Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Event organiseren in Rotterdam

Event Rotterdam

Een event organiseren in Rotterdam? Dat klinkt als een feestje! Of je nu een bedrijfsuitje, conferentie of teambuilding-dag plant, Rotterdam is de plek waar je alles kan vinden om je event next level te maken. Maar ja, waar begin je? No worries, ik help je op weg met een paar tips en tricks om van jouw event in Rotterdam een onvergetelijke ervaring te maken!

Leestijd: 4 minuten

Waarom Rotterdam?

Rotterdam is een stad die leeft. De skyline, de haven, die iconische brug – de stad ademt creativiteit en innovatie. En het leuke? Er is voor ieder wat wils! Of je nu een groot zakelijk event organiseert of een kleinschalige workshop, Rotterdam heeft de locatie en sfeer die jij nodig hebt.

Locaties die indruk maken

Rotterdam heeft een breed scala aan toffe eventlocaties. Denk aan industriële panden, moderne high tech zalen en natuurlijk het water met z’n prachtige uitzicht over de Maas. Hier zijn een paar toppers:

SS Rotterdam – een event op een cruiseschip? Yes please! Deze oude oceaanstomer is nu een hotspot voor events.

Van Nelle Fabriek – voor als je op zoek bent naar een industriële sfeer. Deze oude fabriek is een UNESCO- werelderfgoed locatie en heeft die wow-factor.

De Euromast – voor wie letterlijk naar grote hoogtes wil met z’n event!

Activiteiten om je event te boosten

Rotterdam biedt volop activiteiten om je gasten te verrassen. Hier een paar ideeën die je kunt integeren in je programma:

Havenrondvaart: hoe beter de stad te verkennen dan vanaf het water? Combineer een rondvaart door de Rotterdamse haven met een netwerkborrel.

Graffiti Workshop: laat je gasten de artistieke kant van zichzelf en de stad ontdekken. En dit alles met uitzicht op de Erasmusbrug!

Praktische tips voor het organiseren

Natuurlijk gaat het niet alleen om de fun. Een goed event vraagt ook planning. Hier wat praktische tips:

Timing is key: Rotterdam is een drukke stad. Check vooraf de lokale evenementenagenda, zodat je niet per ongeluk een event plant tijdens de marathon of het North Sea Jazz Festival (tenzij je dat juist als thema wilt!).

Vervoer regelen: parkeren kan een uitdaging zijn. Overweeg shuttles of maak gebruik van de water taxi’s voor een leuke en efficiënte oplossing.

Denk aan duurzaamheid: steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame oplossing. Gelukkig zijn er in Rotterdam veel mogelijkheden om je event eco-friendly te maken, van zero waste catering tot energiezuinige locaties.

Waarom Puur* Rotterdam?

Heb je zelf geen zin of tijd om al die details te regelen? Puur* Rotterdam staat voor je klaar. Wij kennen de stad als geen ander en nemen je het gedoe uit handen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van een perfect georganiseerd event.

Dusss ben jij klaar om je event in Rotterdam te rocken? Let’s go! Rotterdam wacht op jou.

Jesse is jouw Rotterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Rotterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief