Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat te doen in Rotterdam met een groep?

Groep

Ben je op zoek naar een dag vol plezier en avontuur in Rotterdam? Puur* Rotterdam biedt de perfecte mix van activiteiten voor elk type groep. Hier zijn enkele van de meest fantastische opties voor jouw volgende groepsuitje! 

Leestijd: 3 minuten

Groepsactiviteit op maat organiseren

Puur* Rotterdam zorgt ervoor dat je groepsuitje op maat wordt georganiseerd. Wat dacht je van een compleet dagprogramma waarin je de stad op verschillende manieren ontdekt? Kies bijvoorbeeld voor Het Beste van Rotterdam arrangement, waar je de stad vanuit de lucht, het water en vanaf de grond ervaart . Of ga je voor een actievere invulling met een stadsspel zoals Herken de Mol.

Groepsactiviteit met lunch of diner

Na een actieve dag moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden! Puur* Rotterdam biedt geweldige opties zoals een Floating Dinner, waarbij je op een boot langs verschillende restaurants vaart voor een compleet diner op het water. Of kies voor een Walking Dinner, waarbij je al wandelend door Rotterdam van restaurant naar restaurant gaat.

De leukste groepsactiviteiten in Rotterdam

Wat dacht je van een potje Bubble Voetbal in het park, waar jij en je collega’s gegarandeerd in een deuk liggen? Of een creatieve workshop zoals de Positiviteitstraining of een Schilderworkshop. Wil je het liever sportief? Ga dan voor een spannend Expeditie Robinson aan de Kralingse Plas. En voor een meer relaxed programma kun je altijd kiezen voor een stadswandeling met gids om het authentieke Rotterdam te ontdekken.

Wat je ook kiest, bij Puur* Rotterdam is er altijd wel iets dat past bij jouw groep en budget. Neem contact op en laat het regelwerk aan ons over, terwijl jij de voorpret beleeft!

Jesse is jouw Rotterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Rotterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief