Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Studio Grounded

Ontdek Studio Grounded: De ideale evenementenlocatie in Rotterdam.
Studio Grounded
Studio Grounded
Studio Grounded
Studio Grounded
Studio Grounded

Studio Grounded is de perfecte locatie in Rotterdam voor een veelzijdigheid aan evenementen en activiteiten. Ze bieden de flexibiliteit om zowel zakelijke als creatieve bijeenkomsten te faciliteren. Of je nu een training, vergadering, borrel, fotoshoot, videoproductie, podcastopname, productpresentatie, interview, TED-talk, yoga- of sportsessie organiseert, bij Studio Grounded ben je aan het juiste adres.

Faciliteiten

De locatie is geschikt voor maximaal 100 staande gasten en 26 zittende gasten, waardoor het ideaal is voor zowel intieme als grotere bijeenkomsten. Tijdens je evenement kun je gebruik maken van de gedeelde binnentuin voor een ontspannen pauze. Studio Grounded is niet geschikt voor minder validen. Ze zijn exclusief te huur, zodat je altijd de volledige ruimte tot je beschikking hebt. Voor jouw gemak zijn er vijf laadpalen rondom het gebouw en kun je parkeren tegen een tarief van €1,98 per uur.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Studio Grounded is uitstekend. Het is slechts 15 minuten reizen vanaf Rotterdam Centraal Station, en je kunt de locatie makkelijk bereiken met de bus (lijnen 66 en 163) en tram (lijnen 25, 2, 20 en 12). Voor fietsers is er een goede aansluiting met de OV-fiets.

Catering mogelijkheden

De catering kan verzorgd worden door de buurtkeuken op de begane grond of door Studio Grounded hun vaste cateraar, Public Food. Meer informatie hierover vind je op hun website. Bovendien hebben ze een professionele huisvideograaf beschikbaar om je evenement vast te leggen, zodat je deze bijzondere momenten kunt bewaren en delen.

Studio Grounded in Rotterdam is de ideale plek voor jouw volgende evenement. Voor meer informatie en boekingen, neem gerust contact op met Puur* Rotterdam. Laat ons jouw evenement tot een succes maken in een inspirerende en goed uitgeruste omgeving!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Ruime en veelzijdige locatie
  • Faciliteiten als gedeelde binnentuin, laadpalen
  • Cateringmogelijkheden

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Rotterdam View
vanaf €300,00 p.p. excl BTW

Rotterdam View

Inspirerend en effectief vergaderen met uitzicht op de Erasmusbrug
Bekijk Rotterdam View
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Rotterdam

Bij Mooie Boules Rotterdam krijg je een unieke ervaring vol plezier, heerlijk eten en een fantastische sfeer!
Bekijk Mooie Boules Rotterdam

Blijdorp

Een bijzondere locatie in hét dierenrijk van Nederland
Bekijk Blijdorp