Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsborrel Show

Een online borrel zoals nooit tevoren! Verbind door samen te lachen en te strijden. Geniet van online teambuilding op z’n best!
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
 • Sensationele online quizshow vanuit een professionele tv-studio
 • Mogelijkheid tot toevoegen op maat elementen zoals een interview of speech
 • Hilarische, creatieve en spannende quizvragen!
 • De perfecte combinatie tussen een online- en offline-ervaring
 • Liever een online event dat op maat voor je wordt gemaakt? Bekijk dan onze Online Event op Maat voor alle personalisatie mogelijkheden!

Waarom is de Bedrijfsborrel Show zo goed?

De Bedrijfsborrel show is een interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis (of kantoor) kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. Stream de show naar je TV of kijk vanaf je computer mee. De show wordt door een professionele show-host gepresenteerd vanuit een professionele studio. Niet alleen wordt de show speciaal voor jullie gedraaid met behulp van een aantal professionele technici, ook een enthousiaste regisseur mag niet ontbreken! Tijdens de show worden de verschillende beelden afgewisseld, zo zie je je collega’s voorbijkomen. Om de show zo interactief mogelijk te houden proberen we altijd twee deelnemers fysiek op locatie uit te nodigen, zij mogen plaatsnemen achter een van de speeldesks en worden op ludieke wijze voor tussentijds commentaar tijdens de spelshow. Liever met iedereen op afstand? Ook dat is mogelijk, dan halen we deze mensen binnen via een aparte livestream en tonen hun op de tv’s in de studio. De Bedrijfsborrel Show is een combinatie van teamwork, muziek, gezelligheid en entertainment! Laat je verassen en breng je online borrel naar een hoger niveau.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit online bedrijfsuitje?

Om de Bedrijfsborrel Show te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een videocommunicatie tool, zoals Zoom. Tijdens de ontvangst volgt een korte uitleg over hoe de deelnemers met hun mobiel kunnen inloggen bij de quiz, waarna de pret gelijk kan beginnen. De showmaster neemt je mee langs verschillende stellingen, vragen en onderwerpen en zorgt dat de stemming er goed in zit! Hoe goed kennen de collega’s elkaar? Tijdens de quiz wordt er tijd gemaakt voor bonus ronde, waarin er een stelling over een van de werknemers wordt gepresenteerd. De deelnemers zien op hen stemkastje 2 of meer werknemers voorbijkomen, wie lacht er bijvoorbeeld het hardst om zijn eigen grappen? De interactieve quiz rondes worden afgewisseld met een interview, een stukje film, of een andere invulling op maat. Het moment om even samen te komen, om terug te kijken of juist vooruit. De show wordt spetterend afgesloten met een gezamenlijke spelronde, waarna het alweer tijd is voor de finaleronde. De twee finalisten zullen op het grote scherm live te zien zijn in de studio, en de strijd voor eeuwige roem en fame barst los. De Bedrijfsborrel Show is gegarandeerd spannend, hilarische en uniek!

Toch liever een fysiek bedrijfsuitje?

Toch meer behoefte aan een fysiek bedrijfsuitje? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod van fysieke teambuilding activiteiten!  Bij Puur* Rotterdam is er veel mogelijk en doen wij er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 50 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
 • Bedrijfsborrel decor
 • Energieke Presentator
 • Online streaming techniek
 • Volledig te customizen Video
 • Video- en Audio techneut
 • Overal producer en co-assistent
 • Professionele audo en video vormgeving

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Puur Game Show
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Puur Game Show

De populairste Game Show in Rotterdam van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Bekijk Puur Game Show
Bekijk Online Muziek Bingo
vanaf €19,00 p.p. excl BTW

Online Muziek Bingo

Bingo zoals je het nog nooit hebt gedaan. Meezingen en swingen op bekende muziek knallers zorgt voor een hilarische beleving!
Bekijk Online Muziek Bingo
Bekijk Online Ranking the Company
vanaf €24,00 p.p. excl BTW

Online Ranking the Company

Wie kent zijn collega’s het beste? Een hilarische en manier om elkaar beter te leren kennen!
Bekijk Online Ranking the Company