopen waar we nog in een café wat hebben gedronken. Toen kwam om 21 uur het echte regen, wind en flits werk. Maar daar hadden wij geen last meer van. Al met al een prima verzorgd evenement. Dit was voor ons een afscheid want veel collega's , waaronder ik ook, zijn vanaf morgen boventallig, helaas. Een mooie herinnering! Dank je wel voor de inspanningen, het was ook een mooie boot.|none
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Goedemorgen Eline, Bij deze willen wij jullie bedanken voor de voortreffelijke avond. Goed georganiseerd, mooie omgeving en prima eten! Wat Lees verderons betreft een dikke 9!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Eline, we hebben afgelopen zaterdag een heerlijke dag gehad. Alles was prima geregeld, waarvoor dank!!!! Speciaal nog hulde voor de Lees verdergids die er een gezellige en humorvolle tocht van heeft gemaakt en de schipper die met groot gemak het gevaarte door hele smalle gaatjes wist te loodsen. Erg leuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

KPMG

Dag Anouk, ze hebben een hele leuke avond gehad! De klant vond het gelukkig ook leuk. Bedankt voor alles.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | KPMG

Bedrijfsuitje

Beste Anouk, we hebben een geweldige dag gehad! Alles was prima geregeld. Bedankt voor de vlekkeloze organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Bedrijfsuitje

Floating dinner

Goedemiddag Eline, wil je langs deze weg even bedanken voor het verzorgen van ons personeelsuitje van afgelopen vrijdag. Het was Lees verderallemaal prima geregeld, en we hebben erg genoten. Heb alleen maar positieve reacties teruggekregen en lachende gezichten gezien: prima dus! Nogmaals dank, ik zal Puur* zeker bij anderen aanraden op het moment dat zij iets leuks zoeken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anna-Maria | Floating dinner

Bedrijfsuitje

Beste Eline, het was een zeer geslaagde avond, kreeg tijdens de avond en na de avond veel positieve reacties. Ook (Lees verderinmiddels mijn ex-baas) de afscheid nemende directeur vond het een bijzonder geslaagd event.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Bedrijfsuitje

Grodan

Beste Eline, het was een ontzettend leuk programma. De dames van de boot waren top, ook de locaties waren heel Lees verderapart. Kortom een zeer geslaagde avond. Ik kan jullie aanbevelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Grodan

Kinderopvang Juut & Co

Beste Eline, wij hebben een geweldig weekend gehad! De Floating Dinner was een groot succes!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Kinderopvang Juut & Co

TNT

Hoi Nynke, Ik kan alleen maar zeggen dat wij het erg leuk hebben gehad gisteren tijdens de Floating/Walking dinner. Lees verderDe keuze van de restaurants waren perfect, de kapitein was heel vriendelijk en de gids was een buitengewoon perfecte gids. Wat weet zij ontzettend veel over de geschiedenis van de panden. In kort - wij hebben genoten. Dank je.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | TNT

zakelijk uitje

Hi Nadieh, It was good, thanks! The service on the boat was great too. Best regards.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | zakelijk uitje

Floating dinner

Goedemorgen Anouk, het was fantastisch! De gastvrouw, schipper en het bootpersoneel waren erg vriendelijk en gastvrij, zij zorgden voor een Lees verderuitermate gezellige sfeer op de boot. Ook in alle restaurants werden we op onze wenken bediend en het eten was heerlijk. Bedankt!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Floating dinner

CB Caron Recycling

Hi Anouk, het was echt goed geregeld. Top, bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | CB Caron Recycling

Personeelsuitje

Hi Nadieh, we hebben het geweldig gehad. Alles was goed geregeld en georganiseerd. Verder was het eten ook goed. De Lees verdervolgende keer zullen we zeker terugkomen bij jullie. Top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Personeelsuitje

Bedrijfsuitje

Beste Eline, het was een zeer geslaagde avond. Goed georganiseerd, leuke boottocht en super eten. Zeker voor herhaling vatbaar. We Lees verderhouden contact!!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Bedrijfsuitje

Brakel Atmos B.V.

Hallo Eline, het was. F A N T A S T I S C H!! Alles was werkelijk tot in Lees verderde puntjes geregeld, iedereen was zeer enthousiast. Heel erg bedankt daar voor!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Brakel Atmos B.V.

EagleBurgmann Belgium BVBA

Hallo Anouk, het was super! Iedereen was heel tevreden. Ivonne was ook een hele toffe gids. Hartelijk bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | EagleBurgmann Belgium BVBA

Wat een leuke manier om zo Rotterdam te ontdekken. Dit arrangement is geheel op maat gemaakt en naar onze wensen Lees verderaangepast. Op deze manier zit je ook niet de gehele avond op 1 plek. Eten en drinken uitstekend verzorgd en zelfs de muziek aan boord zorgt voor een gezellig feestje. Iedereen binnen ons bedrijf vond het een verrassend evenement en heeft er erg van genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Jolanda Kempers | Bloemengroothandel W.Kempers BV

Wij hebben genoten van ons floating dinner, een zeer geslaagd uitje voor ons team en leuk om op deze manier Lees verdermet elkaar Rotterdam te doorkruisen. De boottocht en het eten op de boot en in de restaurants onderweg waren prima verzorgd, alles conform afspraak en voor ieder wat wils dankzij het goede advies bij het samenstellen van het programma. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Petra van Zuijlen

Wij hebben een erg leuke middag gehad. De speurtocht is met zorg samengesteld. Veel vragen en langs erg leuke plekjes. Lees verderIk heb weer nieuwe stukjes van de stad leren kennen. Super leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Esther

Hoi Caro, het was top afgelopen zaterdag! We hebben inderdaad ontzettend gelachen en Andrea deed het erg leuk! Helaas hadden Lees verderbeide groepen de oplossing niet juist, het blijkt toch lastiger voor ons dan gedacht... :-) Voor de volgende keer weet ik hem in ieder geval!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Bedankt voor het op het laatste moment regelen. Alles ging soepel en snel via jullie. We hebben een hele geslaagde Lees verderdag gehad. Locatie van workshop was helemaal goed. Cocktails en materiaal etc. was prima, alleen niet helemaal afgestemd op groep vrouwen (de tequila cocktails bleven staan :D maar daar zul je mannen heel blij mee maken). Misschien ook maar goed, anders hadden we niet eind van de avond gehaald :) Gelukkig vroegen ze na de tweede ronde naar onze voorkeuren en was de laatste cocktail top.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Reija

Het was super, bedankt voor de goede organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Maikel

Hi Eline, hierbij wil ik jou en Laurens hartelijk bedanken voor afgelopen vrijdag. Het was top geregeld en inderdaad een Lees verderonwijs gaaf/leuk spel! De toevoeging van de tuktuks was ook perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Beste Anouk, we hebben zaterdag een erg leuke dag gehad. Iedereen was enthousiast, en we hadden er fantastisch weer bij! Lees verderHartelijk dank voor de goede organisatie. En we houden jullie organisatie in gedachten voor een eventueel volgend uitje. En ook bedankt voor de foto's. Die ga ik later even samen met een collega bekijken. Hartelijke groeten.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Thank you for everything Nadieh! It was all so organised and everyone really enjoyed themselves! :) Kind Regards
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Beste Caro, dank voor de link naar de foto's. Ik heb ze reeds gedownload. Ja, het was erg leuk vreselijk Lees verdergelachen en veel bewogen. Dank voor het geheel. Indien er weer iets opkomt, zal ik zeker aan Puur denken.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

We hebben genoten! Het was gezellig en het weer werkte mee. De citygame werd erg leuk ontvangen door alle collega's. Lees verderEnorm bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jolanda Komin

Hoi Caro, het was erg leuk. Er waren een aantal echte Rotterdammers bij die goed de weg wisten, maar dan Lees verdernog was het spannend. Ze zijn op plaatsen geweest waar je niet dagelijks komt en het heeft zeker goed gewerkt voor de teambuilding. Bedankt voor jullie aanbod en inspanning.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

NKI

Hoi Nadieh, We hebben een heel leuk uitje gehad vrijdag. Wij vonden de jongens ook erg leuk. Het was prima Lees verdergeorganiseerd. We zullen volgend jaar weer aan jullie denken als we weer wat gaan doen. Bedankt voor het regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Marcel | NKI

Britvic International

Het was erg gezellig, supergoed geregeld en het weer was uiteraard ook fantastisch! Dank voor de goede service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michelle | Britvic International

Stibbe N.V.

De vaartocht was erg geslaagd! Het weer was prima en volgens mij heeft iedereen in ons gezelschap genoten van de Lees verdertocht. Schipper Arjen en de mevrouw van de bediening (ik ben haar naam even vergeten) waren erg behulpzaam en hebben ons goed gevaren en bediend! Veel dank dus voor deze fijne tocht, en de prettige samenwerking voor het regelen hiervan.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Emilie | Stibbe N.V.

Floornet.nl

Beste Lisa, hartelijk dank voor het organiseren van het uitje! De boottocht was zeer geslaagd , leuke vrouw en een prima Lees verdertocht. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Floornet.nl

NWO

Beste Monique, helaas was ik er zelf niet bij, maar ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord! Dank voor de Lees verdergoede service.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | NWO

Gemeente Barneveld

Hoi Nynke, het was perfect geregeld allemaal! Heel erg bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Gemeente Barneveld

Atelier 49 BV

Beste Nadieh, Wij hebben een erg leuke dag gehad, het weer speelde hier natuurlijk ook een rol bij. De gidsen Lees verderhebben ons leuke plekjes laten zien en de borrelboot was sowieso super!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Atelier 49 BV

G-Star

Goedemorgen Caro, afgelopen zaterdag de rondvaart gehad. Was een geslaagde activiteit, iedereen was enthousiast en we hadden gelukkig ook goed Lees verderweer! Bedankt voor het prettige contact en de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | G-Star

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Beste Caro,ik was er zelf niet bij, maar heb begrepen dat het als heel gezellig werd ervaren. Was een Lees verdermooie afsluiter van de dagen dat ze bij elkaar waren!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Internationaal gezelschap

Hi Nadieh, the pub cruise was amazing! The experience was perfect, definitely worth it. Thanks again for all your help. Lees verderHappy Holidays! Kind regards.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Internationaal gezelschap

Shell Downstream Services International B.V.

Hallo Anouk, uitje was zeer geslaagd, iedereen had het prima naar zijn zin en vermaakte zich prima. De kapitein en Lees verderde hostess waren zeer efficiënt en legden alles prima uit. Restaurant was prima, al met al zeer geslaagd. Dank je wel voor het in elkaar draaien van een prima programma.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Shell Downstream Services International B.V.

SCARLETT Entertainment

Hi Nadieh, the trip was amazing and everyone had a great time, thank you for your help with everything. Kind Lees verderregards.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | SCARLETT Entertainment

Simmons & Simmons

Beste Anouk, ik vond de boot leuk. De bemanning was ook erg aardig en alles was goed geregeld. Bedankt voor Lees verderde organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Simmons & Simmons

Stryker

We hebben alweer een super ervaring met Puur* Events! Zodra ik een uitje moet organiseren voor ons bedrijf, schakel ik Lees verderhet prettige team van Puur* in. Contact met de vriendelijke Anouk Straver verliep heel soepel. We wilden graag een boottocht op 16 december. Echter was het zo dat er in het begin van de avond geen geschikte boten meer vrij waren voor ons. Puur* kwam toen met het goede idee om een after dinner cruise te doen. Dit was een echte hit! Hele mooie boot, kundige schipper en hostess Marije was heel gastvrij. Echt een top uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Laura de Hoog | Stryker

Borrelboot

Bedankt voor het organiseren van twee events voor ons. Iedereen vond het fantastisch. De bus transfer, de borrelboot door de Lees verdergrachten, het eten bij het restaurant, de bowling en de BBQ, alles was perfect geregeld. We hebben veel plezier gehad met een zeer gevarieerde groep, met mensen uit Zuid Afrika, India, de US en Europa. Bedankt en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Joop Berlijn | Cisco Systems | Borrelboot

Zedra Netherlands BV

Wij zijn voorafgaand van de vaartocht zeer goed geholpen en geadviseerd door Marieke Wagenmans. Alles was vooraf perfect afgestemd en Lees verderkregen een uitgebreide beschrijving van de reservering, een routebeschrijving van zowel de opstap als de afstap plek. De vaartocht zelf was geweldig, onze gasten werden zeer vriendelijk ontvangen en werden goed verzorgd aan boord. De happen waren goed en voldoende. Tevens was er tijdens de tocht een goed evenwicht tussen het vertellen over de bezienswaardigheden, en was er tevens voldoende ruimte zodat onze gasten onderling konden kletsen. De vaartocht liep precies op schema en onze gasten hebben erg genoten!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Kim Bakker | Zedra Netherlands BV

NKI

Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden Lees verderwe erin.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Jacques | NKI

Accenture

Hi Lisa, we hebben ons allemaal bijzonder goed vermaakt, het was echt heel erg leuk om te doen. Iedereen kwam Lees verdervrij laat binnen maar gelukkig waren de dames lekker flexibel, dus het is helemaal goed gekomen. Afgelopen week heb ik nog complimenten van collega´s ontvangen, dus die geef ik graag door aan jou en de dames van de workshop.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Accenture

Teamuitje

Hoi Lisa, wij willen je laten weten dat wij afgelopen donderdag een ontzettend leuk en creatief teamuitje hebben gehad! Sanne Lees verderheeft ons op een spontane manier kennis laten maken met de technieken van Bob Ross. Het is verbazingwekkend wat je in twee uur voor resultaat krijgt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Teamuitje

Ministerie van Justitie

Hallo Caro, ons teamuitje was geslaagd. Wouter, onze meester heeft ons keurig naar een prachtig resultaat geleid en iedereen heeft Lees verderhet heel leuk gevonden. Vooral de reacties van Facebook/Whatsapp vrienden of je dat echt wel zelf gedaan hebt, geeft aan dat het verbluffend is wat je in twee uur kan maken! Het eten was ook goed en natuurlijk hadden we ook het weer mee om het tot een geslaagde dag te maken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Ministerie van Justitie

Staatsbosbeheer

Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met Lees verderonze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Dorom Mehlmann | Staatsbosbeheer

We hebben genoten. Het was erg leuk. Iedereen vond het erg goed georganiseerd.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gerrit-Jan

Hello Fresh

Everything was alright, thank you very much we had a great time. But next time we definitely need to book Lees verderat least 4 hours.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Thomas | Hello Fresh

AKVO

Hoi Eline, wil je bij deze laten weten dat wij reuze tevreden zijn met de boottocht vrijdag. Iedereen was super Lees verderblij met het eten, de service en ook de prachtige oude boot. Hartelijk dank hiervoor. Wij zullen zeker weer met jullie samenwerken.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | AKVO

Onmicrosoft

Dag Eline, de boottocht was super en we zijn allemaal zeer enthousiast. De ontvangst was zeer hartelijk en zette meteen Lees verdereen goede sfeer. De boot was perfect en het eten prima verzorgd. Dit is een aanrader voor velen! Nogmaals bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Onmicrosoft

Personeelsuitje

Hi Nynke, mijn collega's hebben het leuk gevonden, sommige mensen waren voor het eerst in Rotterdam. Dank je wel voor Lees verderalles! Ik ben erg blij hoe snel je ons verzoek hebt behandeld en hoe duidelijk je communicatie was en hoe flexibel je was. Super service!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Geodis Wilson | Personeelsuitje

Hoi Monique, we hebben 't echt super leuk gehad! Ondanks de regen, heel leuk gevaren en erg gezellig gehad. Kreeg Lees verdererg leuke reacties! Dank voor al je hulp.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Hoi Nikki, het was echt superleuk, lekker eten, leuke boot, hele aardige mensen en mooie route gedaan met de boot. Lees verderBedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Hoi Caro, het was echt ontzettend leuk! Iedereen die mee was vond het een heel leuk spel! Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Goedemorgen Nadieh, we hebben heerlijk genoten en krijg allemaal blije gezichten naast mijn bureau. We hadden mooi weer en niet Lees verderkoud. De puzzeltocht daar waren wat veel vragen dus we moesten echt zwoegen om alles voor elkaar te krijgen hoor. De tuktuk zijn ook bevallen de meeste van ons wilde nog wel een rondje. Het eten is bij iedereen in de smaak gevallen en geluiden dat ze daar vaker gaan eten. Dat is mooi. Prima geregeld en je collega deed het helemaal goed. Dank voor het regelen en de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Gemeente Bunnik

Beste Eline, we hebben het leuk gehad! Ondanks de kou heeft iedereen zich vermaakt. Bedankt voor de organisatie!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Gemeente Bunnik

Strandpaviljoen Deining

Hey Jordy, bedankt voor de leuke dag! We hebben het erg gezellig gehad en de opdrachten waren erg leuk! Bedankt Lees verdervoor de organisatie! Perfect!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Strandpaviljoen Deining

He Caro, ja het was absoluut gezellig. Leuke activiteit. Thanks!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem

Hi Nadieh, Wilde je even wat feedback geven over de workshop. Het was echt super leuk, de collega's gingen helemaal Lees verderlos en alle creativiteit kwam er uit. Ik heb ook alleen maar enthousiaste verhalen gehoord en Marleen en Sanne waren erg leuk. Vandaag al even contact opgenomen met de beheerder van het pand ivm het ophalen van de schilderijen. Dit wordt door onze postkamer geregeld. Dus allemaal positief :) Dank voor het regelen en hopelijk tot de volgende keer!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem

Archstone BV

Wij hebben er vrijdag echt van genoten, een heel geslaagd team event! Wij hebben vandaag ook onze schilderijen kunnen ophalen Lees verderen zijn heel bij met de resultaten. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Medewerker van Archstone | Archstone BV

Stichting

Wij waren vrij last-minute met onze aanvraag. Gelukkig werd er heel voortvarend gereageerd en binnen een werkdag ontvingen we de Lees verderofferte. Op de dag zelf alles keurig geregeld. We hebben een ontzettend leuke middag gehad waarbij we veel hebben gelachen en eens een andere kant van onze collega's hebben gezien. Het verhaal zat goed in elkaar, de actrice was erg goed en de outfits en rekwisieten zorgden voor extra hilariteit en leuke foto's. Enige verbeterpunt dat we kunnen bedenken is dat het leeuwendeel bestaat uit het ombeurten oplezen van een script. Tip is om het speurwerk iets meer in de loop van het spel te integreren. Verder top, nette communicatie, super snel en correct geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne van den Bos | Stichting

Schermworkshop

De schermworkshop is een zeer aan te raden teambuildingsactiviteit.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Unilever Rotterdam | Schermworkshop