Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

5 redenen om te vergaderen bij Rotterdam View

Vergaderen Rotterdam

Ben je op zoek naar dé perfecte plek om inspirerend en effectief te vergaderen in Rotterdam? Ik heb dé spot voor je: Rotterdam View! Gelegen aan de Boompjes met een panoramisch uitzicht op de Erasmusbrug, het Noordereiland en de futuristische skyline van de Kop van Zuid, is dit echt een vergaderruimte met een Rotterdamse twist. Laat me je vertellen waarom je hier wilt zijn!

 

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

 

1. Adembenemend uitzicht voor creatieve ideeën

Kijk eens naar dat uitzicht! Met zo’n omgeving is het haast onmogelijk om geen briljante ideeën te bedenken. Of het nu gaat om een brainstormsessie of strategische bespreking, Rotterdam View biedt de perfecte setting om tot nieuwe inzichten te komen.

Vergaderen Rotterdam

2. Alle voorzieningen die je nodig hebt

WiFi, flatscreen, flipover – check! Bij Rotterdam View ontbreekt het je aan niets. En als je een boost nodig hebt, kunnen we zelfs een heerlijk ontbijt, lunch of borrel regelen. Zo wordt vergaderen ineens een stuk aangenamer, toch?

Vergaderen Rotterdam

3. Perfect bereikbaar voor iedereen

Met metro, bus en tramhaltes om de hoek bij Leuvehaven, en ruime parkeergelegenheid voor de deur, is Rotterdam View supermakkelijk te bereiken. Geen gedoe, gewoon recht op je doel af.

4. Flexibele opstellingen voor elke gelegenheid

Of je nu een blokopstelling voor 20 personen wilt of een theateropstelling voor 30, bij Rotterdam View maken we het mogelijk. Hier draait het om jouw comfort en gemak.

Vergaderen Rotterdam

5. Betaalbaar en Compleet Arrangement

Van dagdelen tot avondsessies, de prijzen zijn transparant en eerlijk. En als je wilt uitbreiden met een Floating Dinner of een spannende Citygame in Rotterdam, regelen we dat ook graag voor je. Want bij Puur Events draait het om jouw complete ervaring!

Dus waar wacht je nog op? Plan je volgende vergadering, training of workshop bij Rotterdam View en ervaar zelf waarom deze plek perfect is voor jouw team. Neem contact op en laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement in hartje Rotterdam!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief