Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding activiteiten in Rotterdam: een dag vol actie & lol!

Beeld je in: je stapt ’s ochtends uit bed en weet dat je vandaag niet zomaar een dag in Rotterdam tegemoet gaat. Nee, vandaag staat in het teken van actie, avontuur en vooral heel veel plezier! Of je nu met collega’s, vrienden of familie bent, Rotterdam biedt een scala aan sportieve teambuilding activiteiten die je dag onvergetelijk maken. Hier zijn een paar topactiviteiten die je niet wilt missen!

Leestijd: 4 minuten
Geschreven door: Jesse Schotanus

Expeditie Robinson in het Park

Ben jij klaar om je innerlijke overlever naar boven te halen? Expeditie Robinson in het Park in Rotterdam is dé activiteit voor degenen die van een uitdaging houden. Overleven in de Hollandse jungle, oftewel het park, is niet simpel, maar met teamwork en een gezonde dosis doorzettingsvermogen kom je er wel. Stel je voor dat je met je team door een woud vol beproevingen moet navigeren. Wie heeft de beste tactiek? Wie is het slimst? Wie heeft de meeste wilskracht? Dit uitje is actief, verbindt teams en zorgt ervoor dat iedereen zijn sterkste kanten kan laten zien. Een uitje waar je nog lang over napraat!

Zeskamp: Teambuilding tot de max

Klaar voor een sportief dagje in de Maasstad? Trotseer de stormbaan, ga de strijd aan tijdens touwtrekken en ga voor de winst tijdens de kruiwagenrace! Een Zeskamp is uitermate geschikt voor teambuilding. Alle sporten en spellen testen en verbeteren de onderlinge relaties in je team. Leuk en nuttig dus! Of je nu op het strand, in een stadspark of op een open veld wilt strijden, wij organiseren het op maat voor jou. Kies je favoriete locatie en wij zorgen dat de juiste materialen klaarstaan. Na de uitleg kan je meteen aan de bak. Drie uur lang ga je de strijd aan met je team, buiten adem? Puf even uit, neem een slok water en sleep je team naar de finish. Welk team gaat naar huis met de beker?

Highland Games in Rotterdam

Beleef een Schotse strijd op Hollandse bodem met de Highland Games in Rotterdam! Teambuilding op z’n Schots in Rotterdam. Ja, dat kan! Samen met vrienden of collega’s test je elkaars intelligentie, behendigheid en oerkrachten. De Highland Games zijn perfect te combineren met een bier- of whiskyproeverij of een stevige BBQ sessie. Hijs je in een kilt en zet je fanatieke gezicht op! De Highland Games zijn geheel naar wens in te vullen. Van wijnvaten rollen tot hoefijzer werpen, van spijkerbroekhangen tot boogschieten: kies je favorieten en wij regelen de rest. De fysieke uitdagingen worden afgewisseld met behendigheidsspellen als skilat lopen, mega jenga en de human knot. Wie blinkt er uit?

Teambuilding Rotterdam

Drakenboot Varen

Teambuilding met een actieve vaarbeleving op de Rotterdamse wateren. Deze 12 meter lange, smalle boot met trotse drakenkop gaat je het uitje van je leven bezorgen. Samenwerken is een must, want de trommelaar bepaalt het ritme waarop je roeit. Ideaal voor teambuilding! We ontvangen je aan het water waar onze spelmaker instructies geeft. Na wat oefenen met de techniek ga je het water op. Geniet van het prachtige uitzicht op de stad en de samenwerking met je team. Met een groot gezelschap? We zorgen voor meerdere boten en een wedstrijd!

Teambuilding Rotterdam

Kasteelspelen Rotterdam

Waan je in de middeleeuwse strijd tijdens de Kasteelspelen van Puur Rotterdam. Dol op de Middeleeuwen? Boek dan onze Kasteelspelen! Ga terug in de tijd en voel je een ridder tijdens een authentiek toernooi. Bouw samen met je team een katapult en toon je talent tijdens hoefijzer werpen. Op een prachtige locatie verwelkomen onze spelmakers je. Hul je in een middeleeuws outfit en na een korte uitleg ben je klaar om te gaan! Verdien gouden munten met de spelen en vecht jezelf naar de overwinning. Sluit af met een kasteelbarbecue of diner.

Conclusie

Of je nu houdt van avontuurlijke uitdagingen, sportieve competities of een historische twist, Rotterdam biedt het allemaal. Neem contact op met Puur Rotterdam en plan jouw perfecte sportieve dag in deze bruisende stad. Wedden dat je nog lang nageniet?

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief