Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Spikizi Bar

Welkom bij Spikizi Bar in Rotterdam, dé perfecte setting voor uw volgende bedrijfsuitje, feest of evenement in de Maasstad!
Spikizi Bar
Spikizi Bar
Spikizi Bar

Wat maakt de Spikizi Bar zo bijzonder?

Voor het ontstaan van de Spikizi Bar in Rotterdam duiken van de geschiedenisboeken in. In de Amerikaanse staat Pennsylvania werden in 1880 de kosten voor een barvergunning abrupt verhoogd van $50 naar $500. De meeste barren verdwenen, maar een aantal bleven in het geheim bestaan. Om ervoor te zorgen dat de politie niet gealarmeerd werd, werden de gasten stil gehouden door de eigenaren met de volgende zin: “Shhh.. Speak easy boys, speak easy”. Deze geheime barren staan sindsdien bekend als speakeasies.

De Spikizi Bar heeft wel een alcoholvergunning en is een populaire cocktailbar in een zijstraat van de Witte de Withstraat. Zeven dagen per week kun je terecht voor de bestseller, de white chocolate pornstar, maar ook kun je je laten verrassen door een van de vele, niet-alledaagse cocktails van de uitgebreide menukaart. Daarnaast kun je bij Spikizi leren hoe je zelf je favoriete cocktail maakt tijdens een cocktail workshop. Je leert drie verschillende cocktails te maken, elke cocktail wordt uitgelegd en voorgedaan door een ervaren bartender waarna het aan jou is. Uiteraard mag je daarna ook je zelfgemaakte cocktail opdrinken.

Naast een cocktailworkshop is Spikizi Bar een uitstekende locatie voor diverse feesten, borrels en bedrijfsevenementen. De bar is uitgerust met een DJ-Booth en een groot projectiescherm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met Puur* Rotterdam en bespreek alle mogelijkheden met de Puur* Rotterdam experts!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 20 personen
  • 02:00 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Verschillende activiteiten en spellen
  • Diner mogelijkheden
  • DJ-booth en groot projectiescherm

Beoordeling van onze klanten

Bekijk By Ami Urban Bistro Rotterdam
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

By Ami Urban Bistro Rotterdam

Bekijk By Ami Urban Bistro Rotterdam
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Rotterdam

Bij Mooie Boules Rotterdam krijg je een unieke ervaring vol plezier, heerlijk eten en een fantastische sfeer!
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
Bekijk Mooie Boules Delft
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Delft

Mooie Boules Delft betovert je met zijn unieke karakter. Deze locatie biedt ruimte voor verschillende groepsgroottes en creëert de ideale sfeer om te eten, te spelen, borrelen én jeu de boulen.
Bekijk Mooie Boules Delft
Bekijk Pubquiz Dinerspel
vanaf €54,50 p.p. excl BTW

Pubquiz Dinerspel

Speel tussen de gangen door onze uitdagende Pubquiz dinerspel in Rotterdam met rondes over o.a. popmuziek, sport, televisie en vele andere thema's.
Bekijk Pubquiz Dinerspel
Bekijk Popquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Popquiz

Test je popmuziekkennis tijdens deze gezellig interactieve Popquiz in Rotterdam!
Bekijk Popquiz
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Ontdek het prachtige de Maasstad met een walking dinner in Rotterdam door wandelingen van restaurant naar restaurant. Drie gangen bij verschillende restaurants.
Bekijk Walking Dinner