Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Ontdek Rotterdam op twee wielen. Mijn fietstips voor jou! 

Rotterdam is mooi. Rotterdam is éxtra mooi op de fiets! Hier vier tips om samen te genieten van de coolste stad van Nederland. Zomaar op stap of een spannend bedrijfsuitje? Deze tips maken je dag af! Ik heb een leuke selectie voor je gemaakt. Wandelend waai je weg. Fietsen is beter.

Allereerst de fiets. Hoe regel je dat? Heel simpel zou een OV fiets leuk genoeg voor je zijn. In de trein lekker lezen of Netflixen en op het station staat je fiets voor je klaar. Kijk hier voor info.

Het echte werk!

Kijk eens naar Rotterdam door de ogen van een kenner en luister naar geweldig boeiende verhalen. Rotterdam is groot, fietsen maakt het kleiner. Hier een paar mooie fietstochten op een rij.

Wil je het Pure Rotterdam ontdekken als een local en gezellig met elkaar actief bezig te zijn? Dit kan! De Puur Rotterdam fietstour brengt je langs alle highlights, van de grote haven tot aan het stadhuis op de Coolsingel. Je voelt en ziet de stad en snapt de rauwe en moderne kanten plots.

Fiets de calorieën er weer af

Ben je opzoek naar een uitgebreidere tour? Wat dacht je van de Culinaire Fietstocht met diner waarbij het voor-, hoofd- en nagerecht in een ander restaurant geserveerd worden? Lekker! Jullie springen gezamenlijk op de fiets en rijden via de mooiste gebouwen en gezellige straatjes naar het eerste restaurant. Wanneer de eerste gang erop zit staat de gids alweer klaar voor de tweede etappe en zo door. De tour is volledig aan jouw wensen aan te passen.

Rotterdam op de foto

Voor de mensen die niet alleen kennis willen opdoen over de stad Rotterdam maar ook iets nieuws willen leren, is er de Instagram Fietstour. Dit is een creatieve workshop en tocht in één. Dit uitje werkt ook goed als teambuilding activiteit omdat je gezamenlijk de stad gaat vastleggen en elkaars creaties aan het eind van de dag gaat bewonderen. Hoe leuk?!

Wat kan je verwachten?

Alvast een voorproefje van wat je zult zien tijdens een tocht door Rotterdam? Alle tours zijn voorzien van een enthousiaste stadsgids die je rondleidt en de hoogtepunten van de stad laat zien. Maar denk ook aan de onbekende lokale plekjes die je zelf niet snel zult vinden. Gaaf! Alles valt goed te combineren met een vergadering of teamtraining. Haal een frisse neus. Strek de benen en ga er gezamenlijk op uit.

Fietsen in Rotterdam

 

Isabella Opdam is een online marketeer en social media & design specialist. In haar vrije tijd timmert ze aan de weg om haar schilderkunsten te verbeteren. Picasso in spe? Ze blogt voor Puur* Events over bedrijfsuitjes in Amsterdam, leuke teamuitjes in Rotterdam en effectieve teambuilding activiteiten in Utrecht.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief