Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Rotterdam tips van Kirsten van Schaik

Naam: Kirsten van Schaik

Beroep: Regelmeisje!

Leeftijd: 33

Site: www.deregelmeisjes.nl

De smaakmakers van Rotterdam laten hun stad aan je proeven. Gerse gasten die tips en geheimen delen over hun favoriete stad. Lees vandaag het Rotterdam van Kirsten.

Kirsten in Rotterdam

Rotterdam. Deze stad past bij mij. Eerlijk, niet lullen maar poetsen, niks neps aan en lekker rauw. Gewoon zeggen zoals het is. Ik woon er, ik onderneem er, ik leef er. Samen met mijn vriend Perry, Baby James en Beagle Messi genieten we iedere dag van de stad; wandelingen langs de Maas en in Het Park, bakjes koffie op de Witte de With, shoppen op de Meent, pannenkoeken eten in het Kralingse Bos, en ga zo maar door. Heerlijk!

Eerste keer in Rotterdam

Ik ben geboren in Rotterdam, het Havenziekenhuis. Mijn eerste dag kan ik je dus niet meer vertellen, maar volgens mijn moeder was ik een blije baby. De eerste herinneringen zijn toen ik een jaar of 6 was, met het gezin waren wij toen naar Hoek van Holland verhuisd maar wij gingen zeker één keer in de week naar de “grote stad”, mijn ouders hadden een sigarenwinkel op Zuid. Ik kan me nog herinneren dat wij als gezin na een bezoekje aan de winkel de auto onder de Doelen parkeerden, een rondje Lijnbaan deden en een hapje aten bij een Chinees op de West-Kruiskade. Mijn vader vertelde altijd juist over de verschillen van de stad en ons dorp, zodat we wel wereldwijs bleven. Ik kon ook niet wachten toen ik wat ouder was om zelf terug te keren naar de stad, voor mij is dat LEVEN.

Rotterdam in één woord

Leukste Rotterdammer

De meneer die bij het Oogziekenhuis achter mijn huis het parkeren regelt. Iedere ochtend met een lach, goedemorgen en een klap op m’n schouder en een aai voor Messi. Daar word ik vrolijk van!

Leukste uitje in Rotterdam

Filmpje pakken in Cinerama, zo relaxt.

Laatste keer Rotterdam uit

1NUL8, lekker eten, borrelen en dansen op de Meent en daarna natuurlijk nog even door naar de Skihut… IK HEB EEN TOETOETOETERRRR.

Lekkerste eten of drinken

Tonijnlolly’s bij YOLO, Calamaris en daarna pizza bij La Pizza en tapas bij De Hemel op Aarde.

Rotterdams icoon

Depot Boijmans van Beuningen, iedere ochtend loop ik erlangs en zie ik de stad in het spiegelgebouw. Magisch!

Mooiste herinnering

Opening van ons kantoor op De Leuvehaven, een heerlijke plek midden in de stad met lieve familie, vrienden en collega’s om mij heen. En iedere zaterdagochtend met vriend, Messi en de buurtjes naar Het Park voor een hondenspeeluurtje, en wij lekker aan de cappuccino van Parquit.

Fijnste terras

Prachtig, het uitzicht, de borrelkaart inclusief oesters en de rosé en natuurlijk Van Zanten, lekker fruit biertje en bitterballen midden in de stad, het terras waar de zon het langst schijnt.

Kirsten op terras

Uitgaan

De Après Skihut (daar eindig ik altijd), 1NUL8 (lekker een beetje optutten, cocktails drinken en ook nog een beetje dansen) en borrelrondje langs de zaken op de Witte de With.

Wil altijd nog

Abseilen van de Euromast

Mooiste seizoen

Winter met zonnetje en de lente!

Restaurant

GOUD, super mooi en echt een avondje uit. Als er iets te vieren is!

Kirsten bij restaurant GOUD

Favoriet vervoermiddel

Onze Regelmeisjes BIRO. Crossen zo door de stad!

Regelmeisje voor BIRO

Extra

• Leukste dag van het jaar in Rotterdam is als de Marathon er is. Wat een sfeer! Ze starten bij mij in straat, in de ochtend starten met Lee Towers, het is altijd mooi weer, iedereen is vrolijk en ook als je niet mee rent kun je door de hele stad renners aanmoedigen. Er is volop feest in de stad, live muziek op de terrassen. Echt, kom die dag naar het centrum!
• Als je een hond hebt, ga dan eens naar BELLO. Dat is een hondenspeeltuin in Blijdorp. Wat een feest, je wordt helemaal blij van die vrolijke honden.
• De lekkerste gezonde sapjes en de beste koffie haal je bij SERVED op de Coolsingel. Ze zijn lekker vroeg open, dus loop er in de ochtend even langs.
• Voor echte verwennerij qua beauty ga je naar ELLE ET MOI in Kralingen. Het is echt een uitje, zulke fijne behandelingen, lieve medewerkers en je wordt helemaal in de watten gelegd.

Mensen maken een stad…Onze gastbloggers vertellen wat Rotterdam zo bijzonder maakt.

Meer tips? bekijk dan de tips van Maarten Reijgersberg eens!

*GERS: Rotterdams dialect voor gaaf, in, geweldig.

Over Puur*

We kennen de locaties, de schepen, welke kapitein wel of niet in zijn hum is en waar de laatste favoriete locaties van de Rotterdammers te vinden zijn. Puur* Rotterdam is onafhankelijk, We organiseren vanuit onze filosofie Beleven * Genieten * Onthouden. We geloven dat een goed event of uitje een langdurig effect heeft. Een afterglow die klopt. Je team is extra sterk en extra verbonden na een denkwaardig uitje, stadswandeling, feest of boottocht. Vraag online vrijblijvend een offerte aan. Het zal je niet tegenvallen. We gaan namelijk voor Puur en echt. We staan klaar voor je dus mail of bel ons nu op 010 727 1205. Ja ook voor de beste coronaproof uitjes in Rotterdam op afstand. Extra verbindend en belangrijk.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief