Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Tips en ideeën om van jouw jubileumfeest een knaller te maken

Jubileumfeest

Een jubileumfeest organiseren? Dat vraagt om creativiteit, sfeer en natuurlijk… een flinke dosis plezier! Of het nu een 10-jarig, 25-jarig of zelfs 50-jarig bedrijfsjubileum is, Puur* Events zorgt voor een feest dat je collega’s nooit zullen vergeten. Hier zijn wat tips en ideeën om jouw jubileum onvergetelijk te maken. 

Leestijd: 

1. Themafeest: geef het een twist

Wat dacht je van een uniek themafeest? Denk aan een retro’s 80’s disco party, een Casino feest of een glamorous Great Gatsby avond. Puur* Events kan het allemaal voor je regelen, inclusief decor, entertainment en zelfs dresscode tips.

2. Locaties, locatie, locatie

Wil je het groots aanpakken? Overweeg een feest op je eigen terrein. Dit creëert een persoonlijke setting en met de Werkkostenregeling kun je zelfs kosten besparen! Puur* Events kan jouw parkeerplaats of kantine omtoveren tot een echte feestlocatie.

3. Entertainment op maat

Je kunt het zo gek maken als je wil: van live bands en DJ’s tot vuurwerkshows of zelfs een reuzenrad op het terrein. Wat dacht je van een Pubquiz, dinerspel of teambuilding activiteit om het ijs te breken? Puur* biedt een scala aan entertainmentopties, inclusief workshops en spectaculaire dinershows.

4. Creatieve workshops

Voor een speelsere touch, waarom niet een culinaire of creatieve workshop? Van cocktailshaken tot schilderen, bij Puur* kun je terecht voor activiteiten die net dat extra beetje interactie en plezier toevoegen aan het feest.

Workshop schilderen

5. Sfeervol diner

Sluit je jubileum af met een chique dinershow of een heerlijk diner op locatie. Wij bieden verschillende dinerconcepten aan, van walking dinners tot uitgebreide gala diners met entertainment tussen de gangen door.

6. Personaliseer je feest

Het draait allemaal om het verhaal van jouw bedrijf. Voeg persoonlijke details toe zoals een presentatie met hoogtepunten door de jaren heen, een fotobooth met props of zelfs een videoboodschap van klanten en medewerkers.

Foto workshop

7. Spetterende afsluiting van je jubileumfeest

Een jubileumfeest eindigt het beste met een klapper. Een lichtshow, vuurwerk of een surprise act geeft dat wow-effect waar je gasten nog lang over zullen napraten.

Maak het onvergetelijk met Puur*! 

Puur* is jouw go-to partner voor een op maat gemaakt jubileumfeest, van de kleinste details tot de grootste finale! Klaar om te brainstormen? Neem contact op en maak van je bedrijfsjubileum een onvergetelijke mijlpaal.

Jesse is jouw expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Rotterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief