Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Evenementenbureau in Rotterdam

Ben je op zoek naar een evenementenbureau in Rotterdam en omgeving? Zoek dan niet verder! Puur Events is gespecialiseerd in bedrijfs- en personeelsfeesten, evenementen op (eigen) locatie en online events. Daarnaast organiseren wij ook de beste uitjes in Rotterdam. Welk evenement mogen we voor jou organiseren?

Evenement organiseren in Rotterdam

Rotterdam staat niet alleen bekend om de Euromast, de Erasmusbrug en de markthallen. Nee, Rotterdam staat ook bekend om haar kunst, architectuur en het eten. Rotterdam is de perfecte plek om jouw event te organiseren. Of het nu gaat om een groot personeelsfeest van 700 man, of een gezellige teambuildingsactiviteit met een groepje van 10: in Rotterdam moet je zijn! Wij organiseren het perfecte event voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat voor events organiseren wij?

Je kunt bij ons terecht voor evenementen op (eigen) locatie, personeelsfeesten, relatie evenementen en zelfs online evenementen. Welk evenement wil je organiseren? Wij regelen het voor je! Zo hebben we voor de 375 gasten van de Oosterberg Groep een feest op eigen locatie georganiseerd waarin we een functionele bedrijfsloods hebben omgetoverd tot een Winter Wonder Paradijs! Maar ook voor Akzonobel hebben we een fantastisch bedrijfsuitje georganiseerd waarbij 100 medewerkers van verschillende nationaliteiten met elkaar hebben samengewerkt aan één groot schilderij. Wil je weten wat wij nog meer hebben georganiseerd? Neem rustig een kijkje tussen onze cases

Evenementenbureau inschakelen?

Wil jij een evenement organiseren maar weet je niet waar je rekening mee moet houden? Of heb je gewoonweg de tijd niet om alles uit te zoeken? Laat ons je dan helpen. Wij van Puur Events staan voor je klaar. Door een evenementenbureau in te schakelen, geef je het geregel en de stress uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van het event! Welk event mogen wij voor jou organiseren? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Hoe gaan we te werk?

Het begint allemaal met een idee. Een wens. Een droom. Voor een onvergetelijk event. Wij regelen het voor je! Tijdens een persoonlijk gesprek vertel je ons jouw wensen en dromen om dit event onvergetelijk te maken. Onze experts zetten alles op alles om daar nóg een schepje bovenop te doen. Jij vertelt ons jouw ideeën en wij gaan aan de slag! Wat is jouw idee?

Waarom kiezen voor Puur Events?

Waarom zou je kiezen voor Puur Events? Wij zorgen voor verbinding en blije gezichten. De dag is geslaagd als iedereen met een grote glimlach naar huis gaat. Daar zorgen wij voor. Onze ervaren experts organiseren het event van je leven. Altijd op maat: passend bij jouw gelegenheid, doelgroep, organisatie en budget. 

Evenementenlocaties in Rotterdam

Wij organiseren ruim 260 verschillende uitjes in Rotterdam. Ontdek de stad tijdens het herken de mol spel, of combineer muziek met heerlijk eten bij JACK Rotterdam bij de historische Hofbogen. Wil optimaal gebruik maken van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft? Kies dan voor een walking & floating dinner waarbij je verrassende straatjes en de prachtige Maas kan zien: zowel te voet als per boot. Dit leuke uitje combineren we met een heerlijk diner. Iedere gang krijg je in een ander Rotterdams restaurant. Zo is het uitje dynamisch en afwisselend. Samen met een echte local ontdek je alle verhalen van het Rotterdam van toen, nu en de toekomst. Verheug jij je al op het uitje? 

Aanbod en activiteiten van Puur Events Rotterdam

Wij hebben een uitgebreid aanbod van activiteiten en uitjes in Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan het CSI spel waarbij er een gruwelijke moord is geweest. Aan jouw team de taak om de zaak op te lossen! Wie is het slachtoffer? Hoe lang ligt het lichaam er al? Wat is de doodsoorzaak? Dit spel is perfect voor teambuilding. Met een flinke dosis gezelligheid is dit een leuk personeelsuitje!

De medewerkers van de Gemeente Rotterdam waren enthousiast: “We hebben een hele leuke middag gehad waarin wij vragen moesten oplossen om tot een oplossing te komen. Wie had de moord gepleegd? Dit is echt aan te raden voor groepen die een uitje willen in Rotterdam.”

Alles voor jouw perfecte event: van bedrijfsfeest tot stadswandeling

Kortom: bij Puur Events helpen wij je graag bij het organiseren van het perfecte event. Of het nu gaat om een personeelsfeest of een stadswandeling: wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Evenementenbureau in een andere stad?

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje, arrangement, workshop of een ander onvergetelijk uitje in een andere stad? Puur* Events organiseert al het eerder genoemde en meer in Amsterdam, Utrecht en Den Haag! Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact op en laat je inspireren door onze experts. Ons team zit in elke stad klaar om het perfecte bedrijfsuitje of teambuildingsdag voor jou en je gezelschap te organiseren.