Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

JACK

Combineer muziek met nog een element dat mensen samenbrengt: goed eten en je hebt een plek zoals JACK Rotterdam.
JACK
JACK
JACK
JACK
JACK

Waarom is JACK zo’n goede feestlocatie?

Nabij het centrum van Rotterdam vind je JACK, gevestigd in de historische Hofbogen. Vroeger een spoorwegviaduct, en nu een plek voor creatievelingen, ondernemers en heerlijk eten en drinken. Wanneer je de prachtige locatie binnenloopt zie je boven de entree in neon letters de tekst: Our House is Your House. JACK is het eerste restaurant waar de geschiedenis van 30 jaar dance cultuur centraal staat. De naam JACK is dan ook gebaseerd op de house classic: In the beginning there was JACK. De tekst van dit bekende nummer belichaamt perfect de filosofie van JACK Rotterdam: Muziek verbindt mensen. Muziek creëert een gevoel van saamhorigheid en positiviteit. Combineer muziek met nog een element dat mensen samenbrengt: goed eten en je hebt een plek zoals JACK Rotterdam. de perfecte feeslocatie in Rotterdam

JACK is een unieke locatie die volop mogelijkheden biedt voor het perfecte (business) evenement. Of het nu een zakelijk diner is, een vergadering of een bedrijfsuitje, bij JACK kunnen we de locatie zo vormgeven dat het perfect aansluit bij jouw wensen.
JACK heeft ruimte voor 150 personen zittend en tot 350 personen staand. De locatie beschikt over flipovers, een beamer, een scherm, geluidsapperatuur, professionele verlichting, een podium, een DJ booth en een microfoon. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie en JACK is makkelijk te bereiken zowel met de auto als met het OV (5 min loopafstand van centraal station).

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 04:00 uur
  • Prijs op aanvraag

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Spikizi Bar
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Spikizi Bar

Welkom bij Spikizi Bar in Rotterdam, dé perfecte setting voor uw volgende bedrijfsuitje, feest of evenement in de Maasstad!
Bekijk Spikizi Bar
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Rotterdam

Bij Mooie Boules Rotterdam krijg je een unieke ervaring vol plezier, heerlijk eten en een fantastische sfeer!
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
Bekijk Mooie Boules Delft
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Delft

Mooie Boules Delft betovert je met zijn unieke karakter. Deze locatie biedt ruimte voor verschillende groepsgroottes en creëert de ideale sfeer om te eten, te spelen, borrelen én jeu de boulen.
Bekijk Mooie Boules Delft