Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teamtrainingen in Rotterdam

Op zoek naar een verbindende teamtraining in Rotterdam? Zoek niet verder! Wij geven trainingen op het gebied van creativiteit, communicatie en verbinding. Kort en krachtig! Al onze trainingen hebben verrassende elementen, zorgen voor verbinding in het team en laten de ogen twinkelen! Binnen maximaal vier uur is jouw team een berg inzichten rijker en is het teamgevoel honderd procent gegroeid! Koppel een van onze teamtrainingen aan een arrangement en maak jouw teamuitje inhoudelijk interessant en volledig WKR-proof! Kies de training die bij jouw doelen past, wij organiseren het graag!
Bekijk Workshop Positiviteit!
Workshop Positiviteit!

Workshop Positiviteit!

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Kan jouw team wel een positieve boost gebruiken? Boek dan onze effectieve positiviteitstraining! Met opdrachten, brainstorms en bewustwording ontdekt iedereen waar hij of zij blij van wordt. Dat komt de positieve energie gegarandeerd ten goede!
Bekijk Workshop Mindmapping
Workshop Mindmapping

Workshop Mindmapping

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Mindmapping gaat je leven veranderen! Met deze handige notatietechniek orden je gedachten op een creatieve manier. Onze workshopleider leert het je in een handomdraai. Zo bespaar je voortaan tijd en moeite!
Bekijk Speeddaten met Collega's
Speeddaten met Collega's

Speeddaten met Collega's

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Hoe goed ken jij je collega's echt? Dat ontdek je tijdens deze speeddatesessie! Aan de hand van originele opdrachten leer je je collega's goed kennen. Zo weet je voortaan wie je tegenover je hebt en verloopt de samenwerking stukken beter.
Bekijk Teamtraining Effectief Communiceren
Teamtraining Effectief Communiceren

Teamtraining Effectief Communiceren

 • vanaf 15 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Met de training Effectief Communiceren ga je miscommunicatie en onbegrip te lijf. Aan de hand van bewezen communicatietechnieken leer je van een ervaren trainer hoe je je gespreksdoelen behaald. Zo verlopen gesprekken voortaan soepel en succesvol.
Bekijk Workshop Creativiteit
Workshop Creativiteit

Workshop Creativiteit

 • vanaf 15 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 27,50 p.p. excl. btw
Met creatieve denkprocessen kom je verder! Daarom ontwikkelden we de Creativiteitstraining. Ontdek je inspiratiebronnen, leer luchtig denken en buig het onmogelijke om in een mooi resultaat. Dit gaat je team helpen tijdens de alledaagse werkzaamheden!
Bekijk Social Media Workshop
Social Media Workshop

Social Media Workshop

 • vanaf 15 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
Op zoek naar een inspirerende Social Media Workshop in Rotterdam? Zoek niet verder, deze workshop gaat je verder helpen! Aan de hand van kwesties die in jullie bedrijf spelen leer je van een enthousiaste expert hoe je met de diverse social media kanalen omgaat.

Speeddaten met je collega’s

Speeddaten met collega’s is te gek. De hele dag zit je naast elkaar te werken. Je ziet ze vaker dan je familie of geliefde, maar hoe goed ken je ze echt? Met onze speeddate training komt daar verandering in! Hoe beter je elkaar leert kennen, hoe makkelijker je samenwerkt! Wij werken met verschillende locaties in Rotterdam, samen bepalen we welke locatie het meest geschikt is voor jullie ideale speeddate training met collega’s!

Ideeën voor teambuilding activiteiten

Onze trainingen zijn uniek, krachtig en goed te combineren! Neem bijvoorbeeld de positiviteit workshop met de mindmapping workshop, dit is een geweldige combinatie die jou en je team laat vertrekken met een lading aan positieve energie. Of probeer een training effectief communiceren met een social media workshop. Onze trainingen zijn ook goed te combineren met onze actieve workshop, op deze manier worden het brein én lichaam gestimuleerd actief mee te doen! Voel de adrenaline en ervaar hoe jouw team hun nieuwe communicatieve vaardigheden toepast! Niet de perfecte combinaties voor jouw team? Neem contact op met onze professionals want zij hebben nog veel meer ideeën voor een dag vol teambuilding activiteiten in Rotterdam! Zij zorgen dat jouw team de perfecte teamtraining dag ontvangt.

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons