Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Arrangementen in Rotterdam

Sorteer op:   

Rotterdam Dinner Experience

Een culinair uitje waarbij u geniet van alle hoogtepunten van de stad! Wij laten u genieten op de SS Rotterdam en het Westelijk Handelsterrein, met als extraatje een ritje met de Watertaxi en een bezoek aan de Euromast. De Maasstad op haar best!

vanaf 10 personen

05:30 uur

vanaf 69,50 p.p.

Te land, ter zee en in de lucht

Tijdens dit uitje beleeft u Rotterdam optimaal. U start met een stadsspel waarbij u uw teamgenoten flink uitdaagt, stapt vervolgens op de watertaxi voor een korte rit over de Maas en eindigt uw dag op grote hoogte: op de Euromast!

vanaf 10 personen

06:30 uur

vanaf 89,50 p.p.

Het beste van Rotterdam

Optimaal genieten van Rotterdam en de stad vanuit alle hoeken zien? Kies dan voor dit arrangement. U ziet de stad vanuit de lucht, vanaf de straat en vanaf het water! Uiteraard zorgen wij voor de beste gidsen en heerlijke hapjes en drankjes.

vanaf 15 personen

07:30 uur

vanaf 89,50 p.p.

Bij ons op Katendrecht

Zin om eens een ander deel van Rotterdam te ontdekken? Kies dan voor een dagje Katendrecht. Onze gids leidt u door de buurt en toont u de SS Rotterdam, Tante Tiny leert u plat Rotterdams en u smult van een heerlijk diner aan het Deliplein. Genieten!

vanaf 15 personen

06:30 uur

vanaf 79,50 p.p.

Citygame Rotterdam & diner

Actie en relaxen! Tijdens dit arrangement speelt u uw favoriete stadsspel en geniet u na afloop van een smakelijk diner naar keuze. De keuze van restaurants is helemaal aan u, wij adviseren u uiteraard graag over de beste opties.

vanaf 15 personen

05:30 uur

vanaf 54,50 p.p.

Escape diner 'De Vloek'

Een spannende escape room ervaring en een lekker diner na afloop. De perfecte combinatie! Tijdens onze Mobiele Escape Room bent u aan boord van VOC schip De Eenhoorn. Het is de laatste reis op weg naar Rotterdam. De scheepsbel luidt en het spel start.

vanaf 10 personen

03:30 uur

vanaf 49,50 p.p.

Floating dinner

Beleef Rotterdam optimaal! Dit arrangement brengt u per boot naar drie verschillende restaurants voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Wisselende tafelpartners, een heerlijk menu en de stad zorgen voor een dynamische avond.

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 64,50 p.p.

Fotogeniek

Rotterdam is een fotogenieke stad! Dit gaat u ervaren tijdens een bezoek aan het Nederlands Fotomuseum en een inspirerende fotografie workshop. Tussen de activiteiten door geniet u van een heerlijke lunch. Perfect voor een cultureel, actief bedrijfsuitje.

vanaf 15 personen

07:00 uur

vanaf 69,50 p.p.

Gek op Holland dinerspel

Tijd voor een avondje oer-Hollandse gezelligheid in Rotterdam. Test uw kennis over Nederland, neem een lekkere borrel en geniet van een heerlijk 3-gangen menu. Speciaal voor uw gezelschap reserveren we een ruimte in een gezellig restaurant in Rotterdam.

vanaf 10 personen

03:30 uur

vanaf 49,50 p.p.

Moordspel diner

Een gezellige avond verandert plotseling in een moordspel waarin uw gezelschap compleet wordt meegenomen. Wie is de moordenaar aan tafel? U komt erachter tijdens dit moordspel in Rotterdam. Perfect als bedrijfsuitje!

vanaf 8 personen

03:30 uur

vanaf 49,50 p.p.

Rotterdam vanaf het water

Het water en de havens: essentieel voor het karakter van de stad. Tijdens dit uitje maakt u kennis met het Maritiem museum, luncht u aan het water, verplaatst u zich per water taxi en bezoekt u de SS Rotterdam. Zo leert u de Maasstad echt kennen!

vanaf 15 personen

05:30 uur

vanaf 57,50 p.p.

Typisch Rotterdam

Leer het authentieke Rotterdam kennen! Met een cursus Plat Rotterdams van een echte Rotterdammer en een historische tramrit bent u binnen no-time ingeburgerd. De dag wordt afgesloten met een diner bij Las Palmas. Smullen!

vanaf 15 personen

08:00 uur

vanaf 89,50 p.p.

Varend Terras met BBQ

Op het varend terras is het altijd feest. Boek dit heerlijke arrangement en geniet van een heerlijke barbecue terwijl u de stad bekijkt vanaf de Maas. Na het eten kunnen de voetjes van de vloer, want dit schip heeft alle ruimte voor een feestje!

vanaf 50 personen

04:00 uur

vanaf 74,50 p.p.

Walking dinner

Een walking dinner in Rotterdam is een verwenwandeling langs de mooiste plekjes van de stad in combinatie met heerlijk eten. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie tafelpartners. De stad op haar best!

vanaf 10 personen

04:30 uur

vanaf 52,50 p.p.

Walking dinner Delfshaven

Dat Rotterdam ook hele mooie oude gedeeltes heeft bewijst historisch Delfshaven! Tijdens het walking dinner in Delfshaven wandelt u van restaurant naar restaurant om te genieten van een heerlijk drie-gangen diner.

vanaf 10 personen

04:00 uur

vanaf 54,50 p.p.

Walking dinner with a view

Wandel van gang naar gang tijdens deze heerlijke walking dinner. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad, drie verschillende tafelpartners. Met extra stop voor een bezoek aan de Euromast!

vanaf 10 personen

05:00 uur

vanaf 79,50 p.p.

Actief bij de plas

Verheug u op een actieve dag met lekker eten aan de Kralingse plas. Waan u in het televisieprogramma Expeditie Robinson tijdens onze eigen Kralingse versie en maak kennis met de SUP-hype. Als beloning schotelen we u een heerlijke lunch en diner voor!

vanaf 15 personen

08:00 uur

vanaf 79,50 p.p.

Borrelen & proeven

Een arrangement voor de levensgenieters! Het uitje start met een vaartocht over de Maas met de borrelboot. Voordat u vervolgens aanschuift voor het diner, schotelen we u nog een heerlijk proeverijtje voor. Smullen!

vanaf 15 personen

05:00 uur

vanaf 79,50 p.p.

De slag om Rotterdam

Beleef geschiedenis tijdens dit uitje in Rotterdam. U start met een wandeling langs de plekken die belangrijk waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard met een deskundige gids. Na de lunch waant u zich in het verzet tijdens citygame The Great Escape

vanaf 15 personen

06:30 uur

vanaf 54,50 p.p.

Ontmasker Rotterdam

Dit is het ultieme actieve bedrijfsuitje in Rotterdam! De dag start met een zinderend potje lasergamen, waarbij u uw collega's even flink test. Na een relaxte lunch is het meteen tijd voor speuren, wantrouwen en fanatisme, want dan speelt u Herken de Mol.

vanaf 15 personen

06:00 uur

vanaf 54,50 p.p.

Op naar de top

Beleef de hoogtepunten van Rotterdam tijdens dit top arrangement. U start uw dag op de Euromast, waar u geniet van een fenomenaal uitzicht. Na een smakelijke lunch leert een schilderdocent hoe u de hoogtepunten van de stad op het witte doek vastlegt.

vanaf 15 personen

05:00 uur

vanaf 64,50 p.p.

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam