Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Puur Game Show

De populairste Game Show in Rotterdam van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
Puur Game Show
 • Sensationele Game Show vanuit onze greenscreen studio met AV apparatuur
 • De perfecte manier om aan teambuilding op afstand te doen
 • Hilarische, spectaculaire en interactieve quizrondes!
 • Liever een online event dat op maat voor je wordt gemaakt? Bekijk dan ons Online Event op Maat voor alle personalisatie mogelijkheden!

Waarom is de Puur Game Show in Rotterdam zo goed?

Wij hebben de beste spel-onderdelen van al onze online spellen met elkaar gecombineerd tot de Puur Gameshow! Dit online event is een combinatie van de meest aansprekende onderdelen, zoals rondes uit de Pubquiz, Minute to Win it Challenges, een korte interactieve Muziek bingo en andere ludieke vragen en opdrachten maken deze Puur Game Show spannend en flitsend! 

Puur Events heeft haar eigen studio ingericht tot een gezellige spelomgeving. In deze green screen studio is jullie event dus helemaal in stijl ingericht, feestelijk versierd en aangekleed met bingomolen. Dat wordt genieten!  Tijdens de Puur Game Show ligt de presentatie in handen van een ervaren presentatrice of presentator, die op geheel eigen wijze het spel met de groep speelt

Waar kun je je op verheugen tijdens dit online bedrijfsuitje?

Op een door jullie gekozen tijdstip komen alle collega’s online bij elkaar. De groep verzamelt in de online feestruimte waar feestelijke muziek op de achtergrond draait. Als iedereen ingelogd is komt jullie presentator of presentatrice in beeld en heet iedereen welkom. Eventueel neemt het management nog even het woord voordat de Puur Game Show echt begint.  

Voorafgaand aan het spel vindt contact plaats tussen de presentator en jullie contactpersoon. De inhoud wordt afgestemd en het spel wordt indien gewenst aangepast aan de wensen van jullie contactpersoon. Jullie contactpersoon krijgt een mail met korte uitleg toegestuurd die naar alle deelnemers moet worden doorgestuurd zodat iedereen zonder probleem kan inloggen en de fun meteen kan beginnen. Onze gezellige host zorgt ervoor dat teams worden ingedeeld. De teams kunnen zich voor opdrachten terugtrekken naar hun eigen break-out room en daar de team challenges, andere uitdagingen en breinkrakers oplossen. 

Uiteindelijk zijn alle rondes doorlopen, de antwoorden behandeld, de challenges gespeeld, heeft ieder team gedanst of gezongen. Onze presentator maakt na 90 minuten de balans op en dan zal er duidelijk worden welk team de meeste punten heeft behaald en er vandoor gaat met de eer en de felbegeerde trofee. Missie geslaagd. 

Zie je graag een bepaald onderwerp terugkomen in deze Game Show? Of heb jij zelf een vragenronde in gedachten waarvan je zéker weet dat jouw gezelschap die geweldig gaat vinden? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, wij helpen je graag!

Toch liever een fysiek bedrijfsuitje?

Toch meer behoefte aan een fysiek bedrijfsuitje? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod van fysieke teambuilding activiteiten!  Bij Puur* Rotterdam is er veel mogelijk en doen wij er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
 • Live presentatie vanuit één van onze gezellige studio's
 • Live presentatie van een enthousiaste Show host
 • Online streaming techniek
 • Pubquiz rondes, Minute to Win it Challenges, korte interactieve Muziekbingo en andere ludieke opdrachten
 • Onderdelen zijn voorzien van audio- en/of videofragmenten
 • Prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Online Muziek Bingo
vanaf €19,00 p.p. excl BTW

Online Muziek Bingo

Bingo zoals je het nog nooit hebt gedaan. Meezingen en swingen op bekende muziek knallers zorgt voor een hilarische beleving!
Bekijk Online Muziek Bingo
Bekijk Online Ranking the Company
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Online Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische en manier om elkaar beter te leren kennen!
Bekijk Online Ranking the Company
Bekijk Online Hilarische Bingo
vanaf €19,00 p.p. excl BTW

Online Hilarische Bingo

Bingo zoals je het nog nooit beleefde
Bekijk Online Hilarische Bingo