Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ontdek Rotterdam op zijn best: Walking & Floating Dinner, Rondvaart Diner & meer!

Bootarrangement in Rotterdam, varen, boottocht

Stel je voor: je bent in het bruisende hart van Rotterdam, omringd door indrukwekkende architectuur, levendige straten en de iconische Maas. Dat klinkt al goed, toch? Nou, het wordt nog beter! Bij Puur Rotterdam bied ik je uitjes die deze stad echt tot leven brengen. Van een Walking & Floating Dinner tot een Rondvaart Diner, een ontspannen tocht op de Borrelboot, of een gezellige BBQ Boot-avond – ik regel het allemaal! Klaar voor een onvergetelijk avontuur in Rotterdam? Lees verder en ontdek waarom je deze uitjes niet mag missen!

Leestijd: 3 minuten

Geschreven door: Jesse Schotanus

Walking & Floating Dinner: de perfecte mix

Waarom is het Walking & Floating Dinner zo goed? Nou, je krijgt letterlijk het beste van beide werelden – te voet en vanaf het water. Begin met een heerlijk voorgerecht in een top restaurant, maak een mooie wandeling door de stad met onze enthousiaste gids en stap dan aan boord van een watertaxi voor een spectaculaire tocht over de Maas. Eindig de avond met een verrukkelijk dessert in een ander restaurant. Elke gang op een nieuwe locatie zorgt voor een dynamische en smakelijke ervaring. Speciale wensen? Geen probleem, alles is aanpasbaar!

Rondvaart Diner: dineren op de Maas

Stel je voor: de zon gaat onder, de skyline van Rotterdam verlicht de horizon en jij geniet van een heerlijk diner aan boord van een sfeervol schip. Klinkt als een droom, toch? Dat is het Rondvaart Diner! Ideaal voor zakelijke diners, informele teamuitjes of een gezellige avond met vrienden. Wij zorgen voor een passend schip, een heerlijk menu naar keuze en topservice aan boord. Jij hoeft alleen maar te genieten van het uitzicht en het gezelschap.

Borrelboot: borrelen met een view

Zin in een borrel, maar dan net even anders? Stap aan boord van de Borrelboot! Bestel een drankje aan de bar, klets bij met je favoriete mensen en geniet van de Rotterdamse skyline die aan je voorbij glijdt. Erasmusbrug, De Rotterdam, Euromast – je ziet het allemaal terwijl je lekker borrelt. Wij regelen alles, van de drankjes tot eventueel entertainment. Gewoon instappen en genieten!

Ontdek Rotterdam
Geniet van een hapje en drankje met een geweldig uitzicht

BBQ Boot: smullen op het water

Wat is er beter dan barbecueën? Barbecueën op het water natuurlijk! Op de BBQ Boot combineer je de beste onderdelen van een zomerse avond: lekker eten, goede drankjes en fantastisch gezelschap, allemaal met het prachtige decor van de Rotterdamse wateren op de achtergrond. Vegetarisch of visliefhebber? Geen probleem, wij passen het menu aan jouw wensen aan. Proost op het goede leven en geniet!

Ontdek Rotterdam
Met het warme weer is dit op en top genieten

Op- en afstappen in Rotterdam

Maak je geen zorgen over de logistiek. Wij zorgen dat je wordt opgepikt en afgezet waar het jou uitkomt. In Rotterdam zijn er diverse opstapplaatsen en wij kennen de mogelijkheden als onze broekzak. Zo houden we de kosten laag en het gemak hoog.

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring in Rotterdam? Of je nu kiest voor een Walking & Floating Dinner, een Rondvaart Diner, de Borrelboot, of de BBQ Boot – ik zorg dat je geniet van elk moment. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat het Rotterdamse avontuur beginnen!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief