Combineer en bespaar
méér activiteiten, méér voordeel
De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor uw groep
Zonder zorgen en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Stageplaatsen

Puur* Events organiseert sinds 1996 onvergetelijke bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en maatwerkevenementen. Onze kantoren zitten hartje Amsterdam aan het Spui en in Utrecht zitten we pal aan de Oudegracht. Maak hier kennis met ons team (filmpje). Wil je stage lopen bij het leukste evenementenbureau van Nederland? Wij zijn op zoek naar:

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn we op zoek naar gemotiveerde HBO- stagiaires voor een periode van minimaal 20 weken. Puur Events is een snelgroeiend evenementen bureau met verschillende specialisaties; maatwerkevenementen, bedrijfsuitjes, feesten, meetings en teamtrainingen. De bedrijfsuitjes tak differentieert zich door haar locale aanwezigheid in de grote steden, waardoor de beste/kwaliteit verhouding aan onze klanten gegarandeerd kan worden. De bedrijfsuitjes tak van Puur Events biedt een stageplaats als event planner, waarbij voornamelijk jouw sales-, marketing- en organisatietalent zal worden aangesproken. In grote mate van zelfstandigheid zullen dagelijks verschillende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Eigen initiatief en medewerkerstevredenheid zijn hierbij voor Puur Events belangrijke waarden. Vereisten: Volledige toewijding om groeidoelstelling te behalen door het organiseren van onvergetelijke belevenissen van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarbij de stagiaires zich voornamelijk zal richten op het “Ad Hoc“ segment. Werkzaamheden als het standaardiseren van succesformules, het bijhouden van websites en organisatie van onze vaste arrangementen zijn hierbij jouw hoofdtaken. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden. Je moet goed kunnen werken in een klein team, waarbij jouw communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen belangrijke competenties zijn. Ook zullen je schriftelijke communicatie vaardigheden getest worden met het schrijven van webteksten en offertes en zal je gestructureerd moeten kunnen werken kijkend naar het grote aantal kleine klantprojecten die je moeten managen. Wij bieden:
  • Een leerzame stage waarbij inzicht in het volledige evenementenproces wordt gegeven
  • Diverse werkzaamheden
  • Jong en enthousiast team
  • Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Actieve stagebegeleiding
  • Stagevergoeding
Enthousiast? Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met foto en CV, welke je kunt richten aan info@puurevents.nl
Heeft u vragen?
Puur Rotterdam
Bel ons op 010-7271205
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Chat met ons
Begin met chatten
Nieuwste stageplaatsen
Gemotiveerde HBO- stagiaires
Geplaatst op: 15 maart 2017
Top

Contact

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Puur Rotterdam

Neem contact met ons op

Bel ons op 010-7271205

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Op dit moment zijn wij 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag en zondag

Gesloten

Adres

  • Puur Rotterdam
  • Boompjes 412
  • 3011 XZ Rotterdam
Hulp nodig?
Puur Rotterdam
Puur Rotterdam

Puur Rotterdam