Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Café de Ouwe Hoer

Café De Ouwehoer brengt de ouderwetse en broeierige sfeer van het oude Katendrecht weer terug
Café de Ouwe Hoer

Wat maakt Café de Ouwe Hoer zo uniek?

Café De Ouwehoer brengt de ouderwetse en broeierige sfeer van het oude Katendrecht weer terug op het Deliplein. Eigenaren Wiland Toelen en John Peate kwamen met het briljante idee om de historie van de buurt weer tot leven te brengen. De mannen wilden een kroeg die over tien jaar nog bestaat. Geen dingen doen omdat iedereen het doet, maar vooruitkijken. Het idee en de inrichting van de bar was dan ook al snel duidelijk. Het interieur van De Ouwehoer schreeuwt burlesque. ‘De Ouwehoer is gewoon een lekkere ouderwetse bar, waar je bij wijze van spreken moet kunnen boeren en moet kunnen zeggen: ‘Hé, ouwehoer!’.’ Niet alleen is het decor van de bar een ode aan whisky, ook de toiletten zijn zeker een bezoekje of Instagram-foto waard. Bij binnenkomst is er meteen een eyecatcher van een hekwerk te zien, gemaakt door niemand minder dan John zelf. In de hoek een klein podium voor een zanger en/of DJ met vinyl, belooft een muzikaal programma voor de bar. Naast het uitgesproken interieur is er voor de ware whiskyliefhebber het uitgebreide whisky-assortiment: een riante keuze in single malts, Japans en speciale onafhankelijke bottelingen. Het kan zijn dat die ene rokerige whisky die nog dagen in je neus is blijven hangen, daarna niet meer te verkrijgen is. Een exclusief aanbod dus. Naast de vele whisky’s op de drankenkaart kun je ook terecht voor onder andere gin-tonic, klassieke cocktails en een gewone Budel-pils van de tap.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • Prijs op aanvraag
  • Locatie
  • Lunch, borrel of diner

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Spikizi Bar
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Spikizi Bar

Welkom bij Spikizi Bar in Rotterdam, dé perfecte setting voor uw volgende bedrijfsuitje, feest of evenement in de Maasstad!
Bekijk Spikizi Bar
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Rotterdam

Bij Mooie Boules Rotterdam krijg je een unieke ervaring vol plezier, heerlijk eten en een fantastische sfeer!
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
Bekijk Mooie Boules Delft
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Delft

Mooie Boules Delft betovert je met zijn unieke karakter. Deze locatie biedt ruimte voor verschillende groepsgroottes en creëert de ideale sfeer om te eten, te spelen, borrelen én jeu de boulen.
Bekijk Mooie Boules Delft