Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Vergaderen in Rotterdam

Op zoek naar een fijne vergaderlocatie in Rotterdam? Wij weten precies waar u moet zijn.  Een inspirerende omgeving zorgt voor sneller knopen doorhakken en een tevreden gevoel. Vergaderen op Katendrecht, vlakbij het Centraal Station of toch liever uitzicht op de Erasmusbrug? Het kan allemaal! Kies uit onderstaande mogelijkheden en verheug u op een effectieve meeting.

Succesvol vergaderen in Rotterdam

Wat is voor u belangrijk bij het kiezen van een vergaderruimte? Veel ruimte of juist knus? Levendig uitzicht of alle rust? Wij houden altijd rekening met uw wensen. Ook kunt u uw vergadering eenvoudig combineren met een van onze workshops, wandelingen of spellen. Bel ons op 010-7271205, wij helpen u graag op weg!
Rotterdam View

Rotterdam View

Inspirerend en effectief vergaderen in Rotterdam? Kies dan voor Rotterdam View: onze eigen vergaderlocatie aan de Boompjes! Rotterdam View zorgt voor uw beste vergadering ooit, maar ook voor een workshop, training of borrel is deze locatie fantastisch.

vanaf 10 personen

04:00 uur

250,00 per dagdeel

450,00 per dag

SS Rotterdam

SS Rotterdam

Heeft u zeebenen en wilt u eens wat anders voor een vergadering? Kies dan voor één van de meeting rooms op het SS Rotterdam! Een inspirerende vergaderomgeving, voorzien van alle moderne gemakken.

vanaf 10 personen

04:00 uur

365,00 per dagdeel

750,00 per dag

Wicked Grounds

Wicked Grounds

Wicked Grounds is een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam, met voldoende licht, moderne inrichting en alle faciliteiten die u wenst voor uw meeting. Op steenworp afstand van Rotterdam Centraal en het stadscentrum!

vanaf 10 personen

04:00 uur

550,00 per dagdeel

700,00 per dag

Engels

Engels

Vanuit de trein uw volledig verzorgde vergaderruimte in Rotterdam binnenstappen? Dat kan bij deze prachtige locatie in het Groot Handelsgebouw. Geschikt voor zowel grote als kleine bijeenkomsten, makkelijk bereikbaar en voorzien van alle moderne gemakken!

vanaf 10 personen

04:00 uur

350,00 per dagdeel

490,00 per dag

Hotel New York

Hotel New York

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Dit is de plek waar vroeger duizenden landverhuizers, vol hoop op een beter leven, vertrokken naar Noord Amerika.Tegenwoordig kunt u hier sfeervol vergaderen.

vanaf 10 personen

04:00 uur

300,00 per dagdeel

500,00 per dag

Bezig met sorteren...
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam