Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ontdek Rotterdam met Puur Events: unieke avonturen voor jouw team!

Ik ben hier om je mee te nemen op een epische reis door Rotterdam, waar we bij Puur Events de meest te gekke uitjes organiseren die je maar kunt bedenken. Benieuwd naar wat onze stad allemaal te bieden heeft? Laat me je vertellen over een paar van mijn persoonlijke favorieten die jouw teamuitje onvergetelijk zullen maken!

Leestijd: 4 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Rondvaart Diner: culinaire vaarpret op de Maas

Stel je voor: je zit op een boot op de Maas, de zon gaat langzaam onder, en je geniet van een heerlijk diner terwijl je langs iconische Rotterdamse plekken vaart. Met ons Rondvaart Diner maken we van jouw avond een onvergetelijke ervaring! Van het menu tot de perfecte opstapplaats, wij regelen het allemaal. Dus leun achterover, ontspan en laat Puur Events het werk doen!

Bingoboot: speel Bingo met een Rotterdamse twist

Zin in wat humor en competitie? Stap aan boord van onze Bingoboot en speel Bingo zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Onze Rotterdamse bingo-master zorgt voor de nodige lachsalvo’s terwijl je geniet van het uitzicht op de Maas. Met drankjes, gezelligheid en natuurlijk fantastische prijzen, is dit uitje een gegarandeerde hit voor je team! Let’s bingo!

Ontdek Rotterdam
Let’s bingo met Puur Events!

 

Citygame Rotterdam: verken de stad met een competitieve twist

Ben je klaar voor een stadsspel vol actie en strategie? Met onze Citygame Rotterdam stuur je je team op pad door de straten van onze stad, gewapend met tablets en vol met uitdagende opdrachten. Prikkel je brein, saboteer de concurrentie en zie wie er als winnaar uit de strijd komt! Het is tijd om je teambuilding naar een hoger niveau te tillen!

Ontdek Rotterdam
Prikkel je brein en versterk je team met Puur Events

 

Herken de Mol: wie is de saboteur in jouw team?

Spanning, mysterie en een tikkeltje paranoia: dat is wat je kunt verwachten bij Herken de Mol! Werk samen met je collega’s om opdrachten uit te voeren, maar pas op voor de mol die alles saboteert. Een perfect spel voor teambuilding en het leren kennen van je teamgenoten op een nieuwe manier. Durf jij de uitdaging aan?

Ontdek Rotterdam
Welk team ontdekt de saboteur en wint het spel?

 

CSI Rotterdam: los een moordzaak op als een echte detective

Tijd om je innerlijke Sherlock Holmes naar boven te halen! Met CSI Rotterdam duik je in een echte moordzaak, verzamel je aanwijzingen en ontrafel je het mysterie met je team. Werk samen, denk slim en ontdek wie de dader is voordat het te laat is! Een spannende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ontdek Rotterdam
Speurend naar aanwijzingen om een moordzaak op te lossen als echte detectives

 

Bij Puur Events draait het om meer dan alleen maar evenementen organiseren; we zorgen ervoor dat jouw uitje in Rotterdam een ervaring wordt waar je nog lang over napraat. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van het perfecte uitje voor jouw team!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief