Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Moordspel Diner

Ontmasker de dader, geniet van een heerlijk diner en een gezellige avond tijdens het moordspel in Rotterdam! Wie ontrafelt het mysterie?
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner
Moordspel Diner

Waarom is het Moordspel Diner in Rotterdam zo goed?

Beleef een culinaire, criminele avond tijdens het Moordspel Diner! Een gezellig etentje verloopt heel anders dan verwacht, want er is een schokkende moord gepleegd. Aan jou de taak te achterhalen wie de moordenaar in je gezelschap is. Tijdens het onderzoeken van deze moordzaak smul je samen van een lekker drie-gangen diner naar keuze. Maar vergeet niet alert te blijven, want de dader is nog steeds in jullie midden!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Inspecteur Langedijk verwelkomt je in je eigen privéruimte van een Rotterdams restaurant naar keuze. Langedijk verdeelt de rollen, vertelt over de moordzaak en zet je aan het werk. Wie heeft omroepbaas Van Hemelen vermoord? Leef je uit met rekwisieten, verbaas je over onverwachts acteertalent en werk naar de bloedstollende ontknoping. Ja, tijdens dit diner vol sluuw gedrag en stiekeme streken leer je je vrienden of collega’s op een geheel andere manier kennen. Tussen de rondes door wordt het diner uitgeserveerd. Smikkelen en genieten! Het spel wordt afgesloten met de prijsuitreiking. Wie had de moordenaar als eerste door?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 8 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 64,50 p.p. excl. btw
  • Begeleiding van professionele acteur(s)
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Privé locatie
  • Kleding, rekwisieten en scripts
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor de winnaars

Beoordeling van onze klanten

SoZa IJsselgemeenten

Voor ons jaarlijks unit-uitje dit jaar gekozen voor een moorddiner via Puur Rotterdam. Het contact met eventplanner Leanne was goed, ... Lees verdersnel en gezellig. Het eten bij Trattoria Sophia was heerlijk. Tussen de gangen door het moordspel gespeeld. Mede dankzij spelmaker Ashley hebben wij enorm gelachen. Enig puntje van kritiek: een Amsterdams liedjesboek in Rotterdam?? Tot volgend jaar!!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Ilse van der Gaag | SoZa IJsselgemeenten

Met een vriendengroep hebben we een moorddiner gedaan in Rotterdam. Nadat iedereen verkleed was en zodoende in zijn rol was ... Lees verdergestoken was het lachen, gieren en brullen. Erg aan te raden voor een origineel vermakelijk avondje uit!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Casper Kranenborg

Empathon

We hebben ontzettend veel lol gehad. Het was heel fijn georganiseerd. Onze spelleider, Charida sloot goed aan op ons als ... Lees verderteam. De bediening is goed verlopen en de voorbereidingen waren goed. Vandaag heb ik nog niet alle collega's gesproken. We zijn blij dat we voor zo een teamuitje hebben gekozen. Wat mij betreft houden we dit er jaarlijks in. Het is op een ludieke wijze je collega's beter leren kennen. Dank aan puur event die het mogelijk hebben gemaakt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Özlem Yildiz | Empathon

Van Geloven

Het floating dinner is een absolute aanrader! Ik heb dit georganiseerd voor het afscheid van een collega en werd overladen ... Lees verdermet complimenten...die waren dus eigenlijk voor Puur Rotterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ramona de Vos | Van Geloven

Creativ Company

Je wordt een beetje in het diepe gegooid maar op een leuke manier. Je leert anders kijken en denken. Vond ... Lees verderhet een suoe rleuke middag en heb dingen geleerd
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Safira De Meza | Creativ Company

SmartPort

Het moordspeldiner was bijzonder grappig en zorgt voor een ontspannen sfeer en brengt de acteur in de collega's naar boven! ... Lees verderLeuke begeleiding vanuit Puur Rotterdam!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Joan van Winsen | SmartPort

Gemeente Goeree-Overflakkee

Met ons beleidsteam hebben wij een heerlijke en geweldige avond mogen beleven. Het was echt super leuk en hilarisch. Begeleiding ... Lees verdervan Oscar was ook top!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Evelyn | Gemeente Goeree-Overflakkee

BP Raffinaderij Rotterdam

Super gezellige teambuilding gehad. Ontzettend veel gelachen! Goede manier om elkaar op een andere manier te leren kennen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ilse Hendriks | BP Raffinaderij Rotterdam

DB Schenker Logistics Netherlands

Het was erg gezellig! Super bedankt voor het regelen en de goede service. Als bonus, ben ik echt net na ... Lees verderhet etentje ook nog eens voor het eerst tante geworden, dus ik vergeet deze avond sowieso nooit meer! :)
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | DB Schenker Logistics Netherlands

Kantooruitje

Ja het was geslaagd, wij hadden enkel acteurs verwacht, maar het bleek daar dat wij dat eigenlijk zelf waren. Het ... Lees verderwas erg leuk, en het eten was meer dan uitstekend! Wij hebben erg goed gegeten. Bedankt en groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Kantooruitje

Teamuitje

Heel leuk! Veel gelachen. Ik hoop dat de begeleidster niet een nervous breakdown eraan heeft overgehouden. Bedankt!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anoniem | Teamuitje

Verjaardagsuitje

We hebben een erg leuke avond gehad!! Enorm fijne reacties van familie en vrienden die dit geen van allen ooit ... Lees verdergedaan hadden. Zelfs de kinderen deden leuk mee, zelfs veel beter dan van tevoren gedacht Zeker aan te raden!! Bedankt voor de organisatie!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anoniem | Verjaardagsuitje

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

We hebben zo''n heerlijke avond gehad. De actrice was super aardig en begon geweldig leuk (we zaten nog even op ... Lees verderhet terras te wachten op elkaar omdat er nog 2 auto''s in de file zaten) en de stemming was gelijk goed. Er waren 2 personen die een moorddiner bij voorhand niet leuk vonden en zelfs die 2 personen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eten was heerlijk en de bediening goed. Al met al, voortreffelijk. Heel hartelijk bedankt voor het organiseren.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Carla | Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

Stichting

Wij waren vrij last-minute met onze aanvraag. Gelukkig werd er heel voortvarend gereageerd en binnen een werkdag ontvingen we de ... Lees verderofferte. Op de dag zelf alles keurig geregeld. We hebben een ontzettend leuke middag gehad waarbij we veel hebben gelachen en eens een andere kant van onze collega's hebben gezien. Het verhaal zat goed in elkaar, de actrice was erg goed en de outfits en rekwisieten zorgden voor extra hilariteit en leuke foto's. Enige verbeterpunt dat we kunnen bedenken is dat het leeuwendeel bestaat uit het ombeurten oplezen van een script. Tip is om het speurwerk iets meer in de loop van het spel te integreren. Verder top, nette communicatie, super snel en correct geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Anne van den Bos | Stichting
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland Dinerspel

Test je vaderlandse kennis tussen de gangen door
Bekijk Gek op Holland Dinerspel
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Foute Prijzen Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner
Bekijk Foute Prijzen Bingo Dinerspel
Bekijk Pubquiz Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Dinerspel

Speel tussen de gangen door onze uitdagende Pubquiz dinerspel in Rotterdam met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie en vele andere thema's.
Bekijk Pubquiz Dinerspel
Bekijk Puur Rotterdam Wandeling
vanaf €14,50 p.p. excl BTW

Puur Rotterdam Wandeling

Leer alles over het centrum van de stad
Bekijk Puur Rotterdam Wandeling
Bekijk Puur Rotterdam Fietstocht
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Puur Rotterdam Fietstocht

Fiets langs alle bezienswaardigheden van de Maasstad
Bekijk Puur Rotterdam Fietstocht