Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Themafeesten bij Puur*- Ga all-in met het Wild Wild West Feest!

Bij Puur* Events pakken we graag uit, zeker als het om themafeesten gaat. Van de roaring twenties tot aan een sprookjesachtige winter wonderland, wij hebben het allemaal in huis. Maar laten we eerlijk zijn, niets is zo ruig, wild en onvergetelijk als ons Wild Wild West Feest. Of je nu klaarstaat voor een shoot-out of gewoon in stijl wilt proosten met je cowboyhoed op: dit feest is de perfecte mix van avontuur, gezelligheid en een flinke scheut western-romantiek. Yee-haw!

Leestijd: 4 minuten

Wild Wild West Feest – Ride ‘Em Cowboy!

Bij binnenkomst word je verwelkomd door onze saloon girls en cowboys, en voel je meteen de sfeer van het Wilde Westen. Denk aan klapperpistolen, strobalen en natuurlijk een mechanische rodeostier die wacht op zijn volgende slachtoffer—uhm, ik bedoel, dappere cowboy. Geloof me, die stier heeft nog nooit zo’n show gehad.

Tijdens het feest kun je genieten van een BBQ zoals ze die in het wilde westen deden, met sappige steaks en borrelhapjes waar je laarzen bij aflikt. En vergeet niet de line dancecompetitie, waar iedereen, zelfs de stijfste bankzitter, zijn innerlijke cowboy loslaat.

Themafeest van Puur*? Wij regelen het van A tot Z

Natuurlijk is het Wild Wild West Feest maar één van onze top themafeesten. Ben je meer van de glitter en glamour? We got you! Of toch een sportieve activiteit zoals een Aprés-ski of een James Bond Feest? Jij vraagt, wij draaien. Puur* Events zorgt ervoor dat jouw feestje geen standaard ‘borrel met bitterballen’ wordt, maar een ervaring die nog lang in de roos blijft hangen.

Andere top themafeesten bij Puur:

  • Après-ski feest – Wintersport vibe zonder kou, en met warme drankjes.
  • Tropisch feest – Hula-hoops en cocktails: het ultieme zomergevoel.
  • Great Gatsby feest– Dress up, Gatsby style!
  • Proud to be fout – Lekker fout, maar oh zo goed.

Waarom voor Puur* kiezen?

Of je nu voor het Wilde Westen gaat of liever met een tropische cocktail in je hand staat, wij verzorgen alles van aankleding tot entertainment. Jij hoeft alleen maar te genieten, en misschien nog wat meedoen aan de rodeostier-competitie (succes!). Geen stress, geen gedoe, alleen maar lol en heel veel thema-vibes.

Dus, waar wacht je op? Stof je cowboylaarzen af, zet je hoed recht en galoppeer naar het leukste themafeest van het jaar. Het Wilde Westen wacht op je!

Jesse is jouw expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden– dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Utrecht en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief