Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Smartlappen Workshop

Leer smartlappen zingen met een accordeonist tijdens de smartlappen workshop in Rotterdam
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop
Smartlappen Workshop

Waarom is de Smartlappen Workshop in Rotterdam zo goed?

Smartlappen typisch Amsterdams? Echt niet! Ook in Rotterdam kunnen we een behoorlijk mopje zingen. Dus laat even alles los en boek de Smartlappen Workshop in Rotterdam. Een uitstekende manier om je helemaal te laten gaan met vrienden of collega’s. Speciaal voor jou nodigen we een top accordeonist uit. Zijn repertoire is eindeloos, zijn gevoel voor humor om te gieren en zijn feeling voor authentieke oudhollandse sfeer enorm! Ja, zo gaat iedereen lekker mee in de muziek. Heb je verzoeknummers of wil je een cd opnemen als herinnering? Het is allemaal mogelijk. Deze workshop kan zelfs gegeven worden tijdens een vaartocht over de Maas. Hoe je het programma ook invult; hier praat je groep nog lang over na.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De Smartlappen Workshop start met een muzikaal welkom van onze accordeonist. Zodra je een voet over de drempel van de kroeg zet, speelt hij namelijk al een gezellig deuntje. Zo kom je alvast in de feeststemming. Je kunt vast niet wachten om van start te gaan. Dat komt mooi uit, want er staat een geweldig repertoire voor je klaar. Eerst even inzingen en dan kan je echt los! Geneer je niet, zingen brengt ontspanning en verbinding in je groep. Een ervaring die je niet snel vergeet!

Liever de online variant van dit bedrijfsuitje?

Zijn jij en je bedrijf niet in staat om fysiek samen te komen? Maar hebben jullie toch de behoefte om samen een leuke activiteit, workshop of quiz te volgen?  Dan hebben wij bij Puur* Rotterdam de perfecte oplossing voor jou! Online samenkomen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest als vandaag de dag en Puur* Rotterdam heeft ervoor gezorgd dat zelfs de leukste activiteiten nu online te volgen zijn. Zo kunnen jij en je collega’s altijd en overal werken aan dat extra stukje teambuilding tijdens één van onze leuke online-activiteiten. Bekijk nu de online variant van dit uitje om alsnog samen te kunnen komen!

Is een online bedrijfsuitje net wat jij en je collega’s nodig hebben? Neem contact met ons op en laat je inspireren door de Puur* Rotterdam experts! Wij nemen je mee door alle mogelijkheden voor het organiseren van jouw onvergetelijke online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:30 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Professionele begeleiding van een accordeonist
  • Smartlappenboekjes

Beoordeling van onze klanten

STEDIN

Ik heb alleen maar lovende reacties gehoord van mijn collega's. Alles is verder prima verlopen. We hebben erg genoten. Met ... Lees verdervriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
STEDIN

van WijnenHarderwijk B.V

Smartlappen was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!  Eten was ook goed dus we hebben een hele leuke avond ... Lees verdermet z’n allen gehad.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- niels ven | van WijnenHarderwijk B.V

Robeco

Bedankt voor de organisatie, beide evenementen (Bob Ross en smartlap) zijn door de deelnemers bijzonder gewaardeerd. Wellicht tot een volgende ... Lees verderkeer
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- paul veenhof | Robeco

Het was zeer geslaagd. Mooi weer, we begonnen buiten op het terras. Harrie was een uitstekende animator, maakte helemaal de ... Lees verdershow, was zeer actief, gezellig en lief. Een top entertainer. M'n vriendinnen vonden het ook allemaal een succes.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- puck heikens

St. Philadelphia Zorg

Met een groep van 23 personen (waaronder 16 mensen met een verstandelijke beperking) hebben wij 1,5 uur gevaren. Schipper David was een jonge, ... Lees verderenthousiaste jongen die ons veilig door heeft genavigeerd. Accordeonist Joost wist er nóg meer een feestje van te maken! We hebben genoten.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
St. Philadelphia Zorg

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- andre | andrevandenakker.nl
Bekijk Workshop Discodansen
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Workshop Discodansen

Leer de fijne discokneepjes van onze eigen Travolta!
Bekijk Workshop Discodansen
Bekijk Percussie Workshop
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Percussie Workshop

Een muzikale en verbindende activiteit
Bekijk Percussie Workshop
Bekijk Workshop Lipdub maken
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Workshop Lipdub maken

Maak je eigen videoclip tijdens de lipdub workshop in Rotterdam
Bekijk Workshop Lipdub maken
Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Lekker borrelen en varen op de Rotterdamse wateren. Geniet van de stad op de Borrelboot in Rotterdam.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Ontdek het prachtige de Maasstad met een walking dinner in Rotterdam door wandelingen van restaurant naar restaurant. Drie gangen bij verschillende restaurants.
Bekijk Walking Dinner
Bekijk Gek op Holland Tour
vanaf €29,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Tour

Kaas, haring en drop: Nederland is top! Hier kom je achter bij de Gek op Holland tour in Rotterdam.
Bekijk Gek op Holland Tour