Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De tofste eventlocaties in Rotterdam

Evenementlocatie Rotterdam

Als je op zoek bent naar een unieke locatie in Rotterdam voor je volgende vergadering, bedrijfsuitje of feest, dan zit je bij Puur* Rotterdam goed. Van vergaderingen met een view tot feestjes in verborgen speakeasy-bars – ik heb de perfecte spots voor jou op een rij gezet!

Leestijd: 5 minuten

Rotterdam View

Voor wie vergaderen niet alleen functioneel, maar ook inspirerend wil maken, is Rotterdam View the place to be. Deze locatie biedt een adembenemend uitzicht op de iconische Erasmusbrug. Of je nu een training borrel of workshop plant, dit uitzicht zal de productiviteit én het moraal gegarandeerd verhogen.

Studio Grounded

Zoek je een locatie waar je écht álles kunt? Studio Grounded is jouw antwoord. Van yoga-sessies en fotoshoots tot TED-talks en creatieve brainstormsessies – het kan hier allemaal. Het beste? De locatie biedt ook een relaxte binnentuin voor de broodnodige pauzes. Parkeren doe je makkelijk in de buurt.

Mooie Boules Rotterdam

Wil je een uitje dat iedereen zich nog lang zal herinneren? Mooie Boules Rotterdam combineert heerlijk eten, drankjes en – jawel jeu de boules! Ideaal voor bedrijfsfeesten. of gewoon een leuke dag met vrienden. Plezier, competitie en lekker eten, allemaal onder één dak.

Spikizi Bar

Stap terug in de tijd en ontdek de charme van deze speakeasy-bar. De Spikizi Bar is dé plek voor een uniek bedrijfsuitje of borrel. Hier kun je leren hoe je je eigen cocktails maakt tijdens een workshop of gewoon genieten van de beste cocktails in een intieme setting.

Café-restaurant Spazio

Vergaderen met uitzicht op de landingsbaan? Dat kan bij Spazio! Deze locatie combineert de charme van een Italiaanse huiskamer met de zakelijke functionaliteit die je zoekt voor jouw vergadering of event.

Maassilo

Deze voormalige graansilo uit 1910 is getransformeerd tot een van de meest veelzijdige evementlocaties in Rotterdam. Of je nu een knallend feest, een congres, of een modeshow wil organiseren, de Maassilo kan het aan. Met haar industriële charme en indrukwekkende zalen is dit een plek waar je gasten versteld van zullen staan.

Blijdorp

Organiseer een bijeenkomst midden in het dierenrijk! Diergaarde Blijdorp biedt unieke ruimtes voor vergaderingen en feesten. Laat je omringen door de natuur en dieren terwijl je werkt aan een succesvolle meeting of een gezellig samenzijn.

Maak het onvergetelijk met Puur* Rotterdam!

Bij Puur* Rotterdam vind je altijd een locatie die past bij jouw wensen. Of je nu iets zoekt voor een klein team of een groot evenement, wij zorgen dat je evenement een groot succes wordt. Zo haal je alles uit je dag én de stad!

Plan je volgende meeting of event op een van deze unieke locaties en laat ons je helpen met het regelen van alles – tot in de puntjes.

Jesse is jouw Rotterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Rotterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief