Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsuitje arrangementen in Rotterdam: Lees hier alle tips

Op zoek naar het perfecte arrangement voor een bedrijfsuitje in Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Puur* Rotterdam zijn wij dé experts in het organiseren van onvergetelijke uitjes voor jou en je collega’s. In deze dynamische havenstad, met haar indrukwekkende architectuur, culturele diversiteit en bruisende sfeer, zijn er talloze mogelijkheden om een unieke en inspirerende ervaring te creëren voor je team.

In deze blogpost nemen we je mee langs een selectie van onze favoriete arrangementen voor bedrijfsuitjes in Rotterdam. Ontdek unieke ideeën, culinaire hoogstandjes, teambuilding activiteiten, thematische uitjes, duurzame initiatieven, creatieve workshops en nog veel meer. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Rotterdam te bieden heeft voor een geslaagd bedrijfsuitje met Puur* Rotterdam! Benieuwd naar de arrangementen in Amsterdam? Bekijk dan hier de Amsterdam arrangementen blog.

Culinair arrangement: Ontdek de smaken van Rotterdam

Arrangementen in Rotterdam, dinner experience, SS Rotterdam
Diner experencie, SS Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn veelzijdige culinaire scene, en bij Puur* Rotterdam hebben we een uitgebreid aanbod aan culinaire bedrijfsuitje arrangementen om je smaakpapillen te prikkelen. Ervaar bijvoorbeeld het Floating Dinner, waarbij je al varend door de karakteristieke havens en waterwegen van Rotterdam geniet van de heerlijkste gerechten in diverse restaurants. Dit unieke arrangement combineert een culinaire ervaring met het prachtige uitzicht op de iconische skyline van de stad.

Voor een wandelend diner met een spectaculair uitzicht is er het Walking Dinner with a View arrangement. Tijdens dit culinaire avontuur bezoek je drie verschillende restaurants op bijzondere locaties met een adembenemend uitzicht op de stad. Geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht terwijl je de diversiteit van de Rotterdamse keuken ontdekt en samen met je collega’s een gezellige avond beleeft.

De Rotterdam Dinner Experience biedt een unieke kans om de smaken van Rotterdam te ontdekken tijdens een avondvullend programma. Deze culinaire ervaring begint met een ontvangst met een drankje en een amuse, gevolgd door een heerlijk drie-gangen diner in een sfeervol restaurant. Tijdens het diner geniet je van live entertainment en een onvergetelijke avond met je collega’s.

Spannende en actieve arrangementen: Teambuilding in Rotterdam

Sportieve en actieve arrangementen zijn een uitstekende manier om je collega’s beter te leren kennen en samen te werken aan teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje. In Rotterdam hebben we tal van mogelijkheden om je team uit te dagen, plezier te hebben en tegelijkertijd aan de teamdynamiek te werken. Onze spannende en actieve bedrijfsuitje arrangementen zijn ontworpen om je team dichter bij elkaar te brengen en te zorgen voor een onvergetelijke dag.

Het Ontmasker Rotterdam arrangement is een intrigerende speurtocht waarin je samen met je collega’s een mysterie ontrafelt. Aan de hand van uitdagende opdrachten door de stad, moet je als team proberen de identiteit van een geheimzinnig persoon te achterhalen.

Bij het Actief bij de Plas arrangement staat sportiviteit en teambuilding centraal. Je gaat met je collega’s diverse outdoor activiteiten ondernemen, zoals boogschieten, vlot bouwen en een spannend teambuilding parcours. Dit zorgt voor een energieke en verbindende dag in de natuur.

Het De Slag om Rotterdam arrangement is een stadsspel waarbij je met je collega’s strategisch moet denken en samenwerken om te overwinnen. Verdeeld in teams, strijd je om de controle over de stad met behulp van een speciale app en door het voltooien van uitdagende opdrachten.

Arrangementen Rotterdam, Sportieve teambuilding activiteit
Sportieve teambuilding activiteit

Ontdek de veelzijdigheid van Rotterdam met unieke teambuilding arrangementen

Rotterdam heeft zoveel te bieden dat het soms moeilijk is om te kiezen waar te beginnen. Bij Puur* Rotterdam hebben we diverse arrangementen samengesteld om het beste van de stad te ontdekken, terwijl je met je collega’s aan teambuilding werkt.

Het Het Beste van Rotterdam arrangement combineert een aantal hoogtepunten van de stad in één dag. Samen met je collega’s ontdek je de rijke historie, imposante architectuur en bruisende sfeer van Rotterdam, terwijl je door middel van leuke activiteiten en opdrachten aan teambuilding werkt.

Bij het Bij ons op Katendrecht arrangement duik je samen met je team in de geschiedenis en cultuur van deze bijzondere wijk in Rotterdam. Tijdens een wandeling en verschillende activiteiten leer je meer over de verhalen achter Katendrecht en werk je samen om de uitdagingen aan te gaan.

Tot slot neemt het Te Land, ter Zee en in de Lucht arrangement je mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht door Rotterdam. Je collega’s en jij verkennen de stad te voet, per boot en vanuit de lucht, terwijl je samen uitdagende opdrachten voltooit. Deze unieke combinatie zorgt voor een onvergetelijke teambuilding ervaring in het hart van Rotterdam.

Als het tijd is voor ontspanning en plezier, hebben we bij Puur* Rotterdam ook tal van recreatieve arrangementen die garant staan voor een gezellige dag met je collega’s. Deze activiteiten zijn perfect om even te ontsnappen aan de dagelijkse werkdruk en samen te genieten van de bruisende sfeer van Rotterdam.

Ontspanning en plezier: unieke recreatieve arrangementen in Rotterdam

Zo is er het Op naar de Top arrangement, bij dit bedrijfsuitje ga je samen met je team de uitdaging aangaat om de Euromast te beklimmen. Terwijl jullie als team de top bereiken, genieten jullie van een adembenemend uitzicht over de stad en versterken jullie de onderlinge band. Eenmaal weer beneden wacht een welverdiende borrel om deze bijzondere prestatie te vieren.

Het Fotogeniek arrangement biedt de ideale gelegenheid om Rotterdam op een creatieve manier te verkennen. Gewapend met een camera gaan jullie in teams op pad om de mooiste en meest unieke plekjes van de stad vast te leggen. Deze fotografische speurtocht zorgt niet alleen voor prachtige plaatjes, maar ook voor een hechte teamervaring.

Met het Typisch Rotterdam arrangement nemen we je mee op een verrassende ontdekkingstocht langs de karakteristieke plekken die Rotterdam zo uniek maken. Proef de lokale specialiteiten, hoor de bijzondere verhalen van de stad en beleef samen met je collega’s de echte Rotterdamse gezelligheid. Dit arrangement zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier en ontspanning in de havenstad.

Varend genieten: culinaire arrangementen op het water in Rotterdam

Bootarrangement in Rotterdam, varen, boottocht
Bootarrangement in Rotterdam

Een van de beste manieren om van Rotterdam te genieten is vanaf het water. Bij Puur* Rotterdam bieden we je de kans om deze prachtige stad te ontdekken terwijl je geniet van heerlijke culinaire creaties met ons Walking en Floating Lunch arrangement.

Tijdens de Walking en Floating Lunch maak je samen met je collega’s een ontspannen vaartocht door de indrukwekkende Rotterdamse wateren. Onder het genot van een heerlijke lunch aan boord, ontdek je de mooiste plekjes van de stad. Dit unieke bedrijfsuitje combineert sightseeing, teambuilding en culinair genot tot een onvergetelijke ervaring.

Organiseer jouw evenement op maat met Puur* Rotterdam

Bij Puur* Rotterdam begrijpen we dat elk team en bedrijf uniek is. Daarom kunnen onze dag- en avondarrangementen gecombineerd en op maat gemaakt worden, zodat jouw bedrijfsuitje een onvergetelijke en op maat gemaakte ervaring wordt. Of je nu op zoek bent naar een actief teambuilding uitje, een ontspannen recreatief programma of een culinaire verwennerij, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij de wensen van jou en je collega’s. Neem gerust contact op met de experts van Puur* Rotterdam en bespreek de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle arrangementen die we bij Puur* Rotterdam aanbieden? Ontdek hier ons volledige aanbod en laat je inspireren voor jouw volgende bedrijfsuitje in Rotterdam!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief