Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Typisch Rotterdam

 • Ervaar de Maasstad als een echte Rotterdammer
 • Inclusief historische tramrit en een cursus Rotterdams
 • Heerlijke lunch en diner bij Kaat Mossel inbegrepen
 • Programma geheel op maat in te vullen

12.00-13.00 uur: Workshop Plat Rotterdams Niveau 1

Welkom in Rotterdam! Vandaag maakt u op een unieke manier kennis met de Maasstad. En hoe kan dit beter dan de taal van de locals te leren? Wat is er aan de hand als iets "naar z'n grootje" is? Wat krijgt u als u een Brammetje haalt? Wie zijn de junkies van Spange? Wat is de mart? U leert het allemaal van een echte Rotterdammert!

13.00-15.00 uur: Lunch

Na deze inspanning heeft u vast zin in een uitgebreide lunch. Wij zorgen dat u terecht kunt bij een van uw favoriete restaurants of verzorgen een heerlijk middagmaal op de cursuslocatie. Van luxe broodjes tot tapaslunch: alles is mogelijk! Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een lunch die bij uw gezelschap past.

15.00-17.00 uur: Historische Tramrit

Na de lunch is het tijd om op unieke wijze de stad eens te verkennen. Met een speciale historische tram, exclusief gereserveerd voor uw groep, trekken we door Rotterdam. Onderweg krijgt u sappige verhalen, rijke geschiedenissen en boeiende anekdotes te horen. Zo leert u de stad van de oude Rotterdammers echt kennen. Een geweldige ervaring!

17.30-20.00 uur: 3-gangen diner bij Kaat Mossel

De tramchauffeur zet u af voor de deur van uw culinaire finale: Brasserie Kaat Mossel. Een echt Rotterdams no-nonsens restaurant, waar echte Rotterdammers graag komen. De naam zegt het al: dit restaurant blinkt uit in mossel- en visspecialiteiten. Maar ook vleesliefhebbers en vegetariërs komen hier aan hun trekken. Dieetwensen en voorkeuren? Wij zorgen dat de koks op de hoogte zijn! Uw enige taak? Genieten en napraten over deze heerlijke dag!

Uw uitje in Rotterdam altijd op maat

De keuze wat betreft de lunch(restaurants) en de volgorde van de activiteiten is helemaal aan u, wij adviseren uiteraard graag over de beste opties. Ook passen we ons arrangement graag voor u aan. Wat dacht u van een leuke speurtocht in plaats van een tramrit of een workshop? Laat ons weten wat u zoekt en wij sturen u een voorstel op maat!

Wat is inclusief?

 • Workshop onder enthousiaste leiding van Rotterdamse Tiny
 • Lunch naar keuze
 • Ticket voor historisch tramrit
 • 3-gangen diner naar keuze
Vanaf € 89,50 p.p.
 • Deel dit uitje:  
Voor- en Achternaam
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Beoordeling
Toelichting
Details

vanaf 15 personen

08:00 uur

vanaf 89,50 p.p. excl btw

Offerte aanvragen U ontvangt een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte
Heeft u vragen?
Puur Rotterdam
Bel ons op 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons
Op dit moment zijn we gesloten.
Reviews

Cavex Holland BV

5 5 1
Ik wil iedereen van Puur Rotterdam hartelijk bedanken voor de onvergetelijke dag in Rotterdam ter gelegenheid van ons 110-jarige bestaan. Alles wat top geregeld waardoor ik zelf geen omkijken had naar rekeningen en/of andere zaken. Het programma liep naadloos in elkaar over en Rein was een hele prettige gids! Appelgebak bij Prachtig was een heerlijk en groot! Gelukkig dat we verder niets extra’s bij de lunch hadden want iedereen zat vol na een kom soep en 2 broodjes! De cursus plat Rotterdams was echt hilarisch en een aantal collega’s hadden dan ook compleet de slappe lach. Tja en dan met dat weer de Euromast op! Echt geweldig! De tram die we hadden was helaas niet de lijn 10 trams maar een iets modernere maar we hebben er niet minder om genoten hoor! Leuke was dat we met zijn allen in 1 tram pasten! De afsluiting bij Mooi was prima, we hebben heerlijk gegeten (en gedronken). Kortom, Rotterdam is weer eens op de kaart gezet en ik weet zeker dat mijn collega's eerdaags weer een dagje Rotterdam plannen! Rotterdam is weer eens op de kaart gezet en ik denk dat velen binnenkort toch weer eens een dagje die kant uit zullen gaan! Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en het weer heeft daar zeker aan bij gedragen! Nogmaals bedankt en wie weet tot de volgende keer!
★★★★★

RWS

Historische Tram
5 5 1
Het was een ontzettend leuk programma en uitje op 25 juni. Het team vond het erg leuk onze complimenten. Lunch en diner was heerlijk. Op na een volgende keer bedacht voor het meedenken en de snelle afhandeling van onze vragen.
★★★★★
Bekijk alle reviews  
Voor- en Achternaam
E-mailadres
Bedrijfsnaam
Beoordeling
Toelichting
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

 • Puur Rotterdam
 • Boompjes 412
 • 3011 XZ Rotterdam
© 2019 Copyright Puur Rotterdam  |  Puur Rotterdam is onderdeel van Puur Events  |  Bedrijfsuitjes in Rotterdam met maximaal effect voor elk budget © 2019 Copyright Puur Rotterdam  |  Puur Rotterdam is onderdeel van Puur Events  
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam