Rotterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste feesten in de winter

Feesten in de winter

De koude maanden zijn misschien niet het meest voor de hand liggend voor een groot feest, maar bij Puur* Feesten laten we ons niet tegenhouden door een beetje kou! Sterker nog, we grijpen de winter aan om extra gezelligheid en een feestelijke sfeer te creëren. Of je nu zin hebt in een knus kerstfeest of een uitbundig après-ski avontuur, wij hebben voor ieder wat wils. Laat die dikke trui maar liggen, want het wordt heet deze winter!

Leestijd: 3 minuten

1. Winter Wonderland feest

Stel je voor: je stapt binnen in een sprookjesachtige wereld vol sneeuwpoppen, ijssculpturen en witte engelen. De DJ zorgt ervoor dat je de kou snel vergeet op een funky LED-dansvloer. De Winter Wonderland is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook de ideale plek om de koude dagen feestelijk door te brengen! Waan je in een magische winterland en laat de feestvreugde je lekker opwarmen.

2. Après-ski feest “Los in de skihut”

Heb je altijd al willen feesten in een skihut zonder daadwerkelijk de bergen op te moeten? Bij het Après-ski feest brengen we de wintersportervaring naar jou! Met een knusse skihut vibe, lederhosen en volop warme drankjes  voel je je meteen in Tirol. Verwacht een knallende avond met Alpenhits, gezellige spelletjes en heel veel plezier.

3. Kerst- en nieuwjaarsfeest

Geen december zonder kerstfeest, toch? Bij ons kun je rekenen op een kerstbeleving op maat, compleet met glüwein, kerstman en een heerlijke afsluiting van het jaar. Ideaal om het jaar feestelijk af te sluiten en alvast vooruit te kijken naar alles wat het nieuwe jaar in petto heeft. Bovendien kun je het zo groot maken als je zelf wil – van een intiem diner tot een mega feest.

4. Halloween Horror Night

Als je iets unieks zoekt voor de winter, ga dan voor de Halloween Horror Night! Mist, donkere hoeken en vampiers die overal vandaan komen: deze avond is niets voor bangeriken. Dit feest is perfect voor diegenen die graag een winterse twist willen geven aan hun Halloween ervaring.

Maak het onvergetelijk met Puur* Feesten!

Welke winterse sferen passen het best bij jouw team? Een feestelijk Winter Wonderland of een hilarische Après-ski? Wat je ook kiest, Puur Feesten zorgt ervoor dat de winter dit jaar onvergetelijk wordt!

Jesse is jouw expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op alle steden – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Rotterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief