Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speurtochten

Speuren en genieten van de stad, leuker kan niet. Wij hebben de leukste speurtochten van Rotterdam. Zo ontdek je meer van Rotterdam en leer je elkaar beter kennen. Hilarische foto opdrachten, leuke weetjes en een route waardoor je de échte stad ziet: dat staat je te wachten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een culinaire speurtocht met heerlijke proeverijtjes of een oergezellige speurtocht in Blijdorp? De opdrachten en uitdagingen onderweg zijn niet altijd even makkelijk. Maar wel heel, heel leuk! En natuurlijk altijd puur Rotterdams!

Bekijk Culinaire Speurtocht
Culinaire Speurtocht

Culinaire Speurtocht

  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Puzzel je weg door Rotterdam en proef alllerlei smakelijke hapjes. Ontdek de leukste culinaire weetjes van de stad, los raadsels op en laat je verrassen door de originele opdrachten onderweg. Een speurtocht die je smaakpapillen laat dansen!
Bekijk Zintuigenspeurtocht
Zintuigenspeurtocht

Zintuigenspeurtocht

  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Heb je goede zintuigen? Dan is deze speurtocht echt een aanrader. Stel je teams samen en zet je zintuigen op scherp. Ontdek de mooiste geluiden, lekkerste smaken, bijzondere details en de lekkerste geuren en beleef Rotterdam op een bijzondere manier!
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Met een Fietspuzzeltocht zie je de stad nóg beter! Aan de hand van uitdagende vragen en ludieke (foto)opdrachten fiets je langs de hoogtepunten van de Maasstad. Wie is het slimst en snelst?

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons