Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wandelen in Rotterdam

Wandelen Rotterdam

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik aan Rotterdam denk, denk ik niet meteen aan wandelen. Eerder aan imposante wolkenkrabbers, die ene brug (je weet wel, de Erasmusbrug) en boten. Veel boten. Maar guess what? Deze stad is ook een paradijs voor wandelaars, als je weet waar je moet zijn! En bij Puur* Rotterdam weten we dat maar al te goed. Wij geven de wandelingen nét dat beetje extra met verhalen, humor en -niet te vergeten – echte Rotterdammers die het je allemaal laten zien. Laat me je meenemen door de leukste wandelingen die je in onze havenstad kunt maken. 

Leestijd: 4 minuten

1. De Katendrecht en Kop van Zuid Wandeling

Ga op pad met een échte Rotterdamse gids door Katendrecht en Kop van Zuid. Hier leer je alles over de historische haven en moderne architectuur, terwijl je een vleugje nostalgie krijgt in het oude ‘Chinatown’. De gids? Die praat in het sappigste Rotterdams met de nodige humor. Voor een wandeling die niet alleen je voeten, maat ook je lachspieren in beweging brengt.

2. Delfshaven Wandeling

Een wandeling door Delfshaven is als een reis door de tijd. Dit pittoreske stukje Rotterdam ontsnapte aan de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog en ademt historie. Smalle straatjes, oude scheepswerven en schattige cafés maken dit een perfecte stop om even bij te tanken. Dit kan ook gecombineerd worden met een borrelboot voor de perfecte middag.

3. Wandeling 1940-1945

Tijdens deze wandeling word je meegenomen naar het donkere verleden van Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Verwacht geen saaie geschiedenisles, maar een indrukwekkend verhaal over het bombardement en de wederopbouw van de stad. Een must voor de geschiedenisfanaten onder ons.

4. Rotterdamse Bijnamen Wandeling

Heb je je ooit afgevraagd waarom Rotterdammers hun gebouwen zulke genialen bijnamen geven? Tijdens deze wandeling ontdek je de verhalen achter iconen als ‘De Zwaan’, ‘De Koopgoot’ en ‘De Peperbus’. Waarom dure architecturale namen gebruiken als je het ook gewoon in typisch Rotterdams kunt zeggen?

5. Instagramwalk

Voor de social media-liefhebbers is er de Instagramwalk. Tijdens deze tour neemt een gids je mee langs de meest fotogenieke plekjes van Rotterdam. Je feed zal er nog nooit zo goed uit hebben gezien! En zeg nou zelf, wat is een dagje uit zonder een paar goede kiekjes?

Ontdek Rotterdam met Puur*!

Met Puur* Rotterdam wordt een gewone wandeling een avontuur. Of je nu wil lachen of gewoon mooie plaatjes wil scheten- wij hebben het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Rotterdam roept je!

Jesse is jouw Rotterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Rotterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief