Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Restaurant-Café oKay

Speciale Momenten Creëren bij Restaurant-Café oKay!
Restaurant-Café oKay
Restaurant-Café oKay
Restaurant-Café oKay

Wat maakt Restaurant-Café oKay zo uniek?

Het vernieuwde interieur van restaurant-café oKay biedt een stijlvolle en eigentijdse setting voor elke gelegenheid. Van oudsher was dit gebied het centrum van handel en nijverheid. Het Entrepotgebouw ‘De Vijf Werelddelen’ uit 1897 herinnert aan roemruchte tijden, met pakhuizen die vroeger werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. De gevels, de gietijzeren kolommen en oude hijskranen zijn nog herinneringen uit deze tijd. Tegenwoordig is dit sfeervolle pakhuis een bruisende plek om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Of je nu op zoek bent naar een plek om te lunchen, borrelen of dineren, oKay biedt voor elk moment van de dag de perfecte sfeer. De serre, cafégedeelte en terras bieden verschillende mogelijkheden voor vergaderingen, recepties, borrels en diners. Gasten kunnen genieten van de sfeervolle en het prachtige uitzicht op de Maas terwijl ze zakelijke bijeenkomsten bijwonen.

Welke bedrijfsuitjes zijn geschikt voor deze locatie?

Restaurant-Café oKay biedt diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes die zeker indruk zullen maken op uw collega’s en relaties. Onze speciaal georganiseerde Walking Dinners zijn een uitstekende manier om culinair te genieten terwijl uw team van de ene naar de andere mooie locatie wandelt in de stad. Daarnaast biedt het Floating Dinner een unieke ervaring waarbij u dineert op het water bij drie verschillende restaurants, wat zorgt voor een onvergetelijke avond. Deze activiteiten zijn perfect voor teambuilding of om een succesvol jaar te vieren, en maken elk bedrijfsuitje bij Restaurant-Café oKay bijzonder en memorabel.

Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn voor een bedrijfsuitje op deze locatie? Neem dan contact met ons op!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Privé ruimte
  • Verschillende diner mogelijkheden
  • Eigen terras
  • Lunch, borrel of diner

Beoordeling van onze klanten

Bekijk Spikizi Bar
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Spikizi Bar

Welkom bij Spikizi Bar in Rotterdam, dé perfecte setting voor uw volgende bedrijfsuitje, feest of evenement in de Maasstad!
Bekijk Spikizi Bar
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Rotterdam

Bij Mooie Boules Rotterdam krijg je een unieke ervaring vol plezier, heerlijk eten en een fantastische sfeer!
Bekijk Mooie Boules Rotterdam
Bekijk Mooie Boules Delft
vanaf €0,00 p.p. excl BTW

Mooie Boules Delft

Mooie Boules Delft betovert je met zijn unieke karakter. Deze locatie biedt ruimte voor verschillende groepsgroottes en creëert de ideale sfeer om te eten, te spelen, borrelen én jeu de boulen.
Bekijk Mooie Boules Delft
Bekijk Walking Dinner
vanaf €59,50 p.p. excl BTW

Walking Dinner

Ontdek het prachtige de Maasstad met een walking dinner in Rotterdam door wandelingen van restaurant naar restaurant. Drie gangen bij verschillende restaurants.
Bekijk Walking Dinner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

De beste manier om Rotterdam te ontdekken? Varend natuurlijk! Vaar van restaurant naar restaurant met een Floating dinner in Rotterdam.
Bekijk Floating Dinner
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Vragen over geografie, popmuziek, sport, televisieseries en geschiedenis: tijdens de Pubquiz in Rotterdam komt alles voorbij!
Bekijk Pubquiz