Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Vergaderlocaties

Op zoek naar een fijne vergaderlocatie in Rotterdam? Wat is voor jou belangrijk bij het kiezen van een vergaderruimte? Veel ruimte of knus? Levendig uitzicht of alle rust? Wij weten precies waar je moet zijn. Een inspirerende omgeving zorgt voor sneller knopen doorhakken en een tevreden gevoel. Vergaderen op Katendrecht, vlakbij Centraal Station of toch liever uitzicht op de Erasmusbrug? Het kan allemaal! Kies uit onderstaande mogelijkheden en verheug je op een effectieve meeting.
2 resultaten
Bekijk Rotterdam View
Rotterdam View

Rotterdam View

  • vanaf 10 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 14,50 per dagdeel
Inspirerend en effectief vergaderen in Rotterdam? Kies dan voor Rotterdam View: onze eigen vergaderlocatie aan de Boompjes! Rotterdam View zorgt voor jouw beste vergadering ooit, maar ook voor een workshop, training of borrel is deze locatie fantastisch.
Bekijk Wicked Grounds
Wicked Grounds

Wicked Grounds

  • vanaf 10 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 27,50 per dagdeel
Wicked Grounds is een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam, met voldoende licht, moderne inrichting en alle faciliteiten dieje wenst voor een meeting. Op steenworp afstand van Rotterdam Centraal en het stadscentrum!

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Rotterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 010-7271205
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons