Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speurtochten in Rotterdam

Op een actieve manier Rotterdam verkennen, terwijl de teambuilding tussen jou en je collega's wordt gestimuleerd. Dat klinkt goed toch? Onze speurtochten leiden je door de stad, langs alle bezienswaardigheden en sfeerbeelden die Rotterdam te bieden heeft. Daarnaast kunnen de speurtochten op maat gemaakt worden en zijn ze eenvoudig te combineren met andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrel of diner na afloop om bij te komen van alle uitdagingen? Onze experts staan klaar om jou vragen te beantwoorden of om de mogelijkheden door te nemen. Wij organiseren jouw onvergetelijke dag graag!
Bekijk Kever cabrio rally
Kever cabrio rally

Kever cabrio rally

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 129,50 p.p. excl. btw
Waarom is de Kever Cabrio Rally in Rotterdam zo geweldig? Stuur je gasten op een nostalgische reis in een klassieke Kever Cabrio! Voel de wind door je haren terwijl je de stad verkend. Een vloot van authentieke Kever Cabrio’s, allen afkomstig uit de jaren ’70, nemen jou en je gezelschap [..]
Bekijk Culinaire Speurtocht
Culinaire Speurtocht

Culinaire Speurtocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Puzzel je weg door Rotterdam en proef alllerlei smakelijke hapjes. Ontdek de leukste culinaire weetjes van de stad, los raadsels op en laat je verrassen door de originele opdrachten onderweg. Een speurtocht die je smaakpapillen laat dansen!
Bekijk Zintuigenspeurtocht
Zintuigenspeurtocht

Zintuigenspeurtocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
Heb je goede zintuigen? Dan is deze speurtocht echt een aanrader. Stel je teams samen en zet je zintuigen op scherp. Ontdek de mooiste geluiden, lekkerste smaken, bijzondere details en de lekkerste geuren en beleef Rotterdam op een bijzondere manier!
Bekijk Fietspuzzeltocht
Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

 • vanaf 15 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p. excl. btw
Met een Fietspuzzeltocht zie je de stad nóg beter! Aan de hand van uitdagende vragen en ludieke (foto)opdrachten fiets je langs de hoogtepunten van de Maasstad. Wie is het slimst en snelst?

Puzzeltocht Rotterdam

Wij bieden de meest avontuurlijke puzzeltochten door Rotterdam aan. Ga ter land de strijd met elkaar aan. Beleef een spannende strijd door de Rotterdamse straten met onze fietspuzzeltocht. De stad ontdekken, een sterk teamgevoel opbouwen en lol met elkaar hebben. Onze fietspuzzeltocht door Rotterdam is alles in één! Met een tablet of smartphone op je stuur trap je door de stad en rond je zo veel mogelijk opdrachten af om het andere team te verslaan! Ga jij deze strijd aan?

Speurtocht ideeën Rotterdam

Iets anders dan een puzzeltocht? Kies dan voor de speurtochten! Onze speurtochten zijn brein brekend, verbindend en in sommige gevallen erg smakelijk. De culinaire speurtocht bijvoorbeeld. Tijdens onze culinaire speurtocht kan je genieten van allerlei lekkernijen in een authentiek proeflokaal. Laat je verassen door lekker eten en energieke opdrachten. Ben je meer benieuwd naar het testen van je zintuigen? Dan is onze zintuigen speurtocht ideaal! Deze speurtocht prikkelt al jouw zintuigen en laat je genieten van de details van de Rotterdamse stad.

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons