Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Salonboten

Huur een salonboot en geniet met jouw gezelschap van de Rotterdamse wateren.
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten
Salonboten

Waarom is varen met een Salonboot zo goed?

Onze salonboten beschikken over een Prachtig interieur, gepoetst koper en een romantische sfeer. Een rondvaart op één van deze salonboten is een speciale ervaring. Deze klassieke boten varen geruisloos door de wateren van Rotterdam en brengen jou en je gezelschap op plekken waar de rest niet komt. Een unieke ervaring! Uitbreiding van jouw vaartocht op een salonboot is uiteraard mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een Rondvaart Diner  of een Floating Dinner waarbij je verschillende restaurants bezoekt. Maar ook een borrel, barbecue of high tea aan boord is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze favoriete Salonboten voor jouw uitje!

Voor een geslaagde boottocht door Rotterdam hebben we onze favoriete salonboten voor jou op een rijtje gezet. Heb je vragen of wil je een salonboot aanvullen? Onze experts nemen graag de mogelijkheden met je door!

Salonboot Rotterdam, 10 personen

De salonboot is gebouwd in 1924 voor maar liefst 3000 gulden. Vandaag de dag is deze salonboot ideaal voor ene uitje met familie, vrienden of relaties. Naast het rijke verleden van de boot, beschikken de captains over kennis van het Rotterdamse heden & verleden. Het overdekte dek, de gezellige binnenruimte en de royale buitenruimte maken deze salonboot ideaal voor ieder jaargetijde! De salonboot biedt plaats aan 10 passagiers.

Salonboot Rotterdam, 12 personen

Deze salonboot uit Rotterdam is gekoppeld aan een unieke locatie. Naast een prachtige salonboot kunnen jij en je gezelschap hier ook gebruik maken van vergaderlocaties en feestlocaties. Alle faciliteiten om dit tot een succes te maken zijn aanwezig. Daarnaast kan je heerlijk dineren en kiezen uit verschillende arrangementen. De salonboot heeft een intieme sfeer en biedt een gezelschap van 12 personen een prachtig uitzicht over onze Rotterdamse vaarroutes.

Salonboot Rotterdam, 25 personen

De salonboot met een capaciteit van 25 personen begon haar carrière als directievaartuig van het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam. Leden van het Koninklijk Huis waren regelmatig te gast op deze klassieke salonboot. Met een capaciteit van 25 personen en een stijlvol uiterlijk is dit de geschikte salonboot voor een luxe borrel of receptie voor jou en je gezelschap. Dankzij diverse samenwerkingen met restaurants en een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes kan jij de luxe borrel of receptie perfect aanvullen! Ook is deze salonboot een perfect onderdeel van een volledig dagarrangement!

Maak jouw boottocht door Rotterdam onvergetelijk met één van de leukste salonboten in Rotterdam. Neem contact op met onze experts en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 8 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 39,50 p.p. excl. btw
  • Huur van een salonboot
  • Schipper aan boord
  • Varen over de prachtige Rotterdamse wateren
  • Bewonder de skyline van Rotterdam

Beoordeling van onze klanten

Administratiekantoor E.H. Lookman

Het was een heel leuke rondvaart op een prachtige, antieke salonboot, alleen voor ons groepje van 15 mensen. Het buffet was ... Lees verderecht heerlijk, zo heerlijk dat enkele gerechten al vlug op waren. Dat was het enige minpuntje. De schipper en de hostess waren heel vriendelijk en behulpzaam. Iedereen vond dit tochtje een onvergetelijke gebeurtenis. Interessant was ook de uitleg van de schipper over de gebouwen waar wij langs voeren. De voorpret werd ondersteund door de prima tot in de puntjes geregelde organisatie. Kortom een leuk en een beetje luxe uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Lookman | Administratiekantoor E.H. Lookman

TATA Steel

Rondvaart in mooie salonboot incl diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen standaardverhaal. ... Lees verderAbsoluut voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 5
TATA Steel

AXA XL

We hebben zeer genoten van een heerlijk diner op een prachtige klassieke salonboot. Alles was tot in de puntjes geregeld. ... Lees verderOnze buitenlandse gasten genoten volop. Hulde aan Sophia van Puur om dit voor ons zo top in te regelen. Alle contact vooraf, prettig, snel, goede follow up. Het is erg fijn, als je zelf het regelwerk los mag laten, wetende dat je evenement straks staat als een huis. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne-Marie Baggen | AXA XL

Leuke verjaardagsavond gevierd op een salonboot met 3-gangendiner en heerlijke wijnen. De schipper en bediening waren ook fantastisch! Alles was ... Lees verdersuper geregeld door Marieke.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura E.

Tata Steel

Rondvaart in een mooie salonboot inclusief diner en gids. Uitstekend verzorgd. Geweldige gids die goed op de groep inspeelde. Geen ... Lees verderstandaardverhaal. Absoluut voor herhaling vatbaar
Deze review kreeg als cijfer een 5
Tata Steel

Hill-Rom

Mijn collega’s voor wie ik het heb georganiseerd waren heel enthousiast en iedereen heeft genoten. De boot was prachtig ... Lees verderen zeker de moeite waard om het op deze salonboot over te doen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Inge Tuilan | Hill-Rom
Bekijk Rondvaartboten
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Rondvaartboten

Beleef samen een heerlijke rondvaart over de Rotterdamse wateren!
Bekijk Rondvaartboten
Bekijk Sloepen
vanaf €24,50 p.p. excl BTW

Sloepen

In contact met de Rotterdamse wateren, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Bekijk Sloepen
Bekijk Borrelboot
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Lekker borrelen en varen op de Rotterdamse wateren. Geniet van de stad op de Borrelboot in Rotterdam.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Bob Ross Workshop
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Bob Ross Workshop

Kruip in de huid van de Happy Painter tijdens de Bob Ross Workshop in Rotterdam!
Bekijk Bob Ross Workshop
Bekijk Cocktail Workshop
vanaf €42,50 p.p. excl BTW

Cocktail Workshop

Shake en stir met vrienden of collega’s!
Bekijk Cocktail Workshop